VitalTalent pijl | Verandermanagement

Management communicatie

Communicatie voor managers is dé cruciale vaardigheid voor goede teamprestaties. Vaak is management communicatie zelfs hét belangrijkste onderdeel binnen een management development traject. Leidinggevenden zijn vaak op hun positie terecht gekomen vanwege uitstekende vakkennis en een goede mentaliteit. Dat betekent helaas niet dat je dan automatisch een goede manager bent. Management communicatie is echt een ander vak, een tweede professie die een leidinggevende ook onder de knie moet krijgen om een succesvolle leidinggevende te worden, met goede teamprestaties zonder al te veel stress.

TRAINING CRUCIAL CONVERSATIONS Arrow iconDOWNLOAD BROCHURE Arrow icon

Management communicatie is te leren

Voor leidinggevenden is niet iedere standaard communicatie cursus geschikt. De basiscommunicatie is vaak wel op orde, vanuit een eerdere cursus of simpelweg levenservaring. Management communicatie kent over het algemeen wat grotere uitdagingen. We hebben het hier niet alleen over basisvaardigheden, zoals luisteren, doorvragen en samenvatten, maar vooral over communicatieve vaardigheden voor situaties waar het echt spannend wordt. Wanneer de belangen namelijk groot zijn, de meningen uiteen lopen en de emoties voelbaar oplopen, is het erop of eronder voor de leidinggevende. Helaas zijn we in deze situaties niet altijd op ons best met de communicatie. De training Crucial Conversations biedt de oplossing met een praktisch model met 9 specifieke communicatievaardigheden. Crucial situaties met oplopende emoties bieden de manager dan juist een kans om de relatie en prestatie juist te versterken.

Crucial Conversations in 3 min.

COMMUNICATIETRAININGEN

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Effectieve communicatie- vaardigheden voor uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Opbouwende gesprekstactieken om met medewerkers tegenvallende prestaties te bespreken, met het oog op positieve gedragsverandering en betere resultaten.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Onze trainingen zijn ontwikkeld door award- winnende trainingsinstituten, die behoren tot de internationale top.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Ontwikkel communicatieve vaardigheden die voortkomen uit tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek en bewezen effectief zijn.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Ons ultramoderne leerdesign focust zich op het zo effectief en eenvoudig mogelijk leren beheersen van de bijzondere vaardigheden.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Onze trainingen kunnen wij wereldwijd verzorgen, in verschillende talen en vaak met lokale trainers die de cultuur kennen.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Wij zijn een ervaren partner met een brede kennis van verschillende branches. Vanuit onze expertise weten wij samen het perfecte leertraject vorm te geven.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

De communicatieve vaardigheden van onze trainingen zijn life-science, waar mensen ook naast hun werk veel profijt van zullen hebben.

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Training Crucial Conversations: het beste fundament voor management communicatie

De training Crucial Converations heeft wereldwijd al duizenden leidinggevenden geholpen met praktische communicatie vaardigheden. Je tilt je management communicatie naar een professioneel niveau. Maak ieder gevoelig onderwerp met iedereen bespreekbaar, zonder dat het een akelige confrontatie wordt. Sterker nog: goed gevoerde crucial conversations zorgen voor betere prestaties en relaties. Download de brochure, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We maken graag kennis!

DOWNLOAD BROCHURE Arrow iconLATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw