Crucial Learning Logo

Crucial Learning

Crucial Learning (voorheen VitalSmarts) ontwikkelt trainingsconcepten die gefocust zijn op het gedrag van mensen. Gedrag bepaalt wat de mensen iedere dag doen en het culturele besturingssysteem waarop een organisatie functioneert. Door de cultuur positief te beïnvloeden met wetenschappelijk onderbouwde vaardigheden, worden belangrijke succesfactoren van teams en organisaties sterk verbeterd.

MANAGEMENT DEVELOPMENT Arrow iconINCOMPANY VRAAG Arrow icon

Baanbrekende trainingen
in communicatie en gedrag

Crucial Learning is een innovatieve ontwikkelaar van baanbrekende trainingsconcepten voor leidinggevenden en organisaties. De trainingen zijn ontwikkeld op basis van meer dan 30 jaar eigen onderzoek, gecombineerd met de best practice van 50 jaar sociale wetenschappen. Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljoen mensen getraind in de beproefde methodes voor snelle, blijvende en meetbare gedragsverandering. Meer dan 300 organisaties van de Fortune 500 hebben er significante resultaten mee geboekt. Crucial Learning is één van de meest succesvolle en snelst groeiende trainingsinstituten ter wereld.

TEDx Talk – Mede-oprichter Joseph Grenny (18:40)

VitalTalent pijl | Verandermanagement

Hoe werkt VitalTalent samen met Crucial Learning?

VitalTalent heeft het exclusieve recht om de trainingsconcepten te vertalen in het Nederlands en naar de Nederlandse cultuur en aan te bieden aan organisaties in de Benelux. Dat gebeurt niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels. Daarnaast begeleiden wij internationale organisatie om de trainingen wereldwijd uit te rollen in verschillende talen door gebruik te maken van ons wereldwijde partnernetwerk. Deze unieke aanpak helpt organisaties om op uniforme wijze hun leidinggevende en medewerkers te trainen over de hele wereld, vaak in hun eigen taal met lokale trainers. VitalTalent biedt voor de trainingen van Crucial Learning ook een uniek Train-the-Trainer concept, zodat een volledige integratie van deze toptrainingen eenvoudiger en krachtiger is.

COMMUNICATIE

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Effectieve communicatie- vaardigheden voor uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Opbouwende gesprekstactieken om met medewerkers tegenvallende prestaties te bespreken, met het oog op positieve gedragsverandering en betere resultaten.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8

LEIDERSCHAP

Beïnvloeden van Gedrag

Duurzame gedragsveranderingen realiseren en effectiever leiden zonder formele macht, door gebruik te maken van de zes bronnen van invloed.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 9.2

PERFORMANCE

The Power of Habit™

Effectieve gewoontes opbouwen op een wetenschappelijk onderbouwde manier, wat leidt tot betere prestaties en een high-performance cultuur.

Arrow icon1 dag
Getting Things Done®

Praktische methodes om professionele productiviteit, focus en structuur te vergroten en stress en mentale werkdruk te verlagen.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.5

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

De trainingsconcepten in ons aanbod komen voort uit onze samenwerkinge met internationale, award-winnende trainingsinstituten.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Onze trainingsconcepten zijn opgebouwd uit vaardigheden die voortkomen uit (sociaal) wetenschappelijk onderzoek en zijn bewezen effectief.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leerdesign van onze trainingen wordt continu doorontwikkeld en kan worden afgestemd op de wens van jouw organisatie.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Vanuit ons internationale netwerk kunnen wij wereldwijd trainingen aanbieden, in de eigen taal en met lokale trainers.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot de high-performance cultuur.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

De Crucial Learning trainingen bieden vaardigheden die mensen hun leven lang zal helpen om effectiever te zijn op en buiten het werk.

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Klaar om met sterk leiderschap het verschil te maken?

Op basis van samenwerking komen we altijd tot de ideale samenstelling van het leiderschapstraject. Wanneer ons ijzersterke aanbod, wordt aangevuld met moderne implementatiemogelijkheden en eventueel eigen workshops, ontstaat er een professionele traject voor leiderschapsontwikkeling. Zullen we vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te onderzoeken?

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw