VitalTalent pijl | Verandermanagement

Cursus Communicatie

Communicatie is het zuurstof dat door de aderen van een organisatie stroomt. Wanneer managers en medewerkers een echt goede cursus communicatie hebben gevolgd, zoals Crucial Conversations, zijn zij in staat om effectief en professioneel met elkaar te communiceren. Het gaat verder dan alleen basis communicatie, met vaardigheden als luisteren, samenvatten en doorvragen. De tweedaagse high-impact training Crucial Conversations biedt een praktisch communicatiemodel met 9 vaardigheden, voor moeilijke situaties waarbij de emoties hoog kunnen oplopen. Iedere organisatie heeft baat bij een sterke cursus communicatie voor iedere manager en medewerker.

TRAINING CRUCIAL CONVERSATIONS Arrow iconDOWNLOAD BROCHURE Arrow icon

Effectief leren communiceren op momenten die ertoe doen

Wat kun je verwachten tijdens onze tweedaagse high-impact training Crucial Conversations? Deze bijzondere cursus communicatie richt zich op het voeren van een gezonde dialoog op cruciale momenten. Crucial Conversations leert je vaardigheden en biedt inzichten die je gaan helpen om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Je leert dat deze gesprekken beginnen bij het beheersen van je eigen emoties en verhalen, maar je leert ook om het vecht- en vluchtgedrag van anderen te herkennen en de psychologische veiligheid in het gesprek te herstellen. Je kunt je uitspreken zonder anderen in de verdediging te drukken. Iedere manager en medewerker zal werken aan betere relaties en prestaties met deze cursus communicatie. Wanneer men vastloopt ontstaat een cruciaal moment en gaan we vaak bergaf. Met deze unieke vaardigheden is het altijd bergop. Conflicten en impasses, soms langslepend en cultuur gebonden, worden eindelijk doorbroken. Bekijk de video voor meer informatie over deze unieke cursus communicatie.

Ontdek Crucial Conversations in 3 min.

ONZE COMMUNICATIECURSUSSEN

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Effectieve communicatie- vaardigheden voor uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Opbouwende gesprekstactieken om met medewerkers tegenvallende prestaties te bespreken, met het oog op positieve gedragsverandering en betere resultaten.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Je volgt een cursus communicatie die tot de absolute wereldtop behoort. Wereldwijd zijn er miljoenen mensen in getraind.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Leer communicatievaardigheden die voortkomen vanuit de psychologie en tientallen jaren sociaal-wetenschappelijk onderzoek.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Focus tijdens de training op het écht leren beheersen van vaardigheden. Wij maken dit eenvoudig met de nieuwste technieken en tools.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Vanuit ons wereldwijde netwerk kunnen wij overal ter wereld dezelfde kwaliteit trainingen leveren en in vele verschillende talen.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner in leren en ontwikkelen zorgen wij ervoor dat vaardigheden diep de organisatie in gaan en daar ook blijven.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

De vaardigheden uit onze communicatiecursussen zijn breed inzetbaar op werk en in privé. Wij spreken daarom over life-science vaardigheden.

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Een cursus communicatie die het verschil maakt in teams en organisaties

Maak kennis met een cursus communicatie die dieper gaat dan slechts een aantal basisvaardigheden. Ontdek tools en inzichten die het verschil maken bij managers en hun teamleden. Vraag vrijblijvend de brochure aan van Crucial Conversations, om te ontdekken hoe de training jou, of de mensen in je organisatie verder kan helpen.

BROCHURE DOWNLOADEN Arrow iconLATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw