Als innovatieve ontwikkelaar van bedrijfstrainingen en leiderschapsontwikkeling, combineert VitalSmarts meer dan 30 jaar eigen onderzoek met de best practice van 50 jaar sociale wetenschappen om leiders en organisaties te helpen om nieuwe performance niveaus te bereiken.

Er wordt specifiek gefocust op het gedrag van mensen als onderliggende geschreven en ongeschreven regels die bepalen wat medewerkers nu daadwerkelijk iedere dag doen. Dit gedrag bepaalt het culturele besturingssysteem waarop een organisatie functioneert. Het werk van VitalSmarts binnen enkele van de grootste organisaties ter wereld heeft ertoe geleid dat er 4 sets van specifieke vaardigheden zijn geïdentificeerd die de basis vormen voor succesvolle bedrijven. Wanneer deze krachtige vaardigheden gecombineerd worden ingezet leidt het tot een gezonde cultuur waarin foutloze processen en consistente innovatie worden aangemoedigd. Deze 4 sets van vaardigheden worden getraind in de bekroonde cursusprogramma’s van VitalSmarts.

VitalSmarts heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen mensen getraind. meer dan 300 van de 500 grootste organisaties ter wereld hebben significante resultaten geboekt door het gebruik van deze beproefde methodes voor snelle, blijvende en meetbare gedragsverandering. VitalSmarts is wereldwijd één van de meest succesvolle en snelst groeiende trainingsinstituten.

Crucial Conversations

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

  • Creëer een cultuur waarin iedereen zich open en eerlijk durft uit te spreken
  • Verbeter belangrijke succesfactoren als besluitvorming, innovatie en teamwork
  • Ontwikkel een goed presterende bedrijfscultuur, gebaseerd op vertrouwen en respect
If you don't speak it out you will act it out

Crucial Accountability

Vaardigheden voor het oplossen van ongewenst gedrag

  • Leer ineffectief gedrag te herkennen en om te buigen
  • Spreek anderen effectief aan op niet nagekomen afspraken
  • Versterk relaties en verhoog productiviteit door problemen snel op te lossen
Gebruik motivatie geen macht

Beïnvloeden van Gedrag

Geef leiding aan verandering met 6 bronnen van invloed

  • Leer snelle, duurzame gedragsverandering te realiseren voor individuen, teams en organisaties
  • Motiveer (informele) leiders en medewerkers met de 6 bronnen van invloed
  • Realiseer essentiële gedragsverbeteringen en creëer een high-performance cultuur
GEEF LEIDING AAN VERANDERING met 6 bronnen van invloed

The Power of Habit

Waarom we doen wat we doen en hoe we dat kunnen veranderen

COMING SOON

VitalSmarts trainingen als onderdeel van een Learning Journey

Het creëren van een high-performance cultuur is voor veel organisaties een belangrijk onderwerp. Het bereiken van een dergelijke cultuur is dan ook de essentie van onze Learning Journeys. Of de leerbehoefte nu ligt in het verbeteren van belangrijke succesfactoren als bijvoorbeeld teamwork of het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten, iedere Learning Journey is uniek en wordt dan ook op de leerbehoefte van de organisatie afgestemd.

De bijzondere vaardigheden en inzichten die worden opgedaan tijdens de trainingen binnen de Learning Journey zorgen ervoor dat ineffectief gedrag wordt omgezet in effectief gedrag. Als motor van de high-performance cultuur zorgt dit effectieve gedrag voor een sterke positieve invloed op het succes van de organisatie.

DE LEARNING JOURNEY VAN UW ORGANISATIE
VOOR BLIJVENDE VERANDERING


MEER INFORMATIE

De weg naar consistente innovatie en uitstekende prestaties

Als het gaat om verandering is één ding zeker: mensen schieten in de weerstand. Dat is een gebruikelijke, maar destructieve keerzijde van noodzakelijke veranderingsprocessen. Ondanks weerstand bereiken sommige personen en organisaties toch ongelooflijke successen. Wat maakt hen anders?

