VitalTalent pijl | Verandermanagement

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Leiderschapsontwikkeling is bij ons een complete leerbeleving met veel impact. Het doel is om leiders naar een professioneel niveau te brengen, waarbij zij de maximale waarde voor de organisatie leveren. Het gaat verder dan een training of opleiding. De samenhang van onze bijzondere trainingen zorgt voor een vernieuwde mindset en effectief gedrag; de twee pijlers voor een cultuur van high-performance.

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow iconINCOMPANY VRAAG Arrow icon

STATE OF THE ART IN LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Wij werken uitsluitend met trainingsconcepten van instituten die tot de absolute wereldtop behoren. Met licenties van onder andere Crucial Learning, The Center of Leadership Studies en David Allen Company kunnen wij een brede selectie van trainingen aanbieden op het gebied van leiderschap, communicatie en teamwork. Het leerdesign van de trainingen kenmerkt zich als ‘ultramodern’ met om de (online) lesdagen heen tal van interactieve tools om leidinggevenden te helpen de vaardigheden in de praktijk te brengen.

VitalTalent bij De Barometer – RTL Z

PARTNER IN LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Onze trainingen zijn ontworpen door award-winnende trainingsinstituten en gebaseerd op tientallen jaren onderzoek. Kortom, absolute wereldtop.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
STERK IN MAATWERK

Het leiderschapsprogramma wordt volledig afgestemd op de uitdagingen van de organisatie en kan eventueel verweven worden met de eigen leermodules.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het ultramoderne leerdesign focust zich op het leren beheersen van nieuwe vaardigheden en kan volledig worden afgestemd op de wens van jouw organisatie.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Wij kunnen wereldwijd trainingen verzorgen, vaak met lokale, professionele trainers die de cultuur kennen en dezelfde hoge kwaliteit leveren.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot de high-performance cultuur.

Life-Science | icon
IMPLEMENTATIEMOGELIJKHEDEN

Wij hebben de tools en expertise die nodig om de nieuwe kennis en vaardigheden effectief te verankeren in het dna van jouw organisatie.

TRAININGEN VOOR LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

COMMUNICATIE

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Effectieve communicatie- vaardigheden voor uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Opbouwende gesprekstactieken om met medewerkers tegenvallende prestaties te bespreken, met het oog op positieve gedragsverandering en betere resultaten.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8

LEIDERSCHAP

Situationeel Leiderschap

Effectieve leiderschapsstijlen die passen bij de situatie en de behoeften van medewerkers, om zo de teamprestaties te verbeteren en een motiverende werkomgeving te creëren.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8
Beïnvloeden van Gedrag

Duurzame gedragsveranderingen realiseren en effectiever leiden zonder formele macht, door gebruik te maken van de zes bronnen van invloed.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 9.2

PERFORMANCE

The Power of Habit™

Effectieve gewoontes opbouwen op een wetenschappelijk onderbouwde manier, wat leidt tot betere prestaties en een high-performance cultuur.

Arrow icon1 dag
Getting Things Done®

Praktische methodes om professionele productiviteit, focus en structuur te vergroten en stress en mentale werkdruk te verlagen.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.5
Insights Discovery

Het unieke 4-kleurenprofiel waarmee teamleden hun zelfbewustzijn en teamwork verbeteren en zo effectiever samenwerken, productiever zijn en elkaar inspireren.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.5

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Gemeente Hoeksche Waard
Gemeente Hoeksche Waard - Marloes Eenhoorn, Specialist opleidingen en ontwikkeling

Onze organisatie is in 2019 ontstaan vanuit de fusie van 5 gemeenten en 3 samenwerkingsverbanden op het eiland Hoeksche Waard. Na een fusie is alles nieuw en heb je nog veel op te bouwen met elkaar. Ook op het gebied van cultuur, communicatie en samenwerking. In september 2019 zijn we gestart met een inspiratiesessie voor leidinggevenden. Daarnaast hadden 24 collega's zich opgegeven voor de pilotgroep Crucial Conversations. Hiermee konden we de training zelf ervaren (en waar mogelijk nog aanpassen naar onze organsiatievisie) en leidden we de eerste groep op tot ambassadeurs. Deze groep promootte de training binnen hun team en was aanspreekpunt. Inmiddels is de training Crucial Conversations onderdeel van ons inwerktraject voor nieuwe medewerkers en is het een begrip. We zien dat collega's het gesprek makkelijker met elkaar aangaan omdat ze de juiste vaardigheden hebben geleerd. VitalTalent heeft een hele mooie bijdrage geleverd aan deze verandering. Ze dachten mee in het komen tot een passend traject én koppelden de inhoud van de training aan onze organisatieontwikkeling.

Abbott Laboratories - kleur
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore - kleur
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE SAMEN MET

Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Leidinggevenden de skills en inzichten geven om te gaan excelleren met hun team

Op basis van samenwerking komen we altijd tot de ideale samenstelling van het leiderschapstraject. Wanneer ons ijzersterke aanbod, wordt aangevuld met moderne implementatiemogelijkheden en eventueel eigen workshops, ontstaat er een professionele traject voor leiderschapsontwikkeling. Laten we vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te onderzoeken.

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw