Crucial Learning Logo

Crucial Learning

Crucial Learning (voorheen VitalSmarts) ontwikkelt trainingsconcepten die gefocust zijn op het gedrag van mensen. Gedrag bepaalt wat de mensen iedere dag doen en het culturele besturingssysteem waarop een organisatie functioneert. Door de cultuur positief te beïnvloeden met wetenschappelijk onderbouwde vaardigheden, worden belangrijke succesfactoren van teams en organisaties sterk verbeterd.

MANAGEMENT DEVELOPMENT Arrow iconINCOMPANY VRAAG Arrow icon

Baanbrekende trainingen
in communicatie en gedrag

Crucial Learning is een innovatieve ontwikkelaar van baanbrekende trainingsconcepten voor leidinggevenden en organisaties. De trainingen zijn ontwikkeld op basis van meer dan 30 jaar eigen onderzoek, gecombineerd met de best practice van 50 jaar sociale wetenschappen. Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljoen mensen getraind in de beproefde methodes voor snelle, blijvende en meetbare gedragsverandering. Meer dan 300 organisaties van de Fortune 500 hebben er significante resultaten mee geboekt. Crucial Learning is één van de meest succesvolle en snelst groeiende trainingsinstituten ter wereld.

TEDx Talk – Mede-oprichter Joseph Grenny (18:40)

VitalTalent pijl | Verandermanagement

Hoe werkt VitalTalent samen met Crucial Learning?

VitalTalent heeft het exclusieve recht om de trainingsconcepten te vertalen in het Nederlands en naar de Nederlandse cultuur en aan te bieden aan organisaties in de Benelux. Dat gebeurt niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels. Daarnaast begeleiden wij internationale organisatie om de trainingen wereldwijd uit te rollen in verschillende talen door gebruik te maken van ons wereldwijde partnernetwerk. Deze unieke aanpak helpt organisaties om op uniforme wijze hun leidinggevende en medewerkers te trainen over de hele wereld, vaak in hun eigen taal met lokale trainers. VitalTalent biedt voor de trainingen van Crucial Learning ook een uniek Train-the-Trainer concept, zodat een volledige integratie van deze toptrainingen eenvoudiger en krachtiger is.

COMMUNICATIE

Crucial Conversations®

voor meesterschap in dialoog

Arrow iconKlassikaal: 2 dagen of 4 dagdelen
Online: 4 sessies van 3 uur
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.7
Crucial Conversations®

voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Arrow iconKlassikaal: 2 dagen of 4 dagdelen
Online: 4 sessies van 3 uur
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8

GEDRAG

Beïnvloeden van Gedrag

Geef leiding aan verandering
met de 6 bronnen van invloed

Arrow iconKlassikaal: 1 dag of 2 dagdelen
Online: 2 sessies van 3 uur
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 9.1
The Power of Habit™

De beste voorspeller
van high-performance

Arrow iconKlassikaal: 1 dag of 2 halve dagen
Online: 2 sessies van 3 uur

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

De trainingsconcepten in ons aanbod komen voort uit onze samenwerkinge met internationale, award-winnende trainingsinstituten.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Onze trainingsconcepten zijn opgebouwd uit vaardigheden die voortkomen uit (sociaal) wetenschappelijk onderzoek en zijn bewezen effectief.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leerdesign van onze trainingen wordt continu doorontwikkeld en kan worden afgestemd op de wens van jouw organisatie.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Vanuit ons internationale netwerk kunnen wij wereldwijd trainingen aanbieden, in de eigen taal en met lokale trainers.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot de high-performance cultuur.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

De Crucial Learning trainingen bieden vaardigheden die mensen hun leven lang zal helpen om effectiever te zijn op en buiten het werk.

8.8

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark
Sebela

Klaar om met sterk leiderschap het verschil te maken?

Op basis van samenwerking komen we altijd tot de ideale samenstelling van het leiderschapstraject. Wanneer ons ijzersterke aanbod, wordt aangevuld met moderne implementatiemogelijkheden en eventueel eigen workshops, ontstaat er een professionele traject voor leiderschapsontwikkeling. Zullen we vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te onderzoeken?

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw