VitalTalent pijl | Verandermanagement

Gesprekstechnieken in de zorg

Vaak horen wij van mensen in de zorg dat het haast onmogelijk is om echt goed met collega’s te communiceren. Uitspraken als: “Ik ben er maar mee gestopt en doe gewoon maar mijn werk”, horen wij regelmatig. Wat ligt daar nu aan ten grondslag? Is het de werkdruk? Waarom wordt er in de gezondheidszorg zo ogenschijnlijk slecht gecommuniceerd, terwijl het juist daar zo belangrijk is?

BEKIJK TRAININGEN Arrow iconINCOMPANY VRAAG Arrow icon

De juiste en meest effectieve gesprekstechnieken in de zorg

Vanuit onze succesvolle samenwerkingen met diverse (grote) zorginstellingen zien we dat het probleem vaak zit in het feit dat het voor mensen niet veilig genoeg voelt om zich uit te spreken. Met de hiërarchische verschillen, hoge werkdruk en grote belangen snappen wij als geen ander dat communicatie lastig wordt. Toch is het van levensbelang dat iedereen zich uit kan spreken binnen de zorg.Dit is een verontrustend probleem dat vraagt om een zeer specifieke aanpak. Met de juiste gesprekstechnieken kan er ook in de zorg een cultuur worden gecreëerd waarin iedereen zich open en eerlijk uit kan spreken. Graag laten we je kennismaken met Crucial Conversations.

Crucial Conversations in 3 min.

COMMUNICATIE & GESPREKSTECHNIEKEN

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Effectieve communicatie- vaardigheden voor uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Opbouwende gesprekstactieken om met medewerkers tegenvallende prestaties te bespreken, met het oog op positieve gedragsverandering en betere resultaten.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Vanuit internationale, award-winnende instituten kunnen wij de krachtigste trainingen op het gebied van communicatie bieden die er verkrijgbaar zijn.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

De communicatieve vaardigheden uit onze trainingen vloeien voort uit tientallen jaren sociaal-wetenschappelijk onderzoek en zijn bewezen effectief.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Onze interactieve trainingen worden aangevuld met vele digitale tools om het leren beheersen én toepassen van de nieuwe vaardigheden eenvoudig te maken.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Vanuit een uitgebreid netwerk kunnen wij internationaal trainingen aanbieden, vaak in de eigen taal en met lokale trainers die de cultuur kennen.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Wij zijn graag een partner, waarin we verder gaan dan alleen het faciliteren van een training. Samen gaan wij ervoor zorgen dat de organisatie écht vooruit komt.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

In onze trainingen leren we mensen vaardigheden te beheersen waar zij hun hele leven profijt van hebben, ook buiten het werk. Wij noemen het life-science.

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Crucial Conversations maakt het verschil in de zorg

Wij geloven dat de gesprekstechnieken van Crucial Conversations het verschil kunnen maken in de zorg. Nergens is communicatie van een groter belang dan in een zorginstelling. Graag nodigen wij je uit om eens kennis te maken met onze experts en samen te bekijken of de samenwerking een positieve bijdrage kan leveren aan de cultuur in jouw organisatie.

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw