INF NL

Sneak Preview Training Beïnvloeden van Gedrag

Ontdek de 6 bronnen van invloed

Maak kennis met het trainingsconcept Beïnvloeden van Gedrag en ontdek de kracht van een internationaal concept dat wereldwijd al door meer dan één miljoen mensen is gevolgd. Tijdens deze Sneak Preview ga je actief aan de slag om kennis te maken met enkele vaardigheden uit de training.

• Interactieve van 14.00 tot 15.00 uur
• Gratis toegankelijk voor HR, L&D, management, executives en leidinggevenden.
• Max. aantal deelnemers is 20. Meld je op tijd aan!

BEKIJK DATA Arrow icon

Wat kun je verwachten tijdens de preview?

Tijdens de online kennismaking met het trainingsconcept Beïnvloeden van Gedrag gaan we dieper in op de volgende onderwerpen:

• Een diagnose stellen van de echte invloed die nodig is voor gedragsverandering
• Hoe krijg je anderen mee zonder formeel leiderschap?
• Hoe ontwikkel je strategieën voor gedragsverandering, met blijvende resultaten?

Ontdek enkele vaardigheden uit de training waarmee je direct aan de slag kunt:

• Werken met de 6 bronnen van invloed.
• Vaardigheden om problemen effectief te diagnosticeren.
• Vaardigheden om invloed uit te oefenen zonder macht.

cruciale-virtuele-communicatievaardigheden-visual
virtueel-trainen-bij-vitaltalent

Uniek online trainingsplatform

Deze Sneak Preview van de training vindt plaats in ons online trainingsplatform. Deelnemen is eenvoudig via de browser en je hoeft hierbij geen software te downloaden. De sessie zal zéér interactief zijn, waarbij zowel de microfoons als camera’s worden gebruikt. Op deze manier ervaar je niet alleen de Beïnvloeden van Gedrag training, maar ontdek je ook onze effectieve manier van virtueel/online trainen.

Master Trainer Willeke Kremer

Willeke is als Master Trainer inhoudelijk specialist en traint over de hele wereld. Zij leidt trainers op, coacht hen en begeleid organisaties bij hun veranderingsproces. Met een indrukwekkende stijl weet zij kleine en grote groepen met veel interactie en humor te bereiken. Willeke heeft al vele individuen, teams en organisaties geholpen de effectiviteit te verhogen, betere resultaten te behalen en relaties te versterken.

Master Trainer Willeke Kremer

AANMELDPROCEDURE

Je kunt je via de onderstaande button aanmelden voor de Sneak Preview van de training Beïnvloeden van Gedrag. Let op dat deze sessie specifiek is bedoeld om HR- en L&D professionals, managers, executives en leidinggevenden kennis te laten maken met de training. Na het invullen van het formulier wordt de aanmelding door ons bevestigd en ontvang je alle gegevens om deel te kunnen nemen.

AANMELDEN Arrow icon