VitalTalent pijl | Verandermanagement

Cursus Communicatie

Communiceren doen we allemaal, de hele dag door. We hebben niet voor ieder gesprek exotische gesprekstechnieken nodig om ze goed te kunnen voeren. Alles verandert zodra je merkt dat er emoties in het spel komen, belangen hoog zijn of er sprake is van tegengestelde meningen. Je merkt dat de communicatie onder spanning komt te staan en dat zijn precies de gesprekken waar onze communicatie cursussen zich op richten. Deze gesprekken zijn namelijk bepalend voor de toekomst. Jouw toekomst, maar ook die van de ander en de organisatie. Maak kennis met onze wetenschappelijk onderbouwde concepten die wereldwijd al miljoenen levens hebben beïnvloed en kies de communicatie cursus die aansluit bij jouw leerdoelen.

BEKIJK TRAININGEN Arrow iconINCOMPANY VRAAG Arrow icon

Effectief leren communiceren op momenten die ertoe doen

Wat kun je verwachten tijdens één van onze communicatiecursussen? Beide cursussen richten zich op het voeren van een gezonde dialoog op cruciale momenten.Crucial Conversations leert je vaardigheden en biedt inzichten die je gaan helpen om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Je leert dat deze gesprekken beginnen bij het beheersen van je eigen emoties en verhalen, maar je leert ook om het vecht- en vluchtgedrag van anderen te herkennen en de psychologische veiligheid in het gesprek te herstellen. Je kunt je uitspreken zonder anderen in de verdediging te drukken. Bekijk de video voor meer informatie over de Crucial Conversations cursus.Crucial Accountability is een verdieping op Crucial Conversations, maar kan ook als een ‘stand alone’ communicatiecursus gevolgd worden. Tijdens deze cursus leer je de kloof tussen verwachtingen en de daadwerkelijke prestaties te benoemen en de ander te helpen deze te dichten. Ideaal voor mensen die veel performance-gesprekken voeren en mensen (leidinggevenden) die afhankelijk zijn van de prestaties van anderen.

Ontdek Crucial Conversations in 3 min.

ONZE COMMUNICATIECURSUSSEN

Crucial Conversations®

voor meesterschap in dialoog

Arrow iconKlassikaal: 2 dagen of 4 dagdelen
Virtueel: 4 sessies van 3 uur
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Crucial Conversations®

voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Arrow iconKlassikaal: 2 dagen of 4 dagdelen
Virtueel: 4 sessies van 3 uur
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Je volgt een cursus communicatie die tot de absolute wereldtop behoort. Wereldwijd zijn er miljoenen mensen in getraind.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Leer communicatievaardigheden die voortkomen vanuit de psychologie en tientallen jaren sociaal-wetenschappelijk onderzoek.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Focus tijdens de training op het écht leren beheersen van vaardigheden. Wij maken dit eenvoudig met de nieuwste technieken en tools.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Vanuit ons wereldwijde netwerk kunnen wij overal ter wereld dezelfde kwaliteit trainingen leveren en in vele verschillende talen.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner in leren en ontwikkelen zorgen wij ervoor dat vaardigheden diep de organisatie in gaan en daar ook blijven.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

De vaardigheden uit onze communicatiecursussen zijn breed inzetbaar op werk en in privé. Wij spreken daarom over life-science vaardigheden.

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Alberta Pension Services
Washington Trust Bank
Danaher
Allianz
Nissan
Hollister

Een communicatie cursus die het verschil maakt in teams en organisaties

Maak kennis met een communicatie cursus die dieper gaat dan slechts een aantal basisvaardigheden. Ontdek tools en inzichten die het verschil maken bij deelnemers en hun teams. Vraag vrijblijvend het informatiepakket van Crucial Conversations aan om verder te ontdekken hoe de training jou verder kan helpen.

INFORMATIEPAKKET DOWNLOADEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw