Maak op een laagdrempelige wijze kennis met de krachtige vaardigheden van onze award-winnende concepten. Registreer u voor het aankomende webinar of kijk één van de eerdere webinars on-demand terug.

WEBINARS TERUGKIJKEN


Webinar juli 2019 | VitalTalent

360° Communicatie

Uit recent onderzoek van VitalSmarts blijkt dat de performance gesprekken vaak eenzijdig zijn. Als het gaat om het delen van kritieke feedback over prestaties, kunnen managers vrijuit met hun directe medewerkers spreken, maar durven deze medewerkers geen feedback te delen met hun managers. En dat is het probleem, omdat ze juist veel waardevolle feedback hebben.

Leer hoe u een cultuur kunt creëren die open dialoog ondersteunt, ongeacht positie of autoriteit. Wij bespreken 3 krachtige gesprekstechnieken om openhartig en op een respectvolle manier alles bespreekbaar te kunnen maken binnen de organisatie, zelfs met uw leidinggevende.

BEKIJK WEBINAR »

Webinar juni 2019 | VitalTalent

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

Herkent u dit? Tijdens een belangrijk gesprek laaien de emoties op, de ander schiet in de verdediging, of klapt juist dicht. Een oplossing is ver te zoeken en de relatie komt onder druk te staan. Hoe maakt u iets bespreekbaar wat gevoelig ligt? Hoe gaat u om met een gesprek waarbij veel op het spel staat, de meningen tegenstrijdig zijn en de emoties hoog oplopen?

In dit webinar leert Willeke Kremer u een cruciaal gesprek te herkennen en de eerste stappen te nemen om te zorgen voor een goede start van een cruciaal gesprek.

BEKIJK WEBINAR »