VitalSmarts heeft een vergelijk gemaakt tussen succesvolle en falende strategieën in gedragsverandering. Zij ontdekten dat er positieve verandering ontstaat wanneer medewerkers in staat zijn om open dialoog te voeren omtrent belangrijke, gevoelige onderwerpen, elkaar verantwoordelijk houden en bewust blokkades doorbreken die de veranderweerstand in stand houden. VitalSmarts ontwerpt trainingen om deze vaardigheden te ontwikkelen voor zowel personen als organisaties.

De combinatie van onze trainingsprogramma’s creëert een synergie voor een gezonde cultuur en stelt uw organisatie in staat om blijvende veranderingen door te voeren.

Onderzoek gedreven

In de afgelopen 30 jaar heeft VitalSmarts wereldwijd toppresteerders bestudeerd om erachter te komen wat de beste van de rest scheidt. Het resultaat is een op onderzoek gebaseerde methodologie die zich richt op het ontwikkelen van effectief gedrag van werknemers op alle niveaus.

THOUGHT LEADERSHIP

De auteurs van de VitalSmarts New York Times bestseller boeken, gerespecteerde sociale wetenschappers en veranderingsexperts blijven pionieren met nieuw onderzoek dat de persoonlijke en professionele effectiviteit verbetert.

NEW YORK TIMES BESTSELLERS

De VitalSmarts New York Times bestseller boeken leren de bijzondere vaardigheden en inzichten die de beste medewerkers van de rest scheiden. Wereldwijd zijn er meer dan 3 miljoen boeken verkocht en zijn beschikbaar in meer dan 30 talen.

AWARD-WINNENDE TRAINING

De VitalSmarts trainingen worden voortdurend erkend als ‘Topproduct van het jaar’ en VitalSmarts als een ‘Top 20 Leadership Training Company’ voor hun werk op het gebied van leiderschap, invloed en innovatie.

REAL LIFE VAARDIGHEDEN OEFENEN

De trainingen bevatten ingebouwde oefeningen die uitdagingen binnen het alledaagse bedrijfsleven simuleren, zodat deelnemers hun nieuw aangeleerde vaardigheden onmiddellijk kunnen oefenen.

ORIGINELE VIDEO’S

Het kenmerk van elk van de trainingen zijn de bekroonde originele video’s. De scenario’s illustreren correct en onjuist gebruik van vaardigheden op een manier die zowel vermakelijk als educatief is.

INNOVATIEF TRAININGSPLATFORM

In plaats van het gebruik van typische trainingshulpmiddelen, zoals PowerPoint en werkboeken, zijn deze trainingen gebouwd op een aangepast platform waarmee de training naadloos kan worden uitgevoerd.

TOEGEWIJD AAN SUCCES

Wij doen er alles aan om elk van onze klanten te helpen om de resultaten te bereiken die er het meest toe doen. Met een toegewijde trainingsadviseur aan je zijde tijdens het hele proces om ervoor te zorgen dat je ervaring een succes wordt.

verbeter-cruciale-bedrijfsresultaten

Verbeter cruciale bedrijfsresultaten

De bekroonde trainingsproducten van VitalSmarts hebben meer dan 300 organisaties binnen de Fortune 500 geholpen om significante verbetering van cruciale bedrijfsresultaten te realiseren.

Wereldwijd zijn er meer dan 1,7 miljoen mensen getraind en de organisaties die de trainingsconcepten toepassen koppelen de verbetering in hun resultaten aan de vaardigheden en inzichten die tijdens de trainingen worden opgedaan.

Kwaliteitsverbetering
40% Complete
Klachtenverlaging
90% Complete
Verbetering van veiligheid
60% Complete
Toename medewerkerstevredenheid
80% Complete
Daling personeelsverloop
60% Complete