ONDERZOEK

Financieel aanpassingsvermogen

Voortdurend veranderende geruchten over een recessie, stijgende rentetarieven en verminderde consumentenuitgaven zijn genoeg om managers stress te bezorgen. Maar als zij nu handelen, kunnen ze de impact van deze veranderingen op hun bedrijf verminderen, in plaats van te blijven hangen.

Tijdens de laatste economische recessie hebben we onderzoek gedaan onder 2000 managers en leidinggevenden en ontdekten we dat er vier cruciale momenten zijn waarmee organisaties worden geconfronteerd in tijden van economische onzekerheid.

Organisaties die deze vier cruciale momenten aan kunnen, hadden vijf keer meer kans om binnen enkele dagen of weken te reageren op financiële bedreigingen. Ze hadden ook tien keer meer kans om te reageren op een manier die het bedrijf positioneerde voor toekomstig succes in plaats van veranderingen aan te brengen die uiteindelijk het potentieel ervan schaden.

Download het onderzoek ‘Financieel aanpassingsvermogen: De 4 cruciale gesprekken voor onzekere economische tijden’ om te leren wat die vier cruciale momenten zijn en hoe ermee om te gaan.

Onderdeel van de training Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog

Effectieve communicatie- vaardigheden voor uitdagende gesprekken, waar de belangen groot zijn, emoties intens en meningen uiteenlopen.

Arrow icon2 dagen
Arrow icon€995,-
Arrow icon Gemiddelde ervaring : 8.8