ZELFANALYSE

JOUW STIJL VAN BEÏNVLOEDEN

Met deze zelfanalyse onderzoek je welke methoden van beïnvloeding je gebruikt om uitdagende en hardnekkige problemen aan te pakken. Om te beginnen willen we je vragen aan een probleem te denken waar je op dit moment aan werkt, maar dat je nog niet hebt kunnen oplossen. Kies bij het selecteren van een probleem geen situatie die enkel vereist dat je iemand moet overhalen een andere keuze te maken. Kies liever een situatie die vereist dat mensen routinematige gedragspatronen veranderen die door uiteenlopende factoren in stand worden gehouden.

Bijvoorbeeld:

  • “Zorg voor een budget voor een nieuwe IT-investering” is een uitdaging die overtuiging vereist.
  • “Zorg voor ingrijpende verbetering in het percentage IT-projecten dat we op tijd opleveren” is een uitdaging die invloed vereist.

Kies dus een uitdaging die invloed vereist en waar je al een tijdje aan werkt en beantwoord de vragen van de zelfanalyse terwijl je aan die uitdaging denkt.

Gebruik de ‘papieren’ versie van de zelfanalyse door het formulier in te vullen of gebruik onze interactieve tool via deze link (aanbevolen).

Zelfanalyse | Jouw stijl van beïnvloeden

Onderdeel van de training Beïnvloeden van Gedrag

Beïnvloeden van Gedrag

Geef leiding aan verandering met 6 bronnen van invloed

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 9

Klaar om te ontdekken hoe wij jou en je organisatie naar high-performance brengen?

Ben jij benieuwd naar onze trainingsconcepten en wil je ontdekken wat wij kunnen doen om jou, je team of zelfs de gehele organisatie te ontwikkelen tot een niveau van high-performance? Ga het gesprek met ons aan en maak kennis met de nieuwe manier van samenwerken op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

LATEN WE KENNISMAKEN
VitalTalent shape horizontaal