VitalTalent pijl | Verandermanagement

Time Management

Is het echt mogelijk om tijd te managen? Of zouden we onze eigen acties moeten managen, waarbij tijd een vast gegeven is? Dat laatste is natuurlijk het geval, dus time management is eigenlijk een achterhaald begrip.

Waar het écht om zou moeten gaan is:
• streven naar persoonlijke productiviteit;
• op een stressvrije manier;
• met ruimte in je hoofd voor het genereren van innovatieve ideeën.

Time management gaat dus veel meer over performance, resultaten halen zonder stress als gevolg van de enorme werkdruk. Als eerste is het belangrijk dat je heel goed afbakent waar jouw prioriteiten liggen. Slimme keuzes maken is van onschatbare waarde en valt goed te leren. Het gaat er niet alleen om dat je de dingen goed doet, maar vooral dat je de goede dingen doet. Om de stress te reduceren is het belangrijk om je hoofd op orde te krijgen. Om dit te bereiken heb je een systeem nodig om je hoofd leeg te maken; een unieke methode om alle taken, projecten en ideeën op de juiste plaats en juiste manier op te slaan, zodat je hoofd ruimte krijgt voor de echt belangrijke zaken: focus op één belangrijke taak tegelijk en zo nu en dan ruimte voor nieuwe innovatieve ideeën. In dat geval spreken we over time management 2.0.

TRAINING GETTING THINGS DONE Arrow icon DOWNLOAD BROCHURE Arrow icon

Het nieuwe Time Management: “Getting Things Done” van David Allen

David Allen heeft de beroemde methode “Getting Things Done” (GTD) ontwikkeld. Zijn model is baanbrekend en heeft veel in de wereld veranderd. Miljoenen mensen maken er dankbaar gebruik van en genieten dagelijks van stressvrije productiviteit. Hiermee is time management naar een hoger niveau getild, met een brede visie op hoge persoonlijke productiviteit, ruimte voor vernieuwende ideeën en dat allemaal zonder stress. Het GTD-model bevat 6 eenvoudige stappen om te komen tot hoge, stressvrije productiviteit. Achter iedere stap vind je een schatkamer aan wijsheden, verdieping en bruikbare tips. Tijdens de ééndaagse training “Getting Things Done” leer je het zes-stappen-model kennen en toepassen. Voor veel mensen is deze training een life-changing belevenis, die veel verder gaat dan alleen time management. Er zijn open trainingen voor individuele deelnemers, maar de training kan ook incompany gegeven worden om de productiviteit van afdelingen of zelfs hele organisaties te verbeteren. Wij raden organisaties aan, om in hun ontwikkelingsplannen dit model voor stressvrije productiviteit te adopteren en onderdeel te maken van de bedrijfscultuur.

Getting Things Done

TIME MANAGEMENT TRAININGEN

Getting Things Done®

Praktische methodes om professionele productiviteit, focus en structuur te vergroten en stress en mentale werkdruk te verlagen.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.5

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Met award-winnende trainingsconcepten bieden wij mensen de kans om zich te bekwamen in vaardigheden die bewezen effectief zijn.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

De vaardigheden waaruit de trainingen zijn opgebouwd komen voort uit tientallen jaren sociaal-wetenschappelijk onderzoek.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leerdesign is ontworpen uit de nieuwste inzichten en wordt continu doorontwikkeld om de best mogelijke leerervaring te bieden.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

De trainingen kunnen wereldwijd gevolgd worden. Wij kunnen lokale trainers inzetten, met behoud van onze uitmuntende kwaliteit.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Wij zijn een partner, waarin we verder gaan dan alleen het faciliteren van een training. Samen gaan wij ervoor zorgen dat de organisatie écht vooruit komt.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

Wij bieden vaardigheden waar mensen hun hele leven profijt van hebben, ook buiten het werk, Wij noemen het daarom life-science.

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Zet de volgende stap en volg
de ééndaagse training

Ben jij klaar voor de training Getting Things Done? De methode die time management naar een hoger plan tilt? Ervaar zelf het model met 6 stappen voor persoonlijke productiviteit en een stressvrij leven. Wordt effectiever, productiever en creatiever, zonder stress. Vraag vrijblijvend de digitale GTD brochure aan. Hierin vind je alle informatie over de training en de vaardigheden.

DOWNLOAD BROCHURE Arrow icon LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw