THE ART OF STRESS-FREE
PRODUCTIVITY

Getting Things Done (kortweg: GTD), een wereldwijd bekend trainingsproduct van David Allen, leert de deelnemer over het realiseren van stressvrije productiviteit. De training stelt je in staat om alle informatie die u binnenkrijgt via e-mail, telefoon, collega, etc. te structureren. Dit zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op een systeem en u kunt focussen op wat u kiest te doen.

De training kenmerkt zich niet zozeer als een timemanagement training, maar als een training in zelfmanagement. U leert binnen één dag hoe het systeem werkt en hoe u dit kunt toepassen op uw leven, met de primaire focus op het werkleven. Echter valt ook het privéleven uitstekend te structureren met het goed doordachte model van David Allen.

Wilt u productiever werken, zonder stress te ervaren? Dan is de high-impact training Getting Things Done iets voor u!

Voor wie is Getting Things Done?

 • Individuele personen

  Iedere kenniswerker wilt zo effectief mogelijk werken en zo min mogelijk stress ervaren. De kennis en vaardigheden van GTD leren individuen productiever en gefocust te werken, zonder afleiding en stress.

 • Teams

  Creëer een productieve, stressvrije omgeving door een team gezamenlijk de GTD-methodiek te laten toepassen, waardoor het effect van de training wordt versterkt.

 • Organisaties

  Binnen een organisatie waar medewerkers bedreven zijn met het GTD-principe, zullen belangrijke succesfactoren als productiviteit, betrokkenheid en retentie verbeteren.

DE EFFECTEN VAN GETTING THINGS DONE

 • MINDER STRESS

  Door alle informatiestromen slim en effectief te verwerken met het GTD-systeem, zal er overzicht ontstaan. Hierdoor kan de focus gericht worden op wat echt belangrijk is en zullen medewerkers minder stress ervaren.

 • VERHOOG PRODUCTIVITEIT

  Door de structuur van werken volgens het Getting Things Done-principe, waarbij alle aandacht op de huidige activiteit wordt gericht, ontstaat er een werkmethodiek van stressvrije productiviteit.

 • AANDACHT OP DE JUISTE PLAATS

  De structurering van activiteiten en informatiestromen (in de training: verzamelplaatsen) zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats en tijd wordt behandeld. Dit geeft de ruimte om zonder afleiding datgene te doen waar u bewust voor gekozen heeft.

GEBRUIK JE HOOFD OM TE DENKEN
NIET OM AAN DINGEN TE DENKEN


VRAAG HET INFORMATIEPAKKET AAN

HET GETTING THINGS DONE MODEL VAN DAVID ALLEN

Stap 1: VERZAMELEN: Gebruik een kladblok, spraakrecorder, e-mail of handige app om 100% van alles dat uw aandacht heeft vast te leggen.

Stap 2: BESLISSEN: Neem alles dat u vastlegt en vraag: moet ik hier nu iets mee? Nee? Verwijder, archiveer of bewaar het voor later. Ja? bepaal dan de eerstvolgende actie.

Stap 3: ORGANISEREN: Zet acties op de juiste taken, zodat het altijd duidelijk is wat u moet doen op het moment dat u het moet doen.

Stap 4: REFLECTEREN: Voer wekelijks een onderhoud uit; schoon de lijsten op, maak je hoofd leeg en update uw lijsten

Stap 5: DOEN: Gewoon doen. Gebruik uw systeem om de juiste taak op het juiste moment uit te voeren.

David Allen Getting Things Done model
standaard-achtergrond-vitaltalent

Trainingsmethoden

open-training

Open training

Individuen en kleine groepen raden wij aan deel te nemen aan één van onze open trainingen van Getting Things Done. Deze high-impact training wordt meerdere keren per jaar, op verschillende locaties in Nederland gegeven.

