Verticale pijl | VitalTalent

Live Online Training

Een deelnemer aan een training wil betrokken worden, wil vanaf iedere locatie mee kunnen doen en de training moet voor de deelnemer vooral effectief zijn. Ook met onze Live Online trainingen voldoen wij aan deze belangrijke criteria. In een Live Online training geeft de trainer virtueel, dus live, les. Samen met een producer, die alles technisch regelt, ervaart de deelnemer een interactieve en effectieve leeromgeving . De trainingen worden gegeven in kortere sessies om het eenvoudig in de werkdag te implementeren. Er wordt veel aandacht besteed aan (sociale) interactie, bijvoorbeeld met echte breakoutsessies, waarin deelnemers in kleine groepen de vaardigheden oefenen.

Ook tijdens de bijzondere tijd van de COVID-19 pandemie is het belangrijk om je als mens, team en organisatie verder te blijven ontwikkelen. Hierdoor komen we er als organisatie sterker uit. De Live Online trainingen zijn ideaal voor teams die niet fysiek bijeen kunnen komen.

DEMO AANVRAGEN OPEN TRAININGEN INCOMPANY VRAAG

VIRTUEEL TRAINEN, ECHTE RESULTATEN

Onze Live Online trainingen zijn net zo effectief als onze reguliere trainingen (face2face). In korte sessies van 2 tot 2,5 uur leer je verspreid over meerdere dagen de vaardigheden te beheersen. De kortere sessies maken het eenvoudiger om de focus te behouden en te combineren met andere werkzaamheden op dezelfde dag. In de interactieve sessies neemt de trainer je met slides en video’s mee door de theorie en is er veel ruimte voor (sociale) interactie, vragen en oefeningen in kleine groepen.

Na de Live Online training krijg je toegang tot vele digitale implementatietools die je gaan helpen om de geleerde vaardigheden in de praktijk toe te passen. Met deze tools maken we de Live Online leerervaring nóg effectiever.

Live Online Training | NewRow

DE VOORDELEN VAN LIVE ONLINE

LEREN IN JE EIGEN OMGEVING

Volg de Live Online training waar het jou uitkomt. Je hebt alleen een laptop/pc nodig die beschikt over een microfoon, camera en een internetverbinding.

EFFECTIEVE VIRTUELE TRAININGEN

Uit ons onderzoek blijkt dat 86% van de deelnemers Live Online net zo effectief of zelfs effectiever vinden dan face2face trainingen.

SOCIALE INTERACTIE

Onze Live Online trainingen kenmerken zich door veel sociale interactie. Chatten, live discussies, interactieve oefeningen én echte virtuele breakoutsessies zorgen voor veel oefening en het delen van ervaringen.

LIVE FEEDBACK

Live feedback vanuit de trainer is belangrijk om effectief te kunnen leren. Tijdens de training ‘bezoekt’ de trainer de deelnemers tijdens de breakoutsessies en worden ze gecoacht tijdens de oefeningen.

INTERACTIEF LEREN

Het leren is interactief met veel praktijkvideo’s, groepsoefeningen en individuele opdrachten, door de dynamische afwisseling is het gemakkelijk om te blijven focussen.

VAARDIGHEDEN IMPLEMENTEREN

Na de Live Online sessies krijg je toegang tot de digitale implementatietools om je te helpen de vaardigheden in de praktijk te brengen.

TRAININGEN BESCHIKBAAR ALS LIVE ONLINE

TRAININGEN
Crucial Conversations

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 9.1
SLII® EXPERIENCE

Great managers aren't born, they're trained

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 8.8
High-Performance Management I

Leidinggeven met een missie

5 dagen of 10 avonden
€ 2.350,-
Beïnvloeden van Gedrag

Geef leiding aan verandering met 6 bronnen van invloed

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 9
Crucial Accountability

Vaardigheden voor het oplossen van ongewenst gedrag

1 of 2 dagen
€ 595,-
Gemiddelde ervaring: 9.1
The Power of Habit™

Habits that work, for work

1 dag
Alleen maatwerk
Getting Things Done

The art of stress-free productivity

1 dag
€ 645,-
Gemiddelde ervaring: 8.8

ERVARINGEN & REFERENTIES

9.2

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

Diks Verzekeringen
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories

Is Live Online iets voor jou en je team?

Wil je graag kennismaken met Live Online trainen? Laten we dan eens kennismaken! Wij laten je graag ervaren hoe het werkt en horen tevens graag van jou voor welke uitdaging jij, je team en/of organisatie staat. Stuur ons vrijblijvend een bericht om kennis te maken en wij nemen contact met je op.

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw