Insights Discovery

Insights Discovery

Insights Discovery staat aan het begin van een sterk zelfbewustzijn en inzicht in de overeenkomsten en verschillen met anderen. Insights Discovery levert een psychometrische tool gebaseerd op de psychologie van Carl Jung, dat is ontwikkeld om mensen te helpen zichzelf te begrijpen, anderen te begrijpen en het beste te halen uit de relaties die hen op de werkplek beïnvloeden.

MANAGEMENT DEVELOPMENT Arrow iconINCOMPANY VRAAG Arrow icon

Het 4 kleuren profiel

De Insights Discovery-methodologie gebruikt een eenvoudig en praktisch vierkleurenmodel om mensen te helpen hun stijl, hun sterke punten en de waarde die ze aan het team toevoegen te begrijpen. We noemen dit de kleurenergieën, en het is de unieke mix van vurig rood, zonneschijngeel, aardegroen en koelblauwe energieën, die bepaalt hoe en waarom mensen zich gedragen zoals ze doen.

Insights Discovery (15:59)

VitalTalent pijl | Verandermanagement

Samenwerking met Insights Discovery

VitalTalent heeft trainers met de officiële licentie om met de profielen van Insights Discovery te werken. Vanuit die licentie hebben wij trainingen ontwikkeld, waarbij de individuele profielen van de deelnemers centraal staan. Deze trainingen zijn uitermate geschikt om teams een boost te geven, een extreme vorm van teambuilding. Doordat men zichzelf en de anderen beter leert kennen ontslaat er meer wederzijds begrip. In plaats van last te hebben van de verschillen komt men tot het inzicht hoe waardevol de onderlinge verschillen binnen en team zijn en hoe met de sterktes van elkaar kan benutten.

INSIGHTS DISCOVERY TRAINING

Insights Discovery

Het unieke 4-kleurenprofiel waarmee teamleden hun zelfbewustzijn en teamwork verbeteren en zo effectiever samenwerken, productiever zijn en elkaar inspireren.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.5

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

De trainingsconcepten in ons aanbod komen voort uit onze samenwerkinge met internationale, award-winnende trainingsinstituten.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Onze trainingsconcepten zijn opgebouwd uit vaardigheden die voortkomen uit (sociaal) wetenschappelijk onderzoek en zijn bewezen effectief.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leerdesign van onze trainingen wordt continu doorontwikkeld en kan worden afgestemd op de wens van jouw organisatie.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Vanuit ons internationale netwerk kunnen wij wereldwijd trainingen aanbieden, in de eigen taal en met lokale trainers.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot de high-performance cultuur.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

De Crucial Learning trainingen bieden vaardigheden die mensen hun leven lang zal helpen om effectiever te zijn op en buiten het werk.

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Klaar voor wederzijds begrip?

Inzicht in jezelf en de overeenkomsten en verschillen met anderen is cruciaal om goed te kunnen werken binnen teams. Praat met één van onze experts om de beste manier voor jouw organisatie te vinden om de samenwerking en resultaten van het team te verbeteren, door het 4-kleuren DISC-profiel van elk individu te gebruiken. Stuur ons een bericht met je verzoek en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw