Ons resource center bestaat uit de bestseller boeken van Crucial Learning, interessante eBooks, whitepapers, onderzoeken en andere resources op het gebied van leiderschap en teamwork. Je kunt alle resources vrijblijvend downloaden.

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Voorkom een burn-out bij medewerkers

Uit onderzoek van blijkt dat 1 op de 4 van jouw collega's een burn-out heeft. Gezien de omvang van sociale druk, gezondheidsproblemen, wisseling van baan en toegenomen werkdruk waarmee we de afgelopen twee jaar te maken hebben gehad, is het begrijpelijk dat we ons niet betrokken en uitgeput voelen. Toch kun jij nu stappen ondernemen om jouw team zich weer geïnspireerd te laten voelen.
10 min
Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

De kern van de zaak

Eén vaardigheid om relaties te versterken, kloof te dichten en verbindingen te vergroten. Download het volledige Ebook inclusief zelftest.
10 min
Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

De menselijke kant van verandering

Als het op verandering aankomt, is één ding zeker: mensen gaan zich verzetten. Lees meer over verandering onvermijdelijk maken en verzet zinloos in dit onderzoek.
10 min
Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Cruciale momenten in de gezondheidszorg

Onderzoek toont aan dat de veiligheid van patiënten en de kwaliteit van de zorg wordt beïnvloed door het stilzwijgen over 5 veelkomende problemen op de werkvloer.
10 min
Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Hoe kun je je zonder angst uitspreken over dingen die belangrijk zijn

Bang om je uit te spreken? Uit recent onderzoek blijkt dat een schokkende 9 op de 10 mensen zich ten minste een paar keer emotioneel of fysiek onveilig hebben gevoeld om voor hun mening uit te komen, omdat bezorgdheid over COVID, sociale kwesties en nog veel meer ons openbare en privéleven op zijn kop hebben gezet. Maar wat is eigenlijk de reden van ons stilzwijgen? Zijn we gewoon het slachtoffer van de huidige gebeurtenissen die tot verdeeldheid leiden?
10 min
Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Vaccins, varianten en terugkeer naar kantoor

Uit recent onderzoek blijkt dat velen zich zorgen maken over vaccins, veiligheidsprotocollen en de terugkeer naar kantoor. Ze voelen zich ook angstig om deze zorgen te bespreken met collega's, managers en medewerkers. Download het volledige onderzoek en krijg 3 skills om succesvolle cruciale gesprekken te voeren.
10 min
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Hoe trek je aan de bel zonder je carrière op het spel te zetten

Volgens ons onderzoek is 63% van de respondenten regelmatig getuige van zowel kleine als grote ethische overtredingen. Medewerkers spreken zich maar uit over de helft van het onethisch gedrag dat ze op het werk meemaken. Download het onderzoek voor tips!
3 min
Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Spreek je uit om verder te komen

Uit het resultaat van dit onderzoek blijkt dat de helft van de bedrijven die afgelopen jaar succesvol waren, hun succes toeschreef aan het bespreken van wat er besproken moest worden en het ondernemen van actie na een gesprek. Hoe goed je cruciale gesprekken voert, bleek belangrijker dan hoe je innoveert binnen een organisatie.
10 min
Beïnvloeden van Gedrag

Brengt bedrijfsdepressie jouw herstel in gevaar?

Het is wat je niet kunt zien... Het is een veel gebruikte metafoor, maar schokkend toepasselijk. Leiders die hun organisaties door ruw water sturen, richten zich op voor de hand liggende gevaren: de ijsbergpieken die boven de waterlijn zichtbaar zijn. En ze houden geen rekening met de enorme onderzeese massa van de bergen totdat het ijs door de romp van hun schip scheurt. Ons onderzoek suggereert dat de overgrote meerderheid van de leiders de toekomst van hun bedrijf op dit moment in gevaar brengen met dezelfde misrekening. 
10 min