Verticale pijl | VitalTalent

Over ons

Ontdek wat ons drijft en hoe wij ons met internationale, wetenschappelijk onderbouwde concepten onderscheiden van de rest.

VitalTalent is de exclusieve partner vanCL Crucial Learning- logo met tekst witLATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon

ONZE MISSIE

“Unleashing vital talents to empower people”.Het is een kunst om talenten van mensen te zien, te ontwikkelen en ze daarmee meer toegevoegde waarde voor de organisatie te laten leveren. Wanneer mensen de kans krijgen om hun (verborgen) talenten te ontwikkelen, komen ze letterlijk los en gaan ze passie en deskundigheid combineren. Men wordt bijzonder effectief en positief, met als gevolg dat mensen, teams en zelfs gehele organisaties vitaler worden. Dit leidt tot betere resultaten, meer innovatieve ideeën en een toekomstbestendige organisatie.

VitalTalent bij De Barometer – RTL Z

AWARD-WINNENDE MIDDELEN VOOR SUCCES

Wij streven onze missie na met behulp van trainingsconcepten die zijn ontwikkeld door internationale, award-winnende trainingsinstituten. Gecombineerd met onze expertise op het gebied van leiderschapsontwikkeling, weten wij organisaties te helpen in hun weg naar high-performance.De combinatie van meerdere internationale trainingsinstituten is een uniek concept, wat ons de mogelijkheid biedt om de beste trainingen op het gebied van leiderschap en teamwork te kunnen bieden die er in de wereld verkrijgbaar zijn.

ERVARINGEN & REFERENTIES

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories
Hogeschool Rotterdam

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Icon State-of-the-art
STATE-OF-THE-ART

De award-winnende trainingen worden continu doorontwikkeld om de meest impactvolle leerervaring te creëren.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

De innovatieve trainingen zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar onderzoek in sociale wetenschappen en zijn bewezen effectief.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leren beheersen en toepassen van nieuwe vaardigheden worden eenvoudig met een interactief leerdesign en moderne implementatietools.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Als internationale organisatie hebben wij de mogelijkheid om wereldwijd trainingen te verzorgen van dezelfde hoge kwaliteit.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner gaan wij verder dan het geven van zomaar een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt naar de high-performance cultuur.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

De wetenschappelijk onderbouwde vaardigheden zijn vaak niet alleen toepasbaar op het werk, maar ook in het privéleven. Het is life-science!

Met award-winnende concepten de stap naar high-performance zetten?

Wil je kennismaken met de concepten die écht gaan helpen om belangrijke succesfactoren te stimuleren? Graag gaan wij met jou op zoek naar vaardigheden die de mensen in jouw organisatie nodig hebben om te excelleren in hun rol. Neem gerust eens contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken!

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw