VitalTalent pijl | Verandermanagement

Cursus Leidinggeven

Leidinggeven is doorgaans geen vaardigheid die we van nature bezitten. Voor vrijwel iedereen is het volgen van een kwalitatief goede cursus leidinggeven een cruciale stap om het verschil te kunnen maken als leidinggevende. Als specialist op het gebied van leiderschapsontwikkeling helpen we leidinggevenden op verschillende vlakken met opleidingen en cursussen die ingaan op algemene vaardigheden of juist op specifieke aandachtsgebieden. Bekijk in het overzicht al onze cursussen op het gebied van leidinggeven.

DIRECT NAAR CURSUSSEN INCOMPANY VRAAG

State-of-the-art in effectief leiderschap

Onze leiderschapscursussen zijn ontwikkeld door ’s werelds hoogst aangeschreven trainingsinstituten, zoals The Ken Blanchard Companies (bekend van situationeel leiderschap). Iedere cursus bevat klassikale of virtuele lesdagen, maar wordt versterkt door verschillende tools voor- en na de training om je te helpen de vaardigheden in de praktijk te brengen. Zo zorgen we ervoor dat de cursus écht effect gaat hebben op jou als leidinggevende en je team.

In het filmpje kan je kennismaken met Ken Blanchard, die samen met Hershey de grondlegger is van het hedendaagse leiderschap. Zijn cursussen vind je in het onderstaande overzicht.

Ken Blanchard TED Talk over ‘Collaboration’ (Engelstalig)

CURSUSSEN LEIDINGGEVEN

Crucial Conversations

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 8.9
SLII® EXPERIENCE

Great managers aren't born, they're trained

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 8
High-Performance Management I

Leidinggeven met een missie

5 dagen of 10 avonden
€ 2.350,-
Blanchard Management Essentials

Geef nieuwe leidinggevenden een geweldige start

1 dag
Alleen maatwerk
Team Leadership

De kracht van wij

1 dag
Alleen maatwerk

WAT MAAKT ONS UNIEK?

TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Effectief leidinggeven doe je met ’s werelds krachtigste vaardigheden op het gebied van leiderschap. Wereldwijd zijn er al miljoenen leidinggevenden getraind in deze vaardigheden.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Ontwikkel vaardigheden die gebaseerd zijn op tientallen jaren onderzoek en continu worden gemonitord en verbeterd. Pas vaardigheden toe die wetenschappelijk onderbouwd zijn en bewezen effectief.

ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leren beheersen van nieuwe vaardigheden staat centraal in het leerdesign, met vele tools om je te helpen oefenen en implementeren. Daarnaast kies je zelf ook je manier van trainen: klassikaal, Live Online of on-demand.

WERELDWIJD TRAINEN

Wij kunnen overal ter wereld dezelfde kwaliteit training verzorgen. Dit doen wij met lokale, professionele trainers die de taal spreken en de cultuur van het land kennen.

PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Wij zetten een stap meer dan anderen. Zoals een echte partner betaamd stellen we alles in het werk om leerdoelen te behalen.

LIFE-SCIENCE

Leer vaardigheden die gebaseerd zijn op psychologie, waardoor ze overal toepasbaar zijn waar er met mensen wordt samengewerkt. Het zijn levensvaardigheden toepasbaar in werk en privé.

9.1

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN
Diks Verzekeringen
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories

Zet de volgende stap als leidinggevende

Ben jij er klaar voor om de best mogelijke leidinggevende te worden voor jouw team? Ga dan aan de slag met SLII, het beroemde concept omtrent situationeel leidinggeven van Ken Blanchard. Ontwikkel jezelf tot een dienende leider voor jouw mensen en laat jouw team excelleren.

Vraag vrijblijvend de digitale SLII brochure aan om meer te ontdekken over ’s werelds bekendste leiderschapstraining. Hierin vind je alle informatie over de training en de vaardigheden. Na de aanvraag ontvang je de SLII brochure direct in je mailbox.

SLII BROCHURE DOWNLOADEN
Pijl VitalTalent blauw