VitalTalent pijl | Verandermanagement

David Allen Company

David Allen Company is gefocust op het ontwikkelen van stressvrije productiviteit voor individuen, teams en organisaties. David Allen is de achter de bekende Getting Things Done (GTD) methode. Met de GTD training geven zij mensen de vaardigheden om stressvrij productief te zijn. David Allen wordt beschouwd als de leidende autoriteit op het gebied van organisatorische en persoonlijke productiviteit.

MANAGEMENT DEVELOPMENT INCOMPANY VRAAG

De kunst van stressvrije productiviteit

Het GTD van David Allen is het zelfmanagementsysteem dat talloze individuen en organisaties heeft geholpen om orde te scheppen in de chaos. Na tientallen jaren veldonderzoek en het beoefenen van zijn eigen productiviteitsmethoden schreef David de internationale bestseller Getting Things Done. Het boek is in meer dan 28 talen gepubliceerd. Wereldwijd zijn er al miljoenen mensen getraind in de kunst van stressvrije productiviteit. De GTD training verlicht het overweldigende gevoel en creëert de focus en duidelijkheid die nodig is om beter te presteren en innovatie mogelijk te maken.

TEDx Amsterdam – David Allen (17:48)

TRAINING

Getting Things Done

The art of stress-free productivity

1 dag
€ 645,-
Gemiddelde ervaring: 8.8

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Met concepten van internationale, award-winnende trainingsinstituten bieden wij alleen leerervaringen van absolute wereldklasse aan.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

De trainingsconcepten van deze instituten zijn ieder gebaseerd op tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek en zijn bewezen effectief.

ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leerdesign van de trainingen kent vele mogelijkheden, waardoor deze valt af te stemmen op de behoefte van jouw organisatie.

WERELDWIJD TRAINEN

Als onderdeel van een internationaal netwerk, kunnen wij wereldwijd trainen, vaak in de eigen taal en met lokale, professionele trainers.

PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot de high-performance cultuur.

IMPLEMENTATIE

Met onze moderne implementatiemogelijkheden bieden wij de tools om de nieuw geleerde vaardigheden eenvoudig in de praktijk te brengen.

9.1

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN
Diks Verzekeringen
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories

De kunst van stressvrije productiviteit leren beheersen?

Wil je productiever en met meer focus kunnen werken? Of, wil je de productiviteit van je team verhogen? Duik dan eens in de wereld van stressvrije productiviteit en ontdek het Getting Things Done van David Allen. Benieuwd of het iets voor jou en je organisatie is? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken met elkaar. Wij zijn er om je verder te helpen!

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw