VitalTalent pijl | Verandermanagement

Training gespreksvaardigheden

Volg een training gespreksvaardigheden die verder gaat dan basistechnieken. Ontwikkel hoogwaardige gespreksvaardigheden die zich richten op het tot stand brengen van krachtige dialoog. Je leert je open en eerlijk uit te spreken, met respect voor de ander. Maak alles bespreekbaar zonder de ander in de verdediging te drukken, maar ook om je eigen emoties in de hand te houden. Ga aan de slag met wetenschappelijk onderbouwde gespreksvaardigheden die je gaan helpen om emotioneel beladen gesprekken met meer succes te voeren. Ontdek onze communicatietrainingen!

TRAINING CRUCIAL CONVERSATIONS Arrow iconDOWNLOAD BROCHURE Arrow icon

Welke training gespreksvaardigheden
past bij jou?

Twee van onze trainingen richten zich op het ontwikkelen van hoogwaardige, professionele gespreksvaardigheden. Wij geven je graag alvast een kort overzicht van deze concepten.Crucial Conversations leert je vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen. Dit zijn gesprekken waar emoties (kunnen) oplopen, er sprake is van tegenstrijdige meningen en de belangen hoog zijn. Dit zijn gesprekken die bepalend zijn voor de toekomst. Binnen teams weet de training een cultuur van open dialoog te stimuleren. Bekijk de productvideo voor meer informatie.Crucial Accountability is de ééndaagse opvolger van Crucial Conversations, maar is ook als tweedaagse ‘standalone’ training te volgen. Tijdens deze verdiepende training leer je gespreksvaardigheden die je gaan helpen om de kloof tussen verwachtingen en prestaties bespreekbaar te maken en op te lossen. Je leert bijvoorbeeld hoe je mensen kunt aanspreken op verantwoordelijkheden, ongeacht positie en autoriteit. Dit is de ideale training voor mensen die in hun werk afhankelijk zijn van anderen en/of veel performance review gesprekken voeren.

Ontdek Crucial Conversations in 3 min.

ONZE COMMUNICATIECURSUSSEN

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Effectieve communicatie- vaardigheden voor uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Opbouwende gesprekstactieken om met medewerkers tegenvallende prestaties te bespreken, met het oog op positieve gedragsverandering en betere resultaten.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8

WAT MAAKT ONS UNIEK?

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Volg een training gespreksvaardigheden die tot de absolute wereldtop behoort. Miljoenen mensen (wereldwijd) gingen je voor.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Leer gespreksvaardigheden die voortkomen uit tientallen jaren sociaal wetenschappelijk onderzoek en bewezen effectief zijn.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Volg een intensief programma dat zich volledig focust op het leren beheersen en toepassen van nieuwe vaardigheden.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Over de hele wereld kunnen we dezelfde kwaliteit trainingen verzorgen, vaak in de lokale taal en met een trainer die de cultuur kent.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Wij zijn een échte partner op het gebied van leren en ontwikkelen. Wij ondersteunen met inzichten en tools om leerdoelen onderdeel van de cultuur te maken.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

De gespreksvaardigheden uit onze trainingen maken het verschil op het werk, maar ook in het privéleven. Wij spreken daarom over life-science vaardigheden.

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Hoogwaardige gespreksvaardigheden ontwikkelen?

Ontwikkel gespreksvaardigheden die je gaan helpen in jouw professionele leven, maar ook daarbuiten! Leer alles bespreekbaar te maken, ongeacht positie, autoriteit en macht. Ontdek een training vol eye-openers die niet voor niets een ‘high-impact training’ wordt genoemd. In de digitale brochure vind je alle informatie over het trainingsconcept Crucial Conversations. Vraag de brochure vrijblijvend aan.

BROCHURE DOWNLOADEN Arrow iconLATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw