Verticale pijl | VitalTalent

Live Online Training

Een deelnemer aan een training wil betrokken worden, wil vanaf iedere locatie mee kunnen doen en de training moet voor de deelnemer vooral effectief zijn. Ook met onze Live Online trainingen voldoen wij aan deze belangrijke criteria. In een Live Online training geeft de trainer live online les. Samen met een producer, die alles technisch regelt, ervaart de deelnemer een interactieve en effectieve leeromgeving . De trainingen worden gegeven in kortere sessies om het eenvoudig in de werkdag te implementeren. Er wordt veel aandacht besteed aan (sociale) interactie, bijvoorbeeld met echte breakoutsessies, waarin deelnemers in kleine groepen de vaardigheden oefenen. De Live Online trainingen zijn ideaal voor teams die niet fysiek bijeen kunnen komen.

SNEAK PREVIEW Arrow icon OPEN TRAININGEN Arrow icon INCOMPANY VRAAG Arrow icon

LIVE ONLINE TRAINEN, ECHTE RESULTATEN

Onze Live Online trainingen zijn net zo effectief als onze reguliere trainingen (face2face). In korte sessies van 3 uur leer je verspreid over meerdere dagen de vaardigheden te beheersen. De kortere sessies maken het eenvoudiger om de focus te behouden en te combineren met andere werkzaamheden op dezelfde dag. In de interactieve sessies neemt de trainer je met slides en video’s mee door de theorie en is er veel ruimte voor (sociale) interactie, vragen en oefeningen in kleine groepen.

Na de Live Online training krijg je toegang tot vele digitale implementatietools die je gaan helpen om de geleerde vaardigheden in de praktijk toe te passen. Met deze tools maken we de Live Online leerervaring nóg effectiever.

Live Online Training | NewRow

DE VOORDELEN VAN LIVE ONLINE

Locatie icon | VitalTalent
LEREN IN JE EIGEN OMGEVING

Volg de Live Online training waar het jou uitkomt. Je hebt alleen een laptop/pc nodig die beschikt over een microfoon, camera en een internetverbinding.

Effectief trainen | Icon
EFFECTIEVE VIRTUELE TRAININGEN

Uit ons onderzoek blijkt dat 86% van de deelnemers Live Online net zo effectief of zelfs effectiever vinden dan face2face trainingen.

Sociale interactie | icon
SOCIALE INTERACTIE

Onze Live Online trainingen kenmerken zich door veel sociale interactie. Chatten, live discussies, interactieve oefeningen én echte virtuele breakoutsessies zorgen voor veel oefening en het delen van ervaringen.

Live feedback | icon
LIVE FEEDBACK

Live feedback vanuit de trainer is belangrijk om effectief te kunnen leren. Tijdens de training ‘bezoekt’ de trainer de deelnemers tijdens de breakoutsessies en worden ze gecoacht tijdens de oefeningen.

Interactief leren | icon
INTERACTIEF LEREN

Het leren is interactief met veel praktijkvideo’s, groepsoefeningen en individuele opdrachten, door de dynamische afwisseling is het gemakkelijk om te blijven focussen.

Implementeren | icon
VAARDIGHEDEN IMPLEMENTEREN

Na de Live Online sessies krijg je toegang tot de digitale implementatietools om je te helpen de vaardigheden in de praktijk te brengen.

BESCHIKBARE LIVE ONLINE TRAININGEN

TRAININGEN
Situationeel Leiderschap

Effectieve leiderschapsstijlen die passen bij de situatie en de behoeften van medewerkers, om zo de teamprestaties te verbeteren en een motiverende werkomgeving te creëren.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8
Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Effectieve communicatie- vaardigheden voor uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
Beïnvloeden van Gedrag

Duurzame gedragsveranderingen realiseren en effectiever leiden zonder formele macht, door gebruik te maken van de zes bronnen van invloed.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 9.2
Crucial Conversations® voor aanspreken op verantwoordelijkheid

Opbouwende gesprekstactieken om met medewerkers tegenvallende prestaties te bespreken, met het oog op positieve gedragsverandering en betere resultaten.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8
The Power of Habit™

Effectieve gewoontes opbouwen op een wetenschappelijk onderbouwde manier, wat leidt tot betere prestaties en een high-performance cultuur.

Arrow icon1 dag
Getting Things Done®

Praktische methodes om professionele productiviteit, focus en structuur te vergroten en stress en mentale werkdruk te verlagen.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.5
Insights Discovery

Het unieke 4-kleurenprofiel waarmee teamleden hun zelfbewustzijn en teamwork verbeteren en zo effectiever samenwerken, productiever zijn en elkaar inspireren.

Arrow icon1 dag
Arrow icon€625,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.5

ERVARINGEN & REFERENTIES

8.9

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

Nalco Water
Inframark
Hilti
Sebela
Citrix
Inframark

Is Live Online iets voor jou en je team?

Wil je graag kennismaken met Live Online trainen? Laten we dan eens kennismaken! Wij laten je graag ervaren hoe het werkt en horen tevens graag van jou voor welke uitdaging jij, je team en/of organisatie staat. Stuur ons vrijblijvend een bericht om kennis te maken en wij nemen contact met je op.

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon
Pijl VitalTalent blauw