VitalTalent pijl | Verandermanagement

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Leiderschapsontwikkeling is bij ons een complete leerbeleving met veel impact. Het doel is om leiders naar een professioneel niveau te brengen, waarbij zij de maximale waarde voor de organisatie leveren. Het gaat verder dan een training of opleiding. De samenhang van onze bijzondere trainingen zorgt voor een vernieuwde mindset en effectief gedrag; de twee pijlers voor een cultuur van high-performance.

LATEN WE KENNISMAKEN INCOMPANY VRAAG

STATE OF THE ART IN LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Wij werken uitsluitend met trainingsconcepten van instituten die tot de absolute wereldtop behoren. Met licenties van onder andere The Ken Blanchard Companies, VitalSmarts en David Allen Company kunnen wij een brede selectie van trainingen aanbieden op het gebied van leiderschap, communicatie en teamwork. Het leerdesign van de trainingen kenmerkt zich als ‘ultramodern’ met om de (virtuele) lesdagen heen tal van interactieve tools om leidinggevenden te helpen de vaardigheden in de praktijk te brengen.

VitalTalent bij De Barometer – RTL Z

PARTNER IN LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Onze trainingen zijn ontworpen door award-winnende trainingsinstituten en gebaseerd op tientallen jaren onderzoek. Kortom, absolute wereldtop.

STERK IN MAATWERK

Het leiderschapsprogramma wordt volledig afgestemd op de uitdagingen van de organisatie en kan eventueel verweven worden met de eigen leermodules.

ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het ultramoderne leerdesign focust zich op het leren beheersen van nieuwe vaardigheden en kan volledig worden afgestemd op de wens van jouw organisatie.

WERELDWIJD TRAINEN

Wij kunnen wereldwijd trainingen verzorgen, vaak met lokale, professionele trainers die de cultuur kennen en dezelfde hoge kwaliteit leveren.

PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot de high-performance cultuur.

IMPLEMENTATIEMOGELIJKHEDEN

Wij hebben de tools en expertise die nodig om de nieuwe kennis en vaardigheden effectief te verankeren in het dna van jouw organisatie.

TRAININGEN VOOR LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

COMMUNICATIE

Crucial Conversations

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 9.1
Crucial Accountability

Vaardigheden voor het oplossen van ongewenst gedrag

1 of 2 dagen
€ 595,-
Gemiddelde ervaring: 9.1

LEIDERSCHAP

SLII® EXPERIENCE

Great managers aren't born, they're trained

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 8.8
High-Performance Management I

Leidinggeven met een missie

5 dagen of 10 avonden
€ 2.350,-
Blanchard Management Essentials

Geef nieuwe leidinggevenden een geweldige start

1 dag
Alleen maatwerk
Team Leadership

De kracht van wij

1 dag
Alleen maatwerk

VERANDERMANAGEMENT

Beïnvloeden van Gedrag

Geef leiding aan verandering met 6 bronnen van invloed

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 9
The Power of Habit™

Habits that work, for work

1 dag
Alleen maatwerk

EFFECTIVITEIT

Getting Things Done

The art of stress-free productivity

1 dag
€ 645,-
Gemiddelde ervaring: 8.8

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Abbott Laboratories - kleur
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore - kleur
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE SAMEN MET

Diks Verzekeringen
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories

Leidinggevenden de skills en inzichten geven om te gaan excelleren met hun team

Op basis van samenwerking komen we altijd tot de ideale samenstelling van het leiderschapstraject. Wanneer ons ijzersterke aanbod, wordt aangevuld met moderne implementatiemogelijkheden en eventueel eigen workshops, ontstaat er een professionele traject voor leiderschapsontwikkeling. Laten we vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te onderzoeken.

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw