VitalTalent pijl | Verandermanagement

Communicatie vaardigheden

Voor een organisatie met ambities zijn communicatie vaardigheden voor managers en medewerkers van cruciaal belang. We hebben het hier niet alleen over de basis communicatie vaardigheden, zoals luisteren, doorvragen en samenvatten, maar vooral over communicatie vaardigheden voor de momenten waarop het echt spannend wordt. Wanneer er veel op het spel staat en de meningen uiteen lopen, kunnen de emoties flink oplopen. We zijn met onze communicatie vaardigheden dan vaak niet op ons best. De training Crucial Conversations biedt de oplossing met 9 specifieke communicatie vaardigheden binnen een hanteerbaar communicatie model.

TRAINING CRUCIAL CONVERSATIONS Arrow iconDOWNLOAD BROCHURE Arrow icon

Het verschil tussen basisvaardigheden encruciale communicatie vaardigheden

Om de eerste stappen te zetten tot effectieve communicatie vaardigheden zijn er tal van goede trainingen te volgen. Daarbij leert men basisvaardigheden, zoals luisteren, open vragen stellen, samenvatten en nog veel meer. Dit helpt enorm, maar toch blijkt in de praktijk dat het op beslissende momenten flink kan escaleren. Hoe komt dat toch? Communicatie vaardigheden worden pas echt op de proef gesteld wanneer er veel op het spel staat, de meningen uiteenlopen en de emotionele spanning stijgt. Dit zijn gesprekken die bepalend zijn voor de toekomst. Onze training Crucial Conversations focust zich op deze belangrijke gesprekken die er écht toe doen.

Crucial Conversations in 3 min.

COMMUNICATIETRAININGEN

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Effectieve communicatie- vaardigheden voor uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Opbouwende gesprekstactieken om met medewerkers tegenvallende prestaties te bespreken, met het oog op positieve gedragsverandering en betere resultaten.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Insights Discovery

Het unieke 4-kleurenprofiel waarmee teamleden hun zelfbewustzijn en teamwork verbeteren en zo effectiever samenwerken, productiever zijn en elkaar inspireren.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.5

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Icon State-of-the-art
TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Onze trainingen zijn ontwikkeld door award- winnende trainingsinstituten, die behoren tot de internationale top.

Wetenschappelijk onderbouwd | icon
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Ontwikkel communicatieve vaardigheden die voortkomen uit tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek en bewezen effectief zijn.

Ultramodern leerdesign | icon
ULTRAMODERN LEERDESIGN

Ons ultramoderne leerdesign focust zich op het zo effectief en eenvoudig mogelijk leren beheersen van de bijzondere vaardigheden.

Train wereldwijd | icon
WERELDWIJD TRAINEN

Onze trainingen kunnen wij wereldwijd verzorgen, in verschillende talen en vaak met lokale trainers die de cultuur kennen.

Learning and Development Partner | icon
PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Wij zijn een ervaren partner met een brede kennis van verschillende branches. Vanuit onze expertise weten wij samen het perfecte leertraject vorm te geven.

Life-Science | icon
LIFE-SCIENCE

De communicatieve vaardigheden van onze trainingen zijn life-science, waar mensen ook naast hun werk veel profijt van zullen hebben.

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN Arrow icon
Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Van communicatieve vaardigheden naar een cultuur van high-performance

Communicatie vaardigheden zijn cruciaal voor het succes van teams. Om de ‘zesjes-cultuur’ te doorbreken zullen vakgerichte medewerkers en managers naast hun inhoudelijke vak nog een tweede vak moeten leren: communiceren. Vooral op de momenten dat de spanning stijgt zijn de communicatie vaardigheden bepalend. Slaan we dicht en negeren we de situatie? Of barst de bom en zijn we niet meer voor rede vatbaar? Of zijn we in staat om ieder gevoelig onderwerp met iedereen bespreekbaar te maken, waarbij de ander zich gewaardeerd voelt in een veilige situatie om zich uit te spreken? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en jouw organisatie? Stuur ons gerust een bericht en laten we kennismaken.

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow iconDOWNLOAD BROCHURE Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw