VitalTalent pijl | Verandermanagement

VitalSmarts

VitalSmarts ontwikkelt trainingsconcepten die gefocust zijn op het gedrag van mensen. Gedrag bepaalt wat de mensen iedere dag doen en het culturele besturingssysteem waarop een organisatie functioneert. Door de cultuur positief te beïnvloeden met wetenschappelijk onderbouwde vaardigheden, worden belangrijke succesfactoren van teams en organisaties sterk verbeterd.

MANAGEMENT DEVELOPMENT INCOMPANY VRAAG

Baanbrekende trainingen in communicatie en gedrag

VitalSmarts is een innovatieve ontwikkelaar van baanbrekende trainingsconcepten voor leidinggevenden en organisaties. De trainingen zijn ontwikkeld op basis van meer dan 30 jaar eigen onderzoek, gecombineerd met de best practice van 50 jaar sociale wetenschappen. Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljoen mensen getraind in de beproefde methodes voor snelle, blijvende en meetbare gedragsverandering. Meer dan 300 organisaties van de Fortune 500 hebben er significante resultaten mee geboekt. VitalSmarts is één van de meest succesvolle en snelst groeiende trainingsinstituten ter wereld.

TEDx Talk – Mede-oprichter Joseph Grenny (18:40)

COMMUNICATIE

Crucial Conversations

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 9.1
Crucial Accountability

Vaardigheden voor het oplossen van ongewenst gedrag

1 of 2 dagen
€ 595,-
Gemiddelde ervaring: 9.1

GEDRAG

Beïnvloeden van Gedrag

Geef leiding aan verandering met 6 bronnen van invloed

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 9
The Power of Habit™

Habits that work, for work

1 dag
Alleen maatwerk

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

De trainingsconcepten in ons aanbod komen voort uit onze samenwerkinge met internationale, award-winnende trainingsinstituten.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Onze trainingsconcepten zijn opgebouwd uit vaardigheden die voortkomen uit (sociaal) wetenschappelijk onderzoek en zijn bewezen effectief.

ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leerdesign van onze trainingen wordt continu doorontwikkeld en kan worden afgestemd op de wens van jouw organisatie.

WERELDWIJD TRAINEN

Vanuit ons internationale netwerk kunnen wij wereldwijd trainingen aanbieden, in de eigen taal en met lokale trainers.

PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot de high-performance cultuur.

LIFE-SCIENCE

De VitalSmarts trainingen bieden vaardigheden die mensen hun leven lang zal helpen om effectiever te zijn op en buiten het werk.

9.2

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN
Diks Verzekeringen
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories

Klaar om met sterk leiderschap het verschil te maken?

Op basis van samenwerking komen we altijd tot de ideale samenstelling van het leiderschapstraject. Wanneer ons ijzersterke aanbod, wordt aangevuld met moderne implementatiemogelijkheden en eventueel eigen workshops, ontstaat er een professionele traject voor leiderschapsontwikkeling. Zullen we vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te onderzoeken?

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw