ACC NL

Sneak Preview Training Crucial Conversations voor aanspreken op verantwoordelijkheid

De bouwstenen voor een cultuur van eigenaarschap

Zet je eerste stappen in de wereld van Crucial Accountability en ontdek de kracht van een internationaal concept dat wereldwijd al door meer dan één miljoen mensen is gevolgd. Tijdens deze Live Online Sneak Preview van de training ga je actief aan de slag om kennis te maken met enkele vaardigheden uit de training.

• Interactieve sessie van 11.30 tot 12.30 uur
• Gratis toegankelijk voor HR, L&D, management, executives en leidinggevenden.
• Max. aantal deelnemers is 20. Meld je op tijd aan!

BEKIJK DATA Arrow icon

Wat kun je verwachten tijdens de Sneak Preview?

Tijdens de online kennismaking met Crucial Conversations voor aanspreken op verantwoordelijkheid nemen we je mee in de wereld van ongepast gedrag en niet-nagekomen afspraken. Onderzoek met ons de volgende onderwerpen:

• Waarom zwijgen we liever?
• “Wij hanteren een aanspreekcultuur”… Dat klinkt niet echt prettig!
• Aanspreken? Daar gaat het eigenlijk niet over.

Tijdens de Sneak Preview krijg je inzichten én enkele vaardigheden aangereikt, waarmee je direct aan de slag kunt:

• Wat is een “Accountabilitygesprek” eigenlijk?
• Creëer succes tijdens de eerste 30 seconden van het gesprek.
• Zorg voor de juiste invloed op 6 manieren.

cruciale-virtuele-communicatievaardigheden-visual
virtueel-trainen-bij-vitaltalent

Uniek online trainingsplatform

Deze Sneak Preview van de training vindt plaats in ons online trainingsplatform. Deelnemen is eenvoudig via de browser en je hoeft hierbij geen software te downloaden. De sessie zal zéér interactief zijn, waarbij zowel de microfoons als camera’s worden gebruikt. Op deze manier ervaar je niet alleen de Crucial Conversations training, maar ontdek je ook onze effectieve manier van live online trainen.

Master Trainer Willeke Kremer

Willeke is als Master Trainer inhoudelijk specialist en traint over de hele wereld. Zij leidt trainers op, coacht hen en begeleid organisaties bij hun veranderingsproces. Met een indrukwekkende stijl weet zij kleine en grote groepen met veel interactie en humor te bereiken. Willeke heeft al vele individuen, teams en organisaties geholpen de effectiviteit te verhogen, betere resultaten te behalen en relaties te versterken.

Master Trainer Willeke Kremer

AANMELDPROCEDURE

Je kunt je via de onderstaande button aanmelden voor de Sneak Preview van de training Crucial Accountability. Let op dat deze sessie specifiek is bedoeld om HR- en L&D professionals, managers, executives en leidinggevenden kennis te laten maken met de training. Na het invullen van het formulier wordt de aanmelding door ons bevestigd en ontvang je alle gegevens om deel te kunnen nemen.

AANMELDEN Arrow icon