Ons resource center bestaat uit de bestseller boeken van Crucial Learning, interessante eBooks, whitepapers, onderzoeken en andere resources op het gebied van leiderschap en teamwork. Je kunt alle resources vrijblijvend downloaden.

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Bagage op de werkvloer overwinnen

In het ebook "Bagage op de werkvloer overwinnen" leer je hoe je het pad naar actie kunt gebruiken om ervaringen uit het verleden te overwinnen en de neerwaartse spiraal te vermijden.
10 min
Getting Things Done®

De leiderschapsgids voor teamproductiviteit

Met behulp deze leiderschapsgids kun je je stressniveau verlagen, het potentieel van je team vrijmaken en topproductiviteit bereiken. Zeg vaarwel tegen de chaos en hallo tegen succes met deze deskundige gids.
8 min
Insights Discovery

5 tips voor psychologische veiligheid op het werk

Hoe zorg je voor psychologische veiligheid in je teams? Psychologische veiligheid op het werk is een hot item. Vooral omdat het op dit gebied vaak misgaat en ongewenst gedrag zoveel schade kan veroorzaken. Voelen mensen zich wél veilig op het werk, dan zorgt dat niet alleen voor aanzienlijk minder stress en ziekteverzuim, maar ook voor een betere teamdynamiek, betere prestaties en meer creativiteit.
10 min
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Feedsmacked: Cruciale vaardigheden om moeilijke feedback te ontvangen

In ons nieuwe gratis ebook Feedsmacked: Cruciale vaardigheden om moeilijke feedback te ontvangen, leer je vier vaardigheden voor het horen en accepteren van feedback - ongeacht hoe het wordt gegeven - op een gezonde, productieve manier.
10 min
VitalTalent

Beter leiderschap: Vier dingen die de meest effectieve leiders doen en anderen niet doen

Samen met bestsellerauteur Charles Duhigg en trainingsontwerper Justin Hale onderzoeken we de wetenschap waarom sommige leiders effectiever zijn dan andere - vaardigheden uit Charles' New York Times bestseller Smarter Faster Better.
56 min
Getting Things Done®

Meer doen met minder

5 vaardigheden hoe om te gaan met een hoge werkdruk
10 min
Situational Leadership®

Leiderschapstraining voor de moderne werkomgeving

In de huidige, snel veranderende economie staan organisaties en managers voor een groot aantal uitdagingen die de vaardigheden en capaciteiten van hun personeel als nooit tevoren op de proef stellen. Van het managen van een personeelsbestand op afstand tot verschuivingen in organisatiestructuren, managers worden geconfronteerd met complexe uitdagingen waarvoor ze hun strategieën moeten heroverwegen, zich moeten aanpassen aan nieuwe manieren van werken en door onbekende gebieden moeten navigeren.
12 min
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Leiderschaps bekentenissen

Uit onderzoek blijkt dat 2 op de 3 managers leidinggeven moeilijker vindt dan verwacht. En geen wonder - de meeste mensen komen in een leiderschapsrol terecht omdat ze in hun vorige functie goed presteerden, niet omdat ze ervaren leiders waren. Ho e ga je om met slecht presterende medewerkers, kibbelende teamleden of klachten over intimidatie?
10 min