VitalTalent pijl | Verandermanagement

LIVE WEBINARS & ON-DEMAND

Maak op een laagdrempelige wijze kennis met de krachtige vaardigheden van onze award-winnende concepten. Registreer je voor het aankomende webinar of kijk één van de eerdere webinars on-demand terug.

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon

Webinar | Invloed Zonder Macht

Invloed Zonder Macht

Ontdek de 6 bronnen van invloed!
Tijdens dit webinar leer je hoe je jouw invloed kan vergroten en het gedrag van mensen positief kan beïnvloeden. We leren je hoe je een plan kunt opstellen om meetbare resultaten te bepalen én te bereiken met de 6 bronnen van invloed.

• praktische tips om effectief gedrag te stimuleren in teams en organisaties
• leer de 6 bronnen van invloed kennen om je eigen invloed te vergroten

Dit webinar duurt 49 min.

BEKIJK WEBINAR Arrow icon

Webinar november 2019 | Getting Things Done

Getting Things Done

Ontdek de kunst van stressvrije productiviteit!
Tijdens dit webinar leer je hoe jij een stressvrije werkomgeving creëert, productiever kunt werken en beter kunt focussen op zaken die écht belangrijk zijn. Registreer je voor dit webinar als je:

• praktische tips wilt om zelf productiever te werken, met meer focus;
• wilt weten hoe Getting Things Done jou en jouw team helpt om te excelleren.

Dit webinar duurt 48 min.

BEKIJK WEBINAR Arrow icon
Webinar Omgaan met negatieve feedback

Positief Omgaan met negatieve feedback

Ben je weleens verrast door plotselinge, negatieve feedback? Hoe reageerde jij daarop? Vaak reageren we niet positief op negatieve feedback. In dit webinar geven wij jou vaardigheden om wél positief om te gaan met negatieve feedback!

Dit webinar duurt 45 minuten en wordt verzorgd door Master Trainer Willeke Kremer.

BEKIJK WEBINAR Arrow icon

Webinar juli 2019 | VitalTalent

360° Communicatie

Uit onderzoek van Crucial Learning blijkt dat de performance gesprekken vaak eenzijdig zijn. Als het gaat om het delen van kritieke feedback over prestaties, kunnen managers vrijuit met hun directe medewerkers spreken, maar durven deze medewerkers geen feedback te delen met hun managers. En dat is het probleem, omdat ze juist veel waardevolle feedback hebben.

Leer hoe je een cultuur kunt creëren die open dialoog ondersteunt, ongeacht positie of autoriteit. Wij bespreken 3 krachtige gesprekstechnieken om openhartig en op een respectvolle manier alles bespreekbaar te kunnen maken binnen de organisatie, zelfs met jouw leidinggevende.

BEKIJK WEBINAR Arrow icon
Webinar juni 2019 | VitalTalent

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

Er zijn van die gesprekken waarbij het helemaal mis gaat. De emoties laaien op en je gesprekspartner schiet onmiddellijk in de verdediging, of sluit zich juist volledig af. De relatie staat onder druk en een oplossing lijkt er totaal niet in te zitten. Stel dat u in staat zou zijn om zo’n gevoelig onderwerp toch bespreekbaar te maken, zonder de relatie te beschadigen.

In dit webinar leert internationaal Master Trainer Willeke Kremer je de eerste stappen van het voeren van een cruciaal gesprek, waarbij de belangen groot zijn, de meningen uiteenlopen en de emoties voelbaar toennemen.

BEKIJK WEBINAR Arrow icon