Verticale pijl | VitalTalent

Voorbereiding Live Online

Binnenkort neem je deel aan één of meerdere online sessies. Een goede voorbereiding is van het grootste belang om problemen tijdens een van de sessies te voorkomen. Onderstaand hebben we alle zaken voor je op een rij gezet. Volg het stappenplan om succesvol de live sessies bij te wonen. Het stappenplan bestaat uit:

• Toegang tot het platform
• Technische voorbereiding

TOEGANG TOT HET PLATFORM

LOG NIET IN VANUIT EEN BEDRIJFSOMGEVING

Als je vanuit een bedrijfsomgeving werkt (VPN of in de cloud), dan kan dit leiden tot een uitval van bepaalde functies tijdens de sessies. Log altijd in vanuit de eigen (lokale) omgeving. Dit voorkomt problemen.

GESCHIKTE BROWSER: GOOGLE CHROME

Wij raden aan om de sessies vanuit Google Chrome bij te wonen. Download de nieuwste versie van Google Chrome via de onderstaande button. Mozilla Firefox is een alternatief, indien Google Chrome geen optie is.

DOWNLOAD GOOGLE CHROME
UPDATE NAAR DE NIEUWSTE VERSIE

Maak je al gebruik van Google Chrome (of Firefox)? Mooi! Zorg er wel voor dat je de nieuwste versie hebt. Helaas updaten webbrowsers niet altijd automatisch. Lees hier hoe je Google Chrome kunt updaten en lees hier hoe je Firefox kunt updaten.

TECHNISCHE VOORBEREIDING

NEWROW QUICK TECH CHECK

De sessie wordt gegeven in NewRow. Check binnen enkele momenten of jouw systeem klaar is voor de Live Online sessie. Let op! Doe deze check in Google Chrome of Mozilla Firefox (buiten de bedrijfsomgeving!).

GA NAAR TESTPAGINA
WEBCAM & HEADSET/OORTJES

Tijdens de sessies willen we graag iedereen zien en goed kunnen horen. Als we elkaar kunnen zien, leidt dit tot betere sessies met meer impact. Een headset of oortjes met microfoon zijn vereist om goed verstaanbaar te zijn en geen echo’s te creëren voor de rest van de deelnemers.

SLUIT ALLE ANDERE APPLICATIES

Voor de meest soepele ervaring raden we aan om alle andere applicaties te sluiten op je laptop of desktop.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING NODIG?

Mocht je in de voorbereiding en technische checks tegen problemen aanlopen, bekijk dan deze hulppagina, bel ons op het telefoonnummer +31 (0)85 – 020 11 55, gebruik de Live Chat op de website of neem per e-mail contact met ons op via de onderstaande button.

E-MAIL VOOR SUPPORT