LEIDINGGEVEN MET EEN MISSIE

Leidinggevenden staan voor de uitdaging om hun team optimaal te laten presteren. Tijdens de High-Performance Management opleiding ontwikkelt u cruciale vaardigheden die succesvolle leiders nodig hebben om zichzelf én hun team naar het niveau te brengen waarin zij optimaal presteren. Wij spreken dan van een ‘high-performance cultuur’ binnen het team.

Tijdens de management opleiding gaat u in op de drie fundamenten van succesvol leiderschap: situationeel leidinggeven, effectieve communicatie op momenten dat het er écht om spant en u krijgt inzicht in uw eigen gedrag en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van andere gedragsprofielen. Binnen ieder fundament ontwikkelt u de krachtigste vaardigheden die er in de wereld te verkrijgen zijn, vanuit internationaal onderscheiden concepten. In de brochure vindt u het volledige programma.

download brochure

Voor wie is High-Performance Management I?

 • Beginnende leidinggevenden

  Een sterk fundament is essentieel voor leiders die succesvol willen zijn en een optimaal functionerend team willen creëren. De opleiding voorziet startende leidinggevenden van een duidelijk model, inzichten en krachtige communicatieve vaardigheden die nodig zijn om zichzelf en hun team te laten excelleren. Zo start de beginnende leidinggevende met een gefundeerde missie.

 • Ervaren leidinggevenden

  Ook voor de meer ervaren leidinggevenden zal de opleiding nieuwe, diepgaande inzichten en vaardigheden bieden. Leidinggeven vanuit een visie en met een missie wordt gestimuleerd, waardoor het creëren van high-performance nog meer centraal komt te staan. Zeker wanneer de leidinggevende nog weinig training heeft gehad en meer op gevoel werkt, is deze training een welkome upgrade.

 • ORGANISATIES, ALS MANAGEMENT DEVELOPMENT TRAJECT

  De High-Performance Management I opleiding kan binnen organisaties worden ingezet als management development traject. Dit kan eenvoudig worden samengevoegd met bestaande modules en geïntegreerd in bestaande systemen. VitalTalent heeft ervaring met het wereldwijd uitrollen van deze trajecten in meerdere talen, met lokale trainers.

Effecten van High-Performance Management I

 • VERHOOGDE TEAMPRESTATIES

  Maak een teamanalyse op basis van taakvolwassenheid en leer als leidinggevende te herkennen welke leiderschapsstijl per medewerker effectief en prettig zal zijn. Uw teamleden zullen zich hierdoor sneller ontwikkelen. Ook leert u klaar te zijn voor de echt spannende gesprekken, die vaak bepalend zijn voor de relatie en het resultaat in de toekomst. U monitort en stimuleert continu competentie, betrokkenheid, open dialoog en samenwerking.

 • VERBETER DIALOOG EN BETROKKENHEID

  Ontwikkel krachtige communicatieve vaardigheden die u gaan helpen op momenten dat het écht spannend wordt, wanneer de belangen hoog zijn, de meningen uiteenlopen en de emoties oplopen. U weet een cultuur van open dialoog te creëren binnen het team, waarin iedereen zich open en eerlijk uit kan spreken, met respect voor de ander. Maak gebruik van de verschillende talenten en karakters binnen uw team.

 • HIGH-PERFORMANCE CULTUUR

  Een leider die de ontwikkeling van zijn medewerkers kan versnellen, een cultuur van open dialoog weet te creëren en grip heeft op zijn eigen gedrag ten opzichte van zijn teamleden, zal een high-performance cultuur weten te creëren, waarin uitzonderlijke resultaten worden gerealiseerd. De waan van alledag maakt plaats voor een missie!

PROGRAMMA High-Performance Management

Situationeel Leiderschap II logo

Dag 1 & 2 – Situationeel Leiderschap II

of avonden 1 t/m 4

Tijdens de eerste twee dagen (of vier avonden) gaat u het meest toegepaste leiderschapsmodel ter wereld leren beheersen. Situationeel Leiderschap II is ontwikkeld door Ken Blanchard en geeft u alle vaardigheden en inzichten die succesvolle leiders nodig hebben om de best mogelijke leidinggevende te zijn voor hun medewerkers.

Crucial Conversations training

Dag 3 & 4 – Crucial Conversations

of avonden 5 t/m 8

Op dag 3 en 4 maakt u kennis met de krachtige communicatieve vaardigheden van het award-winnende Crucial Conversations, die u gaan helpen op momenten dat het er écht om spant. Creëer de psychologische veiligheid binnen het team die nodig is om iedereen zich open en eerlijk uit te laten spreken, met respect voor de ander.

Everything DiSC training | VitalTalent

Dag 5 – Everything DiSC training

of avonden 9 en 10

In het laatste deel van het programma verkrijgt u nieuwe inzichten vanuit het Everything DiSC concept. U leert uw eigen persoonlijkheidstijl kennen en wat dit betekent ten opzichte van andere stijlen. U wordt bewust van uw valkuilen als leider en kunt de verschillen in uw team juist als voordeel gaan inzetten.


Download de brochure om het volledige programma te bekijken.

KENNISMAKEN MET HIGH-PERFORMANCE MANAGEMENT

training-informatiepakket-aanvragen

BROCHURE DOWNLOADEN

Download vrijblijvend de brochure van de High-Performance Management opleiding en ontdek wat het u als leider kan brengen.

Download de brochure »
open-training-cursuskalender

DATA & LOCATIES

Ontwikkel uwzelf tot de succesvolle leider die uw team nodig heeft om te excelleren in betrokkenheid, innovatie en resultaten!

Bekijk cursuskalender »

incompany-training-vitaltalent

MANAGEMENT DEVELOPMENT

Zet een (internationaal) management development traject op met de High-Performance Management opleiding. Vraag hier meer informatie aan!

Vraag meer informatie aan »
leiderschapsontwikkeling-adviseur

STEL UW VRAAG

Stel uw vraag aan één van onze experts op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

Stel uw vraag »