insights-discovery-logo

Bedankt! Hier is jouw brochure over
Insights Discovery Download jouw brochure

Kenmerken
Duur training

1 dag

Tarief Nederlandstalig

Vanaf € 625 ex. BTW
Incompany voordeliger vanaf 7 deelnemers

Klantbeoordelingen

8.5 van de 10
gebaseerd op 16 reviews

Bijzonderheden
  • Gebaseerd op het werk van Carl Jung
  • Direct toepasbaar voor ieder niveau
  • Internationale awards
  • Wetenschappelijk onderbouwd
Beschikbare talen
Bekijk deze training in het nlBekijk deze training in het deBekijk deze training in het uk

De visie van Insights Discovery

Zelfinzicht ligt aan de basis van een goede samenwerking, effectieve communicatie, verhoogde productiviteit en inspirerend leiderschap. Het Insights Discovery profiel in combinatie met de training van een dag geeft elke deelnemer meer zelfinzicht. Dat maakt jouw medewerkers en leidinggevenden effectiever en biedt je organisatie een uiterst succesvolle toekomst. Met onze methodiek willen we de transformatie van jouw organisatie en de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden en leidinggevenden een boost geven.

Ken jezelf en je collega’s als basis
voor optimale samenwerking

Maak online het Insights Discovery 4-kleurenprofiel en volg de training van een dag, waarin je jezelf en de verschillen met anderen leert kennen en benutten. Je ontdekt waar je eigen sterke punten liggen en hoe de krachten van anderen daar een aanvulling op kunnen zijn, zodat er een basis wordt gevormd voor optimale samenwerking. De gemeenschappelijke kleurentaal maakt het makkelijker om kwaliteiten en valkuilen te benoemen en om bruggetjes te slaan naar collega's. Dit zorgt ervoor dat leidinggevenden, professionals en zelfs teams als geheel optimaal kunnen presteren.

Voor wie is Insights Discovery geschikt?

De training met persoonlijk profiel is geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, vooral in interactie met collega’s die anders in elkaar zitten. Hierdoor is de Insights Discovery methodologie heel goed in te zetten binnen teams, met als doel meer onderling begrip, het benutten van elkaars verschillen, resulterend in betere teamprestaties. Ook op individueel niveau is de training prima inzetbaar. Iedere leidinggevende zal enorm profiteren van deze inzichten. Insights Discovery is een onmisbaar element binnen leiderschapsprogramma’s. Ook voor andere professionals is Insights bijzonder nuttig. Wat te denken van HR medewerkers die te maken hebben met instroom, doorstroom en uitstroom van werknemers?

Hoe is de training opgebouwd?

Je ontvangt een inlogcode voor een online zelfanalyse. Dit uitgebreide persoonlijke profiel bevat jouw persoonlijk gedragsvoorkeuren, uitgedrukt in een pallet van 4 kleuren. Het geeft aanwijzingen over jouw sterke punten, manier van communiceren en emotionele triggers. Er is geen goed of fout. Het laat vooral zien waarom het soms lastig kan zijn om met anderen samen te werken en hoe je dat zou kunnen aanpakken door de verschillen van elkaar juist optimaal te benutten. De training vormt een eye-opener en geeft veel inzicht en praktische tips voor optimale samenwerking.

Uitvoeringsmogelijkheden

De training wordt zowel klassikaal als virtueel gegeven. Onze virtuele methode is zeer interactief met dezelfde hoogwaardige leereffecten. De training in combinatie met het persoonlijke profiel zorgt voor een zeer betrokken leerervaring met veel impact. Er is een open programma waar individuele deelnemers zich voor kunnen inschrijven. De training wordt echter vooral in-company ingezet voor specifieke teams, maar ook voor groepen leidinggevenden en professionals. Deze halve dag is bijzonder geschikt als aanvulling op bestaande leerprogramma’s binnen uw organisatie.

Welke impact heeft Insights Discovery op jouw organisatie?

TEAMPRESTATIES

Door het herkennen en erkennen van elkaars verschillen ontstaat er een effectieve samenwerking en verdeling van taken. Onmisbaar bij het streven naar high-performance.

VERTROUWEN & RESPECT

Door te begrijpen waar het gedrag en verschillen in persoonlijkheden vandaan komt en daar de sterke punten van in te zien ontstaat uiteindelijk onderling vertrouwen en respect.

LEIDERSCHAP

Wanneer leiders de verschillen in hun team kunnen analyseren en benutten en niet streven naar allemaal gelijken van henzelf, ontstaat er een optimaal, divers team met vele kwaliteiten.

COMMUNICATIE & EMOTIES

Bij de diverse gedragsprofielen horen verschillende vormen van emotie die onder druk de kop op steken. De juiste communicatievorm helpt om onder stress als team uit het conflict te blijven en voor de gezamenlijke doelen te gaan.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Het Insights Discovery profiel geeft aanleiding en aanwijzingen om over de ontwikkelingspunten van de betreffende medewerker te spreken. Het profiel helpt om de juiste ontwikkelingsrichting te ontdekken.

Klantervaringen
8.0 / 10
Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Anoniem Anoniem at Redkiwi
8.5 / 10
Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Maritt Goedhart HR Business Partner at Triferto
8.4 / 10
Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Maikel Van de Velde Operationeel Manager België  at Triferto
8.6 / 10
Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Anoniem Anoniem at Triferto
8.4 / 10
Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Anoniem Anoniem at Triferto
8.1 / 10
Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Anoniem Anoniem at Triferto
9.3 / 10
Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Rüdiger Simon COO at Triferto
8.5 / 10
Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Anoniem Anoniem at Triferto
8.6 / 10
Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Anoniem Anoniem at Gemeente Hoeksche Waard
logo Diks
Heineken_International_logo
Logo solvinity

Ontdek Insights Discovery

VOORBEELD PROFIEL DOWNLOADEN

Wil je meer weten over hoe een Insights Discovery profiel eruit ziet? Download vrijblijvend het voorbeeld profiel.

DOWNLOAD VOORBEELD Arrow icon
IN-COMPANY TRAINING

Geef jouw team inzicht in de eigen en elkaars communicatiestijlen! Verbeter de samenwerking vanuit heldere communicatie.

INFO AANVRAGEN Arrow icon
STEL EEN VRAAG

Wil je het gesprek aangaan met een van onze experts om te kijken wat Insights Discovery jou en je organisatie kan bieden?

STEL JOUW VRAAG Arrow icon

Klaar voor wederzijds begrip?

Inzicht in jezelf en de overeenkomsten en verschillen met anderen is cruciaal om goed te kunnen werken binnen teams. Praat met één van onze experts om de beste manier voor jouw organisatie te vinden om de samenwerking en resultaten van het team te verbeteren, door het 4-kleuren persoonlijk profiel van elk individu te gebruiken. Stuur ons een bericht met jouw verzoek en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon