“Bijdragen aan een betere wereld door het aanbieden van bijzondere vaardigheden en inzichten om jezelf en anderen te ontwikkelen”

De naam VitalTalent verwijst naar onze filosofie om mensen in hun kracht te zetten. Het is de kunst om talenten van mensen te zien, te ontwikkelen en ze daarmee meer toegevoegde waarde voor de organisatie te laten leveren. Wanneer mensen de kans krijgen om hun (verborgen) talenten te ontwikkelen, komen ze letterlijk los en gaan ze passie en deskundigheid combineren. Men wordt bijzonder effectief en positief, met als gevolg dat mensen, teams en zelfs gehele organisaties vitaler worden. Dit leidt tot betere resultaten, meer innovatieve ideeën en een toekomstbestendige organisatie.

standaard-achtergrond-vitaltalent

TRAININGSCONCEPTEN VAN INTERNATIONALE TRAININGSINSTITUTEN

Wij streven onze missie na met behulp van trainingsconcepten die zijn ontwikkeld door internationale trainingsinstituten. VitalSmarts en The Ken Blanchard Companies mogen zich scharen bij de 20 meest invloedrijke trainingsinstituten ter wereld op het gebied van leiderschapstrainingen. Dit is de meest prestigieuze bekroning die een trainingsinstituut kan ontvangen. VitalSmarts mag zich al 5 jaar op rij bij deze top-20 scharen en The Ken Blanchard Companies zelfs al 10 jaar! Ons wereldwijd unieke concept brengt de trainingen van de onderstaande drie gerenommeerde trainingsinstituten samen, waardoor wij de beste trainingen op het gebied van leiderschap en teamwork kunnen bieden die er in de wereld verkrijgbaar zijn.

VitalSmarts

VitalSmarts heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen mensen getraind. Meer dan 300 van de 500 grootste organisaties ter wereld hebben significante resultaten geboekt door het gebruik van de door VitalSmarts beproefde methodes voor snelle, blijvende en meetbare gedragsverandering. VitalSmarts is wereldwijd één van de meest succesvolle en snelst groeiende trainingsinstituten.

BEKIJK TRAININGEN

The Ken Blanchard Companies

The Ken Blanchard Companies zijn al méér dan 35 jaar hét instituut voor leiderschapstraining en -ontwikkeling. In die 35 jaar hebben zij wereldwijd miljoenen managers getraind om voor hun medewerkers de best mogelijk leidinggevende te zijn. Zij veranderen organisaties in geweldige werkplekken en zorgen zo voor een verbetering van belangrijke succesfactoren.

BEKIJK TRAININGEN

David Allen Company

David Allen Company is gefocust op het ontwikkelen van stressvrije productiviteit voor individuen, teams en organisaties. Getting Things Done zorgt voor betere prestaties, capaciteit en innovatie. David Allen wordt beschouwd als de leidende autoriteit op het gebied van organisatorische en persoonlijke productiviteit. Zijn werk is in 28 talen vertaald.

BEKIJK TRAININGEN

Voor wie is VITALTALENT?

 • PROFESSIONALS

  Onze trainingsconcepten zijn enorm waardevol voor iedere professional die zijn talenten verder wilt ontwikkelen. Met de bijzondere vaardigheden op het gebied van leiderschap en teamwork leert iedere leider en werknemer hoe zij de grootst mogelijke meerwaarde kunnen leveren aan zichzelf, het team én de organisatie.

 • ORGANISATIES

  VitalTalent levert een significante meerwaarde voor iedere organisatie die haar medewerkers en leidinggevenden de vaardigheden en inzichten wilt geven om zichzelf en anderen te ontwikkelen op het gebied van effectiviteit, teamwork en leiderschap.

 • LEARNING & DEVELOPMENT PARTNER

  Als partner op het gebied van Learning & Development zorgen wij dat de specifieke leerbehoefte van organisaties duidelijk worden. Het verduidelijken van de leerbehoefte is een eerste stap in het opzetten van een goed en strategisch Learning & Development traject. De invulling van dit traject wordt altijd op maat samengesteld uit ons aanbod trainingsconcepten, aangevuld met coaching, presentaties en eigen workshops.

