zomersessies-vitaltalent

VitalTalent Zomersessies

Meld je aan voor de VitalTalent Zomersessies; vier virtuele mini-trainingen in ons splinternieuwe Live Online platform! Je ontdekt vaardigheden die het verschil kunnen maken in ‘werken op afstand’; de nieuwe manier van werken. Hoe communiceer je effectief en hoe geef je inspirerend leiding als je op afstand moet samenwerken?

Geniet van vier zeer interactieve sessies. De sessies duren ongeveer een uur en er is plaats voor 25 deelnemers per sessie. Op deze manier wordt de kwaliteit van de sessies gewaarborgd en gaan we samen als groep aan de slag met de vaardigheden. Deelname is helemaal gratis. Meld je snel aan voor één of meerdere sessies!

AANMELDEN

Uitspreken en Aanspreken op Afstand

Dinsdag 25 & donderdag 27 augustus, 09.00 – 10.15 uur
We communiceren steeds meer ‘op afstand’ via online platformen, e-mail, telefoon en het lijkt het fysieke gesprek bijna volledig te vervangen. Voor veel mensen en teams brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat mensen zich nog steeds (open en eerlijk) uitspreken, hoe kun je mensen aanspreken op verantwoordelijkheid en hoe bespreek je lastige onderwerpen? Tijdens de sessie ‘Uitspreken en Aanspreken op Afstand’ gaan we hier uitgebreid op in, waarbij je kennis gaat maken met enkele vaardigheden uit Crucial Conversations.

AANMELDEN
cruciale-virtuele-communicatievaardigheden-visual
effectief-leidinggeven-op-afstand-illustratie

Effectief Leidinggeven op Afstand

Woensdag 26 & vrijdag 28 augustus, 09.00 – 10.15 uur
Leidinggevenden staan voor nieuwe uitdagingen nu ze hun team minder zien en horen. Dit kan een negatief effect hebben op de ontwikkeling van het team en het behalen van goede resultaten. Hoe krijg je zicht op de actuele situatie van de medewerker en hoe kun je hen toch stimuleren in hun ontwikkeling en voortgang? Tijdens deze sessie laten we je zien hoe je ook op afstand het situationeel leidinggeven succesvol kunt toepassen. Je leert je team precies datgene te geven op het moment dat ze het nodig hebben, ongeacht de afstand.

AANMELDEN

AANMELDPROCEDURE

Je kunt je via het formulier op deze pagina aanmelden voor één of meerdere sessies. Aanmelden kan tot en met maandag 10 augustus. Op dinsdag 11 augustus maken wij per e-mail bekend wie de gelukkige 25 deelnemers zijn per sessie. Mocht je niet bij deze 25 deelnemers horen, niet getreurd! Wij laten natuurlijk niemand met lege handen achter.

Meld je gratis aan voor de Zomersessies!

Ben jij er klaar voor om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van communiceren en leidinggeven in de nieuwe manier van werken? Meld je dan aan voor deze exclusieve Zomersessies! Deelname is gratis en echte eye-openers zijn vrijwel gegarandeerd.

AANMELDEN
Pijl VitalTalent blauw