VitalTalent pijl | Verandermanagement

Sociale vaardigheden

Waarom functioneert iemand met de juiste opleiding en veel kennis vaak niet beter dan iemand anders met aanzienlijk minder bagage? Het geheim zit in de sociale vaardigheden. Succesvolle, goed presterende mensen zijn in staat om duidelijk te communiceren, zich in te leven in anderen, anderen te respecteren en gerespecteerd te worden, relaties aan te gaan en moeilijke situaties bespreekbaar te maken zonder in conflict te komen. Zonder deze sociale vaardigheden wordt het moeilijk om onderdeel van een team te zijn en bijzondere prestaties te leveren.

TRAINING CRUCIAL CONVERSATIONS Arrow iconDOWNLOAD BROCHURE Arrow icon

Crucial Conversations, de training waar sociale vaardigheden samen komen

De tweedaagse training Crucial Conversations voor meesterschap in dialoog gaat verder dan een standaard communicatietraining. Met een praktisch model met 9 vaardigheden wordt gewerkt aan sociale vaardigheden. Vier vaardigheden zijn gericht op jezelf, zoals het loskomen van vooroordelen, omgaan met emoties en het checken van feiten in plaats van het maken van verhalen over de ander. Er zijn ook vier vaardigheden gericht op jouw relatie met de ander, zoals onder andere het creëren van een veilige gespreksomgeving (psychologische veiligheid). De laatste vaardigheid is het komen tot een actieplan. Ook sociale vaardigheden zoals effectieve communicatie, vertrouwen en wederzijds respect komen aan bod. Vooral wanneer een gesprek echt spannend wordt (cruciaal), zullen jouw sociale vaardigheden tot het uiterste worden getest.

Ontdek Crucial Conversations in 3 min.

ONZE COMMUNICATIECURSUSSEN

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Effectieve communicatie- vaardigheden voor uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Opbouwende gesprekstactieken om met medewerkers tegenvallende prestaties te bespreken, met het oog op positieve gedragsverandering en betere resultaten.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Je volgt een cursus communicatie die tot de absolute wereldtop behoort. Wereldwijd zijn er miljoenen mensen in getraind.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Leer communicatievaardigheden die voortkomen vanuit de psychologie en tientallen jaren sociaal-wetenschappelijk onderzoek.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Focus tijdens de training op het écht leren beheersen van vaardigheden. Wij maken dit eenvoudig met de nieuwste technieken en tools.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Vanuit ons wereldwijde netwerk kunnen wij overal ter wereld dezelfde kwaliteit trainingen leveren en in vele verschillende talen.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner in leren en ontwikkelen zorgen wij ervoor dat vaardigheden diep de organisatie in gaan en daar ook blijven.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

De vaardigheden uit onze communicatiecursussen zijn breed inzetbaar op werk en in privé. Wij spreken daarom over life-science vaardigheden.

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Tijd om de sociale vaardigheden
te verbeteren?

Heb je interesse om jouw sociale vaardigheden een krachtige impuls te geven? Of ben je misschien op zoek naar een sterk programma om de sociale vaardigheden van leidinggevenden of bepaalde medewerkers in jouw organisatie te trainen? Dan is de tweedaagse training Crucial Conversations voor meesterschap in dialoog de ultieme oplossing. Download de brochure, neem deel aan een kosteloze sneak preview, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. We kijken ernaar uit, om je te leren kennen.

BROCHURE DOWNLOADEN Arrow iconERVAAR SNEAK PREVIEW Arrow iconLATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw