CLS_logo_ICON_Reseller

The Center for Leadership Studies

Per 1 januari 2023 zijn VitalTalent en The Center for Leadership Studies (CLS) een unieke samenwerking aangegaan. CLS is het huis van Situational Leadership®. Sterker nog, CLS is de enige organisatie ter wereld die officieel de naam Situational Leadership® mag voeren. Ook VitalTalent mag als partner van CLS werken met de officiële naam en het originele model Situational Leadership®, op basis van het werk van de beroemde Dr. Paul Hersey. Voor VitalTalent en haar klanten betekent dit een welkome aanvulling binnen het portfolio van ’s werelds beste trainingsconcepten. Met name de combinatie van Crucial Conversations en Situational Leadership® leidt tot een ijzersterk concept voor leidinggevenden, waarbij het beste op het gebied van communicatie en leiderschap samenkomt.

TRAINING SITUATIONAL LEADERSHIP® Arrow icon INCOMPANY VRAAG Arrow icon

Praktische, eendaagse training
Situational Leadership®

Door de samenwerking met CLS kan VitalTalent de praktische, originele, eendaagse training Situational Leadership® aanbieden in het Nederlands, Engels en nog 26 andere talen. De training is bijzonder praktisch en sluit aan bij de wensen van deze tijd. Vooraf maakt de leidinggevende het LEAD 360° assessment, inclusief feedback van collega’s. De training duurt slecht één dag, waarin leidinggevenden inzicht krijgen in wat leiderschap inhoud, het model leren kennen en de vaardigheden trainen om het de volgende dag direct toe te passen. Het model is bijzonder logisch met 4 stijlen van leidinggeven, afgestemd op het Performance Readiness® niveau van een specifieke taak van de medewerker. Hierdoor krijgt de medewerker wat er op dat moment nodig is van de leidinggevende. Dat kan bijvoorbeeld instructie zijn, maar ook uitleg, vertrouwen of zelfstandigheid. Precies datgene waar de situatie om vraagt. Dat betekent groei voor zowel de prestatie als de relatie.

DOWNLOAD BROCHURE Arrow icon DATA & LOCATIES Arrow icon

Training Situational Leadership

VitalTalent pijl | Verandermanagement

Hoe werkt VitalTalent samen met
The Center for Leadership Studies?

VitalTalent heeft het recht om de originele training Situational Leadership® uit te voeren bij haar klanten. Deze training is vertaald in het Nederlands en aangepast aan de Nederlandse cultuur. We bieden deze training aan binnen ons open programma, maar ook in-company, op maat binnen organisaties. De training is eventueel uit te breiden met bijvoorbeeld een implementatiedag na enkele weken, en/of coaching. Samen met onze andere originele trainingen, zoals Crucial Conversations en Insights Discovery kunnen we een compleet management development programma opzetten, gebaseerd op de beste concepten op het gebied van leiderschap, communicatie en performance. VitalTalent heeft een team van eigen gecertificeerde trainers opgeleid en kan daarnaast gebruik maken van een wereldwijd trainersnetwerk. Daardoor zijn we in staat om een complete, global roll-out te organiseren voor internationale bedrijven. Onze unieke werkwijze, met de beste trainingen ter wereld en ons wereldwijde trainersnetwerk helpt organisaties om op uniforme wijze hun leidinggevende en medewerkers te trainen over de hele wereld, vaak in hun eigen taal met lokale trainers.

LEIDERSCHAP

Situationeel Leiderschap

Effectieve leiderschapsstijlen die passen bij de situatie en de behoeften van medewerkers, om zo de teamprestaties te verbeteren en een motiverende werkomgeving te creëren.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

De trainingsconcepten in ons aanbod komen voort uit onze samenwerkinge met internationale, award-winnende trainingsinstituten.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Onze trainingsconcepten zijn opgebouwd uit vaardigheden die voortkomen uit (sociaal) wetenschappelijk onderzoek en zijn bewezen effectief.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leerdesign van onze trainingen wordt continu doorontwikkeld en kan worden afgestemd op de wens van jouw organisatie.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Vanuit ons internationale netwerk kunnen wij wereldwijd trainingen aanbieden, in de eigen taal en met lokale trainers.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot de high-performance cultuur.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

De Crucial Learning trainingen bieden vaardigheden die mensen hun leven lang zal helpen om effectiever te zijn op en buiten het werk.

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Inframark
Sebela
Hilti
Vidant Health
Citrix

Klaar om met sterk leiderschap
het verschil te maken?

Op basis van samenwerking komen we altijd tot de ideale samenstelling van het leiderschapstraject. Wanneer ons ijzersterke aanbod, wordt aangevuld met moderne implementatiemogelijkheden en eventueel eigen workshops, ontstaat er een professionele traject voor leiderschapsontwikkeling. Zullen we vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te onderzoeken?

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw