logoverzameling-trainingen nieuw 5

Online Sneak Preview van de trainingsconcepten

Maak online kennis met de trainingsconcepten Crucial Conversations en Beïnvloeden van Gedrag. Tijdens een Sneak Preview van de training ga je actief aan de slag om kennis te maken met enkele vaardigheden uit de training.

  • Interactieve sessie van 1 – 1,5 uur via ons online trainingsplatform
  • Gemakkelijk deelnemen via MS Teams
  • Gratis toegankelijk voor HR, L&D, management, executives en leidinggevenden.
  • Max. aantal deelnemers is 20, dus meld je op tijd aan!
BEKIJK DATA Arrow icon

Sneak Preview 1:
Training Crucial Conversations voor meesterschap in dialoog

van 9:30 – 11:00 uur

Hoe creëer je psychologische veiligheid in gesprekken?
De tweedaagse training Crucial Conversations is een high-impact training die gericht is op het beheersen van gesprekken, waarbij veel op het spel staat, de meningen uiteenlopen en de emoties hoog kunnen oplopen. Het zijn vaak belangrijke gesprekken, bepalend voor de toekomst.Helaas zijn we op belangrijke momenten communicatief meestal niet op ons best en ontstaat er vecht- of vluchtgedrag. Crucial Conversations biedt een set van vaardigheden en inzichten om deze gevoelige gesprekken goed te kunnen voeren. Stel dat iedereen in uw organisatie de vaardigheden heeft om zich open en eerlijk uit te spreken, met respect voor de ander. Wat betekent dat voor de organisatiecultuur, samenwerking en het behalen van doelstellingen?

Online kennismaken Arrow icon
Crucial Conversations boek

Sneak Preview 2:
Training Crucial Conversations
voor aanspreken op verantwoordelijkheid

van 11:30 -12:30 uur

De bouwstenen voor een cultuur van eigenaarschap
Misschien herken je dit wel; als leidinggevende of collega heb je duidelijke afspraken gemaakt en hier goede gesprekken over gevoerd. Toch worden deze afspraken regelmatig niet nagekomen. Het lijkt wel of deze persoon het gewoon niet wil begrijpen, terwijl het toch allemaal heel duidelijk is. Wat kunt je nog doen?Er is duidelijk sprake van een kloof tussen de verwachtingen en de daadwerkelijke prestatie. Ondanks dat het lijkt dat deze persoon “het niet wil begrijpen”, kunnen er tal van oorzaken voor zijn. De training Crucial Accountability leert je om de situatie goed te analyseren en de ander te helpen om deze kloof te dichten. Je maakt hierbij gebruik van Crucial Conversations technieken, aangevuld met nieuwe vaardigheden van het model met 6 bronnen van invloed.

Online kennismaken Arrow icon
Boek Crucial Accountability

Sneak Preview 3:
Training Beïnvloeden van gedrag

van 14:00 -15:00 uur

Ontdek de 6 bronnen van invloed
Een belangrijk onderdeel van de training Beïnvloeden van Gedrag zijn de 6 bronnen van invloed. Door deze bronnen op de juiste manier in te zetten, vergroot je je invloed tot wel 10 keer! Het model is gebaseerd op twee pijlers: motivatie en bekwaamheid. Iedere pijler is onder te verdelen in drie afzonderlijke categorieën: persoonlijk, sociaal en structureel. Deze categorieën zijn op hun beurt terug te voeren op afzonderlijke en sterk ontwikkelde, wetenschappelijke aandachtsgebieden: psychologie, sociologie en organisatietheorie. Tijdens de preview ga je hier dieper op in en ontdek je enkele vaardigheden uit de training waar je direct mee aan de slag kunt.

Online kennismaken Arrow icon
Boek - Beïnvloeden van Gedrag
virtueel-trainen-bij-vitaltalent

Uniek online trainingsplatform

Deze Live Online Training Previews vinden plaats in ons online trainingsplatform. Deelnemen is eenvoudig via de browser en je hoeft hierbij geen software te downloaden. De sessie zal zéér interactief zijn, waarbij zowel de microfoons als camera’s worden gebruikt. Op deze manier ervaar je niet alleen de training, maar ontdek je ook onze effectieve manier van virtueel/online trainen.

Master Trainer Willeke Kremer

Willeke is als Master Trainer inhoudelijk specialist en traint over de hele wereld. Zij leidt trainers op, coacht hen en begeleid organisaties bij hun veranderingsproces. Met een indrukwekkende stijl weet zij kleine en grote groepen met veel interactie en humor te bereiken. Willeke heeft al vele individuen, teams en organisaties geholpen de effectiviteit te verhogen, betere resultaten te behalen en relaties te versterken.

Master Trainer Willeke Kremer