ONDERZOEK GEZONDHEIDSZORG

ZWIJGEN IS DODELIJK

De NASA heeft een aantal van de intelligentste, meest toegewijde en vakbekwame mensen van de wereld in dienst. Deze mensen zijn de crème de la crème op het gebied van wetenschap, techniek en bestuur. Maar ondanks de persoonlijke inzet en de collectieve genialiteit van deze mensen overleden er op 1 februari 2003 zeven astronauten (waarschijnlijk onnodig) toen de spaceshuttle Columbia bij terugkeer naar de aarde volledig verbrandde in de dampkring. De reden? Een belangrijke oorzaak van deze tragedie was een cultuur die ‘ervoor zorgde dat informatie over veiligheid niet effectief gedeeld werd en dat professionele meningsverschillen onder het tapijt geveegd werden. Door het onvermogen om lastige onderwerpen ter sprake te brengen, werden bepaalde risico’s niet onder ogen gezien; mede hierdoor hebben zeven mensen het leven verloren.

Binnen de gezondheidszorg kan zwijgen dodelijk zijn. Lees in dit onderzoek wat het voeren van cruciale gesprekken de gezondheidszorg kan opleveren.

Onderzoek | Zwijgen is Dodelijk

Onderdeel van de training Crucial Conversations

Crucial Conversations

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 9.2

Klaar om te ontdekken hoe wij jou en je organisatie naar high-performance brengen?

Ben jij benieuwd naar onze trainingsconcepten en wil je ontdekken wat wij kunnen doen om jou, je team of zelfs de gehele organisatie te ontwikkelen tot een niveau van high-performance? Ga het gesprek met ons aan en maak kennis met de nieuwe manier van samenwerken op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

LATEN WE KENNISMAKEN
VitalTalent shape horizontaal