BEKIJK DATA & LOCATIES
 • toegankelijke methode om effectiever en stressvrijer te kunnen werken met GTD
 • ideaal voor individuen en kleine groepen binnen dezelfde organisatie
 • ontwikkel de impactvolle GTD-vaardigheden met behulp van een toptrainer uit de praktijk
incompany-training

Incompany training

Getting Things Done binnen uw team of organisatie neerzetten kan effectief via een incompany training, waarin tot 24 personen per sessie kunnen deelnemen. Professionele GTD-trainers zorgen dat iedere medewerker de GTD-methode leert toepassen.

KOM MET ONS IN GESPREK
 • ruimte voor de specifieke leerbehoefte van de organisatie
 • effectieve methode om een high-performance cultuur te realiseren
 • uitermate geschikt om grote groepen binnen een organisatie of team te trainen
in-house-trainer

In-house trainer

Door interne trainers op te leiden tot gecertificeerd GTD-trainer, kunnen grote groepen binnen de organisatie snel en effectief worden getraind in de Getting Things Done vaardigheden.

LEES HIER MEER OVER
 • de interne trainer fungeert ook als voorbeeld en coach binnen de organisatie
 • train eenvoudig en effectief grote groepen binnen de organisatie
 • de verandering in de manier van werken komt krachtig van binnenuit

Getting Things Done als onderdeel van een Learning Journey

Dé kracht van onze organisatie is het aanbod van high-impact trainingen dat naadloos op elkaar én op de échte leerbehoefte van organisaties aansluit. Het doel van onze Learning Journeys is het ontwikkelen van vaardigheden en inzichten bij leiders en medewerkers die ervoor gaan zorgen dat er een high-performance organisatiecultuur ontstaat.

 • STATE-OF-THE-ART IN LEADERSHIP & TEAMWORK

  Dankzij de samenwerking met de beste internationale trainingsinstituten kunnen wij u verzekeren dat onze trainingen zijn doorontwikkeld op basis van de laatste inzichten op het gebied van leiderschap en teamwork.

 • LEARNING JOURNEY OP MAAT

  De Learning Journey wordt zo vormgegeven dat de leerbehoefte van de organisatie centraal staat. Wanneer de échte leerbehoefte is achterhaald, wordt er een Learning Journey op maat samengesteld.

DE LEARNING JOURNEY VAN UW ORGANISATIE
VOOR BLIJVENDE VERANDERING

MEER INFORMATIE

Bedrijven die GETTING THINGS DONE al met succes toepassen

De organisaties, teams en individuen die Getting Things Done toepassen zijn zeer divers in branche en grootte. Dat is dan ook de kracht van het model en de training; voor iedereen toepasbaar in werk- en privéleven. Het feit dat de training voor meer productiviteit, rust en overzicht zorgt, draagt bij aan belangrijke succesfactoren op individueel vlak en daarmee ook voor teams en organisaties.

Wij laten u een aantal voorbeelden zien van individuele deelnemers zien die het GTD-model met veel succes hebben leren beheersen. Tevens laten wij u graag een selectie zien van organisaties die ons het vertrouwen hebben gegeven bij te dragen aan het creëren van een high-performance cultuur.

Training Getting Things Done wordt beoordeeld met een 8.8 van 10 op basis van 3 recencies.

standaard-achtergrond-vitaltalent

KENNISMAKEN MET GETTING THINGS DONE

informatiepakket-vitaltalent-pictogram

INFORMATIEPAKKET

Het informatiepakket kunt u vrijblijvend aanvragen en bevat meer informatie over onze high-impact trainingen en de VitalTalent organisatie.

VRAAG VRIJBLIJVEND AAN
contact-consultant-vitaltalent-pictogram

GESPREK MET CONSULTANT

Onze Learning & Development Consultants vertellen u graag meer over de vaardigheden en impact van Getting Things Done!

VRAAG EEN GESPREK AAN
executive-briefing-vitaltalent-pictogram

LIVE TRAINING PREVIEW

Een 2-uur durende workshop waarin u op een toegankelijke manier kennismaakt met de kracht van Getting Things Done.

BEKIJK DATA & LOCATIES
open-training-vitaltalent-pictogram

OPEN TRAINING

Direct aan de slag om uw eigen stressvrije productiviteit te realiseren? Neem dan deel aan één van onze open trainingen!

BEKIJK DATA & LOCATIES