VitalTalent pijl | Communicatie

Communicatie

Communicatie is de belangrijkste aanjager van een gezonde organisatiecultuur. Met wetenschappelijk onderbouwde communicatietrainingen geven wij mensen vaardigheden en inzichten om zich open en eerlijk uit te spreken. Wij ondersteunen organisaties in het stimuleren van een cultuur van open dialoog, waarbinnen succesfactoren als samenwerking, innovatie en betrokkenheid sterk verbeteren.

MANAGEMENT DEVELOPMENT INCOMPANY VRAAG

COMMUNICATIETRAININGEN

Crucial Conversations

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 9.1
Crucial Accountability

Vaardigheden voor het oplossen van ongewenst gedrag

1 of 2 dagen
€ 595,-
Gemiddelde ervaring: 9.1
DiSC training

Benut de verschillen voor optimaal teamwork

1 dag
Alleen maatwerk

Communicatie, teamwork & leiderschap

Het gedrag van mensen bepaalt wat medewerkers nu daadwerkelijk iedere dag doen en daarmee het culturele besturingssysteem waarop een organisatie functioneert. Onze communicatietrainingen richten zich op vaardigheden die ingezet kunnen worden voor het creëren van een gezonde cultuur. Met de award-winnende concepten van VitalSmarts kunnen wij de meest impactvolle trainingen verzorgen die er in de wereld verkrijgbaar zijn op het gebied van communicatie, teamwork en leiderschapsontwikkeling.

ONTDEK DE VITALSMARTS TRAININGEN

Joseph Grenny – Mastering the Art of Crucial Conversations (30:50)

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

STATE OF THE ART

Onze communicatietrainingen worden continu doorontwikkeld op basis van nieuw (eigen) onderzoek om leerervaringen van het allerhoogste niveau te bieden.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

De trainingen zijn gebaseerd op méér dan 30 jaar sociaal-wetenschappelijk onderzoek en bevatten vaardigheden die bewezen effectief zijn.

ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leren beheersen van nieuwe vaardigheden staat centraal, met interactieve lessen en vele digitale tools om implementeren eenvoudig te maken.

WERELDWIJD TRAINEN

Wij kunnen wereldwijd trainingen verzorgen van dezelfde hoge kwaliteit. Vaak in de eigen taal en met lokale trainers die de cultuur kennen.

LEARNING & DEVELOPMENT PARTNER

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot jullie high-performance cultuur.

LIFE-SCIENCE

Wij zijn ervan overtuigd dat onze trainingen mensen inzichten en vaardigheden geven die impact hebben op de rest van hun leven.

ERVARINGEN

9.2

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN

WIJ WERKEN AL SUCCESVOL SAMEN MET

Diks Verzekeringen
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories

Ben jij er klaar voor om met life-science aan de slag te gaan?

Uit onze eigen ervaringen en die van deelnemers weten we dat onze concepten levensveranderend kunnen zijn voor deelnemers, teams en organisaties. Wij hopen jou binnenkort ook te zien in een van onze trainingen. Wil je eerst verder kennismaken met onze unieke aanpak? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan en ontdek hoe wij kunnen helpen om jouw talenten verder te ontwikkelen!

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw