BOEK

BOEK CRUCIAL ACCOUNTABILITY

Niet-nagekomen afspraken, gemiste deadlines en ongepast gedrag zijn niet alleen ergerlijk; ze zijn funest voor de effectiviteit van uw organisatie en vormen de oorzaak van talloze relatieproblemen. ‘Crucial Accountability’ biedt praktische vaardigheden om uw zakelijke en persoonlijke relaties en resultaten te verbeteren en dergelijke problemen voorgoed op te lossen. Het boek is leverbaar in het Nederlands en Engels

Talen: Nederlands en Engels
Kosten: €19,95 (incl. btw) per boek.
Verzendkosten: gratis verzending vanaf 2 stuks.
Bestellen: vul het formulier in om een aanvraag te doen, opvolgend nemen wij contact met u op omtrent de facturatie en levering.
Staffelkorting: wilt u meer dan 10 boeken bestellen? Bel dan naar +31 (0)85 020 1155 voor meer informatie.

Boek Crucial Accountability

Onderdeel van de training Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Opbouwende gesprekstactieken om met medewerkers tegenvallende prestaties te bespreken, met het oog op positieve gedragsverandering en betere resultaten.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8

Klaar om te ontdekken hoe wij jou en je organisatie naar high-performance brengen?

Ben jij benieuwd naar onze trainingsconcepten en wil je ontdekken wat wij kunnen doen om jou, je team of zelfs de gehele organisatie te ontwikkelen tot een niveau van high-performance? Ga het gesprek met ons aan en maak kennis met de nieuwe manier van samenwerken op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
VitalTalent shape horizontaal