DE WEG NAAR EEN HIGH-PERFORMANCE ORGANISATIE

Onze leiderschapsontwikkelingstrajecten zijn een complete leerbeleving met veel impact. Het doel is om leiders naar een professioneel niveau te brengen, waarbij zij maximale waarde voor de organisatie leveren.

Leiderschapsontwikkeling gaat bij ons verder dan een training of opleiding. De samenhang van onze bijzondere trainingen levert zowel bijzondere inzichten, als krachtige vaardigheden op, waardoor een constructieve mindset en effectief gedrag ontstaat. Op deze wijze ontstaat er een high-performance organisatie.

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING op maat

 • WORLD-CLASS TRAININGEN OP MAAT

  Onze trajecten zijn op maat samen te stellen uit dé beste trainingen die er zijn op het gebied van leiderschap & teamwork.

 • GERICHTE TRAININGEN

  Onze trainingen zijn gericht op professionaliteit, effectiviteit en samenwerking van uw leiders en medewerkers.

 • OP MAAT VOOR UW ORGANISATIE

  Het complete traject wordt gekoppeld aan de kernwaarden en cultuur van uw organisatie.

 • COMBINATIE MET EIGEN LEERMODULES

  Combineer onze trainingen met de interne trainingen van de organisatie, introductie of vakgericht.

 • LEIDERSCHAPSONTWIKKELING OP IEDER NIVEAU

  De trajecten zijn te realiseren voor alle niveaus binnen de organisatie, van leiders tot startende leidinggevenden en zelfs medewerkers.

 • BESCHIKBAAR IN NEDERLANDS, ENGELS EN DUITS

  De trainingen binnen onze trajecten kunnen gegeven worden in meerdere talen: Nederlands, Engels en Duits.

 • STATE-OF-THE-ART IN LEIDERSCHAP & TEAMWORK

  Met onze trainingen zijn de leidinggevenden van uw organisatie verzekerd van de laatste inzichten en vaardigheden op het gebied van leiderschap & teamwork.

 • GEEN ONTWIKKELKOSTEN

  Onze trajecten worden zonder bijkomende ontwikkelkosten op maat gemaakt, altijd gebaseerd op de behoefte van uw organisatie.

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING BINNEN UW ORGANISATIE

OM NAAR HIGH-PERFORMANCE TE GAAN


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP »

Voorbeeld van een mogelijk traject voor LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Management Development

Een compleet Management Development traject heeft uiteraard veel kenmerken van leiderschapsontwikkeling. Ter illustratie beelden we onderstaand een voorbeeld uit hoe zo’n traject voor leidinggevenden eruit zou kunnen zien.

EIGEN INTRODUCTIE

1 dag

Hier kunt u de eigen onboarding plaatsen, met specifieke onderdelen gericht op uw organisatie, zoals kernwaarden, HR systematiek etc. Tevens kunt u hier het gehele traject goed introduceren.

Situationeel Leiderschap II logo
The Ken Blanchard Companies logo wit

Situationeel Leiderschap II

2 dagen

Met deze training leert men het meest toegepaste leiderschapsmodel ter wereld te beheersen. Men ontwikkelt de medewerkers door een gedegen analyse voor toepassing van de juiste stijl op het juiste moment.

Crucial Conversations training
VitalSmarts logo wit

Crucial Conversations

2 dagen

Naast SLII is ook Crucial Conversations onmisbaar voor leidinggevenden. Het leert je de vaardigheden voor die momenten waar het erop of eronder is. Momenten waarbij emoties een rol gaan spelen en de spanning oploopt.

Crucial Accountability training logo
VitalSmarts logo wit

Crucial Accountability

1 dag

Deze training bouwt verder op Crucial Conversations en vormt onder andere de kern bij functioneringsgesprekken. Iemand komt de afspraken niet na. Je leert om iemand aan te spreken op afspraken op een opbouwende manier.

Everything DiSC training | VitalTalent
Everything DiSC training logo wit

DiSC training

1 dag

Leer het gedragsprofiel van jezelf en anderen kennen. Het geeft veel inzicht in je eigen sterke punten en de natuurlijke verschillen met anderen. Hierdoor neemt acceptie toe en kun je juist profiteren van differentiatie.

Training Beïnvloeden van Gedrag logo
VitalSmarts logo wit

Beïnvloeden van Gedrag

2 dagen

Het nieuwe leiderschap heet beïnvloeding. In deze training wordt je een influencer door strategische toepassing van de zes bronnen van invloed bij het doorvoeren van veranderingen in het team, waarbij ander gedrag nodig is.

Impactsessie / coaching

1 dag

Impactsessies zijn momenten van reflectie en kunnen ook tussendoor geplaatst worden, eventueel aangevuld met coaching sessies. Er dient zeker een afsluitende sessie plaats te vinden, met presentaties vanuit de deelnemers.

OP MAAT VOOR UW ORGANISATIE

Het bovenstaande traject is slechts een voorbeeld. Iedere organisatie is uniek en daarmee het perfecte traject om uw leidinggevenden op te leiden ook. Op basis van samenwerking komen we tot de ideale opzet. Daarin zijn alle eigen workshops verwerkt en is een keuze gemaakt uit relevante trainingen die wij aanbieden. Ons assortiment is zo samengesteld, dat u kunt kiezen uit ’s-werelds beste trainingen die dekkend zijn voor de cruciale, mensgerichte inzichten en vaardigheden. De laatste slag is dat we samen met u zorgen voor een duidelijke rode draad door het hele programma heen, bijvoorbeeld op basis van de missie, doelstellingen of kernwaarden van uw organisatie.

CONTACT OPNEMEN »