Power of Habit logo

Bedankt! Hier is jouw brochure over
The Power of Habit™ Download jouw brochure

Kenmerken
Duur training

1 dag

Tarief Nederlandstalig

Op aanvraag

Beschikbare talen
Bekijk deze training in het uk
Bijzonderheden
  • Gebaseerd op de bestseller van Charles Duhigg
  • Direct toepasbaar
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Trainer certificatie programma

De visie van The Power of Habit

The Power of Habit is gebaseerd op de bestseller van Charles Duhigg, waarin hij op een praktische manier de nieuwste wetenschap over gewoontevorming uiteenzet. Hij laat duidelijk zien hoe gewoontes werken. Tijdens de eendaagse training The Power of Habit leer je met vaardigheid in plaats van wilskracht je eigen effectieve gewoontes te ontwikkelen, waarmee je elke gewoonte onder de knie krijgt. Je zou deze vaardigheid "degene die ze allemaal regeert, de gewoonte van alle gewoonten" kunnen noemen.

De beste voorspeller van High-Performance

Gewoonten hebben een sterkere invloed op prestaties dan intelligentie, besluitvorming, geluk of talent. Veel professionals voelen dit aan, maar desondanks worstelen ze om controle over hun gewoontes te krijgen en te behouden om de gewenste resultaten te bereiken. Download ons trainingsoverzicht en ontdek hoe The Power of Habit je kan helpen om het enige wat je zelf kunt beheersen onder controle te krijgen: je eigen gedrag.

Voor wie is The Power of Habit™
geschikt?

Deze speciale eendaagse training is geschikt voor iedereen die ineffectief gedrag wil omzetten in blijvende, effectieve gewoontes die bijdragen aan uitstekende resultaten en high-performance.

Hoe is de training opgebouwd

De training leert je acht krachtige vaardigheden voor het opbouwen van effectieve gewoonten, om je resultaten te verbeteren, wat leidt tot high-performance.

1. Zoek de achterstand
Bepaal waar je niet de gewenste resultaten krijgt.
2. Identificeer de cirkel
Leer de Habit cirkel: trigger, routine en beloning.
3. Vereenvoudig de routine
Versimpel de routine, zodat het makkelijker is om te doen.
4. Geef de routine een trigger
Creëer een aanleiding of trigger.
5. Reduceer de ruis
Verwijder of vermijd de signalen die slechte routines veroorzaken.
6. Schrijf een beloningsverhaal
Identificeer de psychologische drijfveren achter je gewoonten.
7. Verander slechte dagen in goede informatie
Word zowel de wetenschapper als het onderzoeksobject.
8. Herhaal. Herhaal. Herhaal.
Gebruik visualisatie om jouw herhalingen uit te breiden.

Preview van de training

Bekijk de video om meer te weten te komen over de vaardigheden en uitvoeringsmogelijkheden.

Preview the Course The Power of Habit
Uitvoeringsmogelijkheden

De training wordt zowel klassikaal als virtueel gegeven. Onze virtuele methode is zeer interactief met dezelfde hoogwaardige leereffecten. De eendaagse cursus vormt het hart van de complete leerervaring met een uitgebreid voor- en natraject. De cursus kan in-company worden ingezet voor specifieke teams, maar ook als onderdeel van bestaande programma's voor de gehele organisatie. In dat laatste geval kan het certificeren van interne trainers een goede optie zijn.

Welke impact heeft The Power of Habit™ op jouw organisatie?

The Power of Habit helpt organisaties uitdagingen aan te gaan op het gebied van agility, aanpassingsvermogen, efficiëntie, kwaliteit, veiligheid, betrokkenheid, ontwikkeling van vaardigheden en meer.

AGILITY & AANPASSINGSVERMOGEN

De casestudy van Travis Leach, die een dramatische verandering maakte na het leren van een paar vaardigheden bij Starbucks, laat zien hoe eenvoudige verschuivingen in gewoonten de prestaties op de werkplek en de levensresultaten drastisch kunnen veranderen.

EFFICIËNTIE

Gewoonten zijn automatische routines die met weinig aandacht of inspanning plaatsvinden. Werknemers bij de Alcoa Corporation automatiseerden een gedragsmatige veiligheidsroutine die de efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid drastisch verbeterde.

KWALITEIT & VEILIGHEID

Organisaties brengen geen gedrag op de werkplek bij, simpelweg omdat leiders het opdragen. Alleen door maatregelen te nemen en te leren die gewoontevorming bevorderen, kunnen ze werknemers met succes helpen om te voldoen aan kwaliteits-, veiligheids-, regelgevende of culturele normen.

BETROKKENHEID

Naarmate mensen meer in staat zijn om goede gewoonten op te bouwen, raken ze meer betrokken bij werk en leven en nemen ze meer verantwoordelijkheid voor de resultaten.

VAARDIGHEDEN ONTWIKKELEN

Wanneer werknemers weten hoe ze de kracht van gewoonte kunnen benutten, kunnen ze snel nieuwe vaardigheden aanleren en deze omzetten in gewoonten.

Word gecertificeerd trainer

The Power of Habit heeft een uniek Train-The-Trainer concept. Met een extra eendaagse training word je gecertificeerd door een van onze Master Trainers om jouw eigen collega's de 8 krachtige vaardigheden van The Power of Habit aan te leren. Met dit concept bespaar je niet alleen kosten, maar open je de deur voor de hele organisatie om de standaard te adopteren voor het aanleren van effectieve gewoontes. Zo creëer je een gezonde bedrijfscultuur met betere resultaten. Word lid van onze trainerscommunity en blijf jezelf samen met vakgenoten ontwikkelen.

Become a certified trainer | VitalTalent

Ontdek The Power of Habit™

DOWNLOAD BROCHURE

Download ons trainingsoverzicht en ontdek hoe The Power of Habit je kan helpen om jouw eigen gedrag onder controle te krijgen.

DOWNLOAD Arrow icon
Stel een vraag | icon STEL EEN VRAAG

Heb je een vraag over de inhoud van deze training, het programma of onze organisatie? Stel gerust jouw vraag aan een van onze experts en we komen er z.s.m. op terug.

STEL JOUW VRAAG Arrow icon
INCOMPANY TRAINING

We bieden veel mogelijkheden als het gaat om in-house trainingsoplossingen. We zijn een expert in het ontwerpen van op maat gemaakte oplossingen voor leiderschapsuitdagingen. Vraag eenvoudig meer informatie aan via onderstaande knop.

INFO AANVRAGEN Arrow icon
INTERNE TRAINERS OPLEIDEN

Veranker de vaardigheden in jouw organisatie door interne trainers op te leiden.

LEES MEER Arrow icon
BESTEL HET BOEK

Koop jouw exemplaar van het bestsellerboek Macht der gewoonte van Charles Duhigg.

BESTELLEN Arrow icon
Effectief trainen | Icon BEKIJK MEER RESOURCES

Meer weten over The Power of Habit? Blader door ons resourcecentrum voor meer onderzoeken en e-books.

BEKIJKEN Arrow icon

Zet de stap naar een high-performance cultuur!

Wij hebben veel organisaties mogen helpen bij het stimuleren van een effectieve bedrijfscultuur, de zogeheten high-performance cultuur. Ben je benieuwd hoe wij met onze expertise en unieke trainingen het verschil kunnen maken in jouw organisatie? Wij gaan graag het gesprek met je aan. Zullen we vrijblijvend kennismaken?

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon