DE KUNST VAN STRESSVRIJE
PRODUCTIVITEIT

Getting Things Done (kortweg: GTD), een wereldwijd bekend trainingsproduct van David Allen, leert u stressvrij productief te zijn. De training stelt u in staat om alles dat uw aandacht vraagt vanuit informatiestromen als e-mail, telefoon, collega’s en dergelijke te structureren. Dit zorgt voor een optimale workflow en focus, omdat u kunt vertrouwen op een systeem.

De training kenmerkt zich niet zozeer als een timemanagement training, maar als een training in zelfmanagement. U leert binnen één dag hoe het systeem werkt en hoe u dit kunt toepassen op uw leven. Al ligt de primaire focus op het werkleven, ook het privéleven valt uitstekend te structureren met het doordachte model van David Allen.

Wilt u productiever en met meer focus werken, zonder stress te ervaren? Dan is de training Getting Things Done iets voor u!

download trainingsbrochure »

Voor wie is Getting Things Done?

Alle professionals icon
ALLE PROFESSIONALS
Niemand studeert af in productiviteit. Weinigen hebben de perfecte workflow die ze in staat stelt om stressvrij productief te zijn. GTD is voor iedereen die met meer focus productiever wil zijn en zo betere resultaten wil behalen.
GTD voor kenniswerkers
IN HET BIJZONDER: KENNISWERKERS
Kenniswerkers hebben veel baat bij een goede workflow, omdat hun informatiestromen veelal dynamisch en complex zijn. Met de GTD-vaardigheden hebben zij een systeem in handen dat ze in staat stelt om te excelleren in hun werk.
Getting Things Done voor teams icon
TEAMS & ORGANISATIES
Teams en organisaties die productiever willen zijn, betere resultaten willen behalen én werkstress willen aanpakken, geven hun mensen met Getting Things Done de mogelijkheid dit te doen.

De effecten van Getting Things Done

Bevorder productiviteit icon
BEVORDER PRODUCTIVITEIT
U leert vaardigheden om de constante stroom van informatie, taken en afleidingen te managen. Zo ontstaat er overzicht waardoor productiviteit toeneemt en stress vermindert.
Focus icon
VERBETER FOCUS
Het Getting Thing Done-systeem geeft u ruimte in uw hoofd om te bepalen wat u gaat doen, om te bereiken wat u écht wilt bereiken. Leer te focussen op zaken die écht belangrijk voor u zijn.
Potentieel icon
BENUT (UW) POTENTIEEL
Met de productiviteitsvaardigheden van GTD kan iedereen zijn of haar expertise ten volle benutten. Ren niet meer van taak naar taak achter de feiten aan, maar optimaliseer uw persoonlijke workflow!

KENNISMAKEN MET GETTING THINGS DONE

training-informatiepakket-aanvragen

BROCHURE

Ontdek de wereld van stressvrije productiviteit door vrijblijvend onze uitgebreide brochure te downloaden.

Download de brochure »
live-training-preview-vitaltalent

LIVE TRAINING PREVIEW

Speciaal voor Managers, HR- en L&D professionals zijn er Live Training Previews om kennis te maken met onze trainingen.

Lees meer over deze events »

leiderschap-en-teamwork-webinars

VOLG EEN WEBINAR

In onze webinars gaan we in op actuele thema’s binnen organisaties op het gebied van productiviteit, leiderschap en teamwork.

Bekijk de webinar agenda »

teamwork-en-leiderschapstrainingen

CURSUSKALENDER

Leer de kunst van stressvrije productiviteit te beoefenen en schrijf u in voor een open training!

Bekijk cursuskalender »

PROGRAMMA Getting Things Done

Tijdens de ééndaagse Getting Things Done training leert u hoe u snel en efficiënt alle informatie verwerkt die uw leven binnenkomt. Leer te concentreren op écht belangrijke zaken door overzicht te creëren in de wirwar aan projecten, acties en taken. Ervaar rust bij datgene wat u doet door te vertrouwen op uw op maat gemaakte systeem in zelfmanagement.

Tijdens de training focust u op het creëren van uw eigen systeem. U leert de 5 GTD-stappen te beheersen en al direct toe te passen. U gaat in de training al ervaren wat het oplevert voor uw workflow. Om u verder te helpen bij de implementatie ontvangt u een gids voor de software waar u in werkt. Voor de meeste softwaresystemen hebben wij een implementatiegids, zoals Outlook, OneNote, Google Apps, Evernote, etc.

Na de training krijgt u toegang tot de online leeromgeving waarin we u verder helpen om GTD in uw systeem te implementeren. U vindt er video’s, handige tips en webinars over aanvullende onderwerpen.

David Allen Getting Things Done model

OPTIONEEL IMPLEMENTATIEWORKSHOP

U kunt ervoor kiezen om de implementatieworkshop te volgen na uw training. Dit helpt u om de vaardigheden in de praktijk te brengen en uw optimale workflow op te zetten waarin u de kunst van stressvrije productiviteit gaat beoefenen.

Trainingsmethoden

open-training-cursuskalender

OPEN TRAINING

Leer de kunst van stressvrije productiviteit te beheersen. Optimaