VitalSmarts en Charles Duhigg, Pulitzer prijs winnaar en schrijver van de New York Times bestseller boeken ‘The Power of Habit’ en ‘Smarter Faster Better’, zullen gaan samenwerken om een ​​training te creëren met de vaardigheden die worden onderwezen in zijn bestsellers.

“We zijn verheugd om Charles toe te voegen aan onze line-up van thought leaders”, zegt Andy Shimberg, CEO van VitalSmarts. “Het onderzoek van Charles heeft al miljoenen lezers beïnvloed met een beter begrip van hoe gedrag kan worden veranderd en de effectiviteit van medewerkers kan worden verbeterd. We kijken er naar uit om gebruik te maken van onze bekroonde trainingsmethodologie te combineren met de transformerende kracht van deze vaardigheden, waarmee miljoenen mensen over de hele wereld persoonlijk en professioneel succes kunnen realiseren.”

Duhigg voegt zich bij het VitalSmarts team van bestseller-auteurs Joseph Grenny, David Maxfield en David Allen als spreker en thought leader die mensen helpt hun gedrag te veranderen, de effectiviteit van leiderschap te vergroten en de manier waarop ze omgaan met werk en leven te verbeteren. Duhigg is even enthousiast over de samenwerking.

“Ik ben ongelooflijk enthousiast om samen te werken met VitalSmarts, een bedrijf dat belangrijke ideeën en inzichten heeft gedeeld met miljoenen mensen”, zegt Duhigg. “Het huwelijk tussen mijn onderzoek en hun expertise in het leveren van trainingen zal een ervaring van wereldklasse creëren voor diegenen die de vaardigheden van The Power of Habit en Smarter Faster Better onder de knie willen krijgen. De wereld wordt een betere plek, met sterkere gewoontes en productievere dagen.”

VitalSmarts en Duhigg bevinden zich in de beginfase van het creëren van trainingsinnovaties die in 2019 worden gelanceerd. In de komende maanden zullen ze extra leermogelijkheden bieden op het gebied van artikelen, webinars en speeches.

MORE COMING SOON