Verticale pijl | VitalTalent

Gecertificeerde trainers in jouw organisatie

Om nieuw, effectief gedrag en vaardigheden te verankeren in het DNA van de organisatie hebben wij een uitgebreid, maar toegankelijk train-de-trainer concept. Een efficiënte trainingsmethode om de verandering krachtig van binnenuit te laten komen.

INFO AANVRAGEN GEPLANDE TRAINERSOPLEIDINGEN

WAAROM INTERNE TRAINERS EEN SCHOT IN DE ROOS ZIJN

Voor al onze trainingsconcepten is het mogelijk om mensen binnen jouw organisatie te certificeren als trainer. Met de ondersteuning van een Master Trainer en diverse digitale tools trainen zij collega’s om de cultuur van binnenuit positief te beïnvloeden. Ons uitgebreide, maar toegankelijke train-de-trainer concept is een kostenefficiënte methode om (grote) groepen leidinggevenden en medewerkers te trainen in cruciale vaardigheden die belangrijke succesfactoren van teams en organisaties verbeteren.

VOORDELEN VAN INTERNE TRAINERS

KRACHTIGE VERANDERING

Interne trainers vormen een belangrijk onderdeel door mensen te trainen én te coachen. Zo komt de verandering van binnenuit.

BLIJVENDE VERANDERING

Door sociale druk en de juiste begeleiding vanuit interne trainers kan de bedrijfscultuur positief en duurzaam worden beïnvloed.

KOSTENEFFICIËNT TRAINEN

Het opleiden van interne trainers is een effectieve methode van trainen op het gebied van resultaat en de kosten per deelnemer.

GEBASEERD OP KERNWAARDEN

De complete learning journey wordt gekoppeld aan de kernwaarden en cultuur van jouw organisatie. Herkenbaar en direct toepasbaar voor iedere medewerker.

VERANKERD IN HET DNA

Interne trainers zullen ook als coach fungeren voor medewerkers en zorgen zo dat de vaardigheden en inzichten worden verankerd in het dna van de organisatie.

LEREN VAN EEN MASTER TRAINER

Alleen Master Trainers zijn gemachtigd interne trainers op te leiden. Op deze manier ontvangen interne trainers de best mogelijke training en begeleiding!

SUCCESVOL TRAINER WORDEN IN 3 STAPPEN

VOORLOPIGE CERTIFICERING

Na het bijwonen van een training, volg je de door een Master Trainer gegeven trainersopleiding. Na het succesvol afronden van de trainersopleiding teken je een overeenkomst met VitalTalent. Je bent nu in staat om een kwalitatief goede training te faciliteren en zal hierbij worden geholpen door de Master Trainer.

OFFICIËLE CERTIFICERING

Nadat je in de eerste 12 maanden 3 of 4 trainingen hebt gegeven (afhankelijk van trainingsconcept) en je hier positieve evaluaties op hebt ontvangen, ben je officieel gecertificeerd! Ook hierbij zal de Master Trainer je begeleiden, zodat jij je steeds verder ontwikkelt als trainer.

VAARDIGHEDEN BIJHOUDEN

Ook na de officiële certificering blijft de Master Trainer je ondersteunen en heb je toegang tot de Engelse en Nederlandse TrainersZone. Tevens behoor je nu tot het VitalTalent trainersnetwerk en ben je van harte welkom op onze jaarlijkse T-Day, met leuke sprekers, workshops en een netwerkborrel!

WAT LEER JE TIJDENS DE TRAINERSOPLEIDING?

VERDIEPEN VAN DE KENNIS

Je leert de inhoud nog beter te begrijpen en stelt vast waar je je nog verder in kan verbeteren en werkt daar samen met de Master Trainer aan.

INHOUD AFSTEMMEN OP DE GROEP

Je leert de groep van deelnemers te herkennen en weet de inhoud af te stemmen op de ervaring, niveau en samenstelling van de groep.

BETROKKENHEID STIMULEREN

Je leert te luisteren en reageren op de groep op een manier die maximale indruk maakt en betrokkenheid van de groep stimuleert.

DIDACTISCHE VAARDIGHEDEN

Je leert vaardig te worden in stem en toon, het stellen van vragen, het uitleggen van opdrachten, het gebruik van technische hulpmiddelen en het creëren van een veilige leeromgeving voor de deelnemers.

PERSOONLIJK ACTIEPLAN MAKEN

Samen met de Master Trainer stel je een persoonlijk actieplan op. Zo kan jij je als trainer steeds verder ontwikkelen.

UITROLLEN IN DE ORGANISATIE

Ook na de officiële certificering blijft de Master Trainer je ondersteunen en heb je toegang tot de Engelse en Nederlandse TrainersZone.

Ben je klaar voor interne trainers in jouw organisatie?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheid om interne trainers op te leiden in jouw organisatie? Stuur ons een bericht en laten we eens vrijblijvend kennismaken! Wij vertellen je graag meer over het succesvol en kostenefficiënt inzetten van interne trainers.

LATEN WE KENNISMAKEN
VitalTalent shape horizontaal