WAAR LIGT ONZE KRACHT?

 • STATE-OF-THE-ART IN LEADERSHIP & TEAMWORK

  Onze trainingsconcepten zijn ontwikkeld door de gerenommeerde, internationale trainingsinstituten VitalSmarts, The Ken Blanchard Companies en The David Allen Company. De innovatieve trainingen zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar onderzoek in sociale wetenschappen en worden continu doorontwikkeld.

 • CREËREN VAN EEN HIGH-PERFORMANCE CULTUUR

  Het doel van onze missie is het creëren van een high-performance cultuur binnen uw organisatie door vaardigheden inzichten te bieden die medewerkers en leiders in staat stelt de grootst mogelijke meerwaarde te bieden aan de organisatie.

 • ONTWIKKELEN VAN LEARNING JOURNEYS

  Iedere organisatie is uniek. De specifieke leerbehoefte van uw organisatie is dan ook uniek. Met onze Learning Journeys bieden we een uniek traject dat invulling geeft aan de specifieke leerbehoefte van uw organisatie. Dit traject omvat alles tussen het in kaart brengen van de leerbehoefte en het ontwikkelen van uw leiders en medewerkers.

WORLD-CLASS TRAINING SOLUTIONS
TO DEVELOP YOURSELF AND OTHERS


VRAAG HET INFORMATIEPAKKET AAN

BLENDED LEARNING

Onze trainingen vallen te kenmerken als een brede leerervaring, met 1 of 2 klassikale dagen als kern, met daaromheen tal van online instrumenten, zoals online assessments, extra video’s, handige documenten en nog veel meer online leermiddelen. De aanpak is gebaseerd op de 70-20-10 aanpak, met de nadruk op toepassing van nieuwe, effectieve vaardigheden.

UNIEKE LEERMETHODE

VitalTalent maakt gebruik van de moderne leertechnieken die vanuit onderzoek het meest effectief blijken te zijn voor het trainen van mensgerichte vaardigheden. Door middel van deze aanpak kent de training een hoge leersnelheid, waarbij het opbouwen van vaardigheden centraal staat, met behoud van ons hoge kwaliteitsniveau.

high-impact trainingsconcepten

Crucial Conversations training
Crucial Accountability training logo
Training Beïnvloeden van Gedrag logo
Situationeel Leiderschap II logo
getting-things-done
Everything DiSC training | VitalTalent

Het VitalTalent team

Sander van Eijnsbergen | VitalTalent

Sander van Eijnsbergen

Mede-eigenaar / CEO

+31 (0)85 020 11 55

Willeke Kremer | VitalTalent

Willeke Kremer

Mede-eigenaar / Master Trainer

+31 (0)85 020 11 55

Mark Romijn | VitalTalent

Mark Romijn

Learning & Development Consultant

+31 (0)85 020 11 55

Anoek Enters | VitalTalent

Anoek Enters

Learning & Development Consultant

+31 (0)85 020 11 55

Joyce Hoogendoorn | VitalTalent

Joyce Hoogendoorn

Cliënt Support

+31 (0)85 020 11 55

Rene Cramer | VitalTalent

Rene Cramer

Manager Logistics

+31 (0)85 020 11 55

Amanda May Dias Lins

Amanda May Dias Lins

Office Manager

+31 (0)85 020 11 55

Stefan Günzinger | VitalTalent Deutschland

Stefan Günzinger

Managing Director Duitsland

+49 89 41 61 37 801

Holger Ruscheweyh | VitalTalent Deutschland

Holger Ruscheweyh

Trainer & Mede-eigenaar Duitsland

+49 89 41 61 37 801

Elea Geissler Learning & Development | VitalTalent

Elea Geissler

Learning & Development Consultant

+49 89 41 61 37 801