Communicatie training | VitalTalent

Communicatie training

Heb je weleens van die momenten dat de communicatie spannend wordt en je achteraf gezien het gesprek compleet anders had gevoerd? Het blijft moeilijk, zelfs wanneer je al diverse trainingen hebt gevolgd en jouw gesprekstechnieken eigenlijk wel op orde zijn. Onze communicatie training Crucial Conversations gaat een stap verder dan de standaard communicatie trainingen. Wij leren je vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen.

Communicatie op momenten dat het spannend wordt
Wanneer een gesprek spannend wordt, zijn wij vaak niet op ons best. De emoties lopen op, de meningen lopen uiteen en de belangen zijn groot. Dit zijn gesprekken die bepalend zijn voor de toekomst. Met de communicatie training Crucial Conversations ontwikkel je gesprekstechnieken die je helpen om deze belangrijke gesprekken goed te kunnen voeren. Je leert wetenschappelijk onderbouwde vaardigheden om alles bespreekbaar te maken, ongeacht het onderwerp. Teams en organisaties worden succesvoller als iedereen de vaardigheden heeft om zich open en eerlijk uit te spreken, met respect voor de ander.

TRAINING CRUCIAL CONVERSATIONS Arrow iconDOWNLOAD BROCHURE Arrow icon

Communicatie training met een
praktisch model met 9 vaardigheden

De communicatie training Crucial Conversations kent een krachtig model met 9 vaardigheden. Het model is wetenschappelijk onderbouwd en internationaal erkend. Daarnaast is het model uitermate praktisch in het gebruik en daardoor bijzonder effectief. Crucial Conversations wordt gezien als dé standaard in communicatie. 4 vaardigheden zijn gericht op jezelf, zoals het loskomen van vooroordelen, richten op de feiten en het beheersen van emoties. 4 andere vaardigheden zijn gericht op de ander, zoals het gesprek veilig maken zodat de ander zich durft uit te spreken (psychologische veiligheid). De laatste vaardigheid is het komen tot actie.

Positieve invloed op de organisatiecultuur
De gesprekstechnieken van onze communicatie training Crucial Conversations zijn uitermate effectief gebleken om de cultuur binnen een team of organisatie positief te beïnvloeden. Communicatie is de meest belangrijke spil in het creëren van een optimale, fijne werkomgeving waarin iedereen kan excelleren in zijn of haar rol.

ONTDEK DE TRAININGEN Arrow icon

Joseph Grenny – Mastering the Art of Crucial Conversations (30:50)

COMMUNICATIETRAININGEN

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Effectieve communicatie- vaardigheden voor uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Opbouwende gesprekstactieken om met medewerkers tegenvallende prestaties te bespreken, met het oog op positieve gedragsverandering en betere resultaten.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Icon State-of-the-art
STATE OF THE ART

Onze communicatietrainingen worden continu doorontwikkeld op basis van nieuw (eigen) onderzoek om leerervaringen van het allerhoogste niveau te bieden.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

De trainingen zijn gebaseerd op méér dan 30 jaar sociaal-wetenschappelijk onderzoek en bevatten vaardigheden die bewezen effectief zijn.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leren beheersen van nieuwe vaardigheden staat centraal, met interactieve lessen en vele digitale tools om implementeren eenvoudig te maken.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Wij kunnen wereldwijd trainingen verzorgen van dezelfde hoge kwaliteit. Vaak in de eigen taal en met lokale trainers die de cultuur kennen.

Learning and Development Partner | icon
LEARNING & DEVELOPMENT PARTNER

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot jullie high-performance cultuur.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

Wij zijn ervan overtuigd dat onze trainingen mensen inzichten en vaardigheden geven die impact hebben op de rest van hun leven.

ERVARINGEN

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon

WIJ WERKEN AL SUCCESVOL SAMEN MET

Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Aan de slag met de meest effectieve communicatietraining?

Stap in de wereld van de meest effectieve communicatie training: Crucial Conversations en ontdek vaardigheden die je effectief laten communiceren op alle belangrijke momenten in je leven. Geef je professionele en privéleven een boost! Download de uitgebreide brochure. Hierin vind je alle informatie over de training en de vaardigheden.

DOWNLOAD BROCHURE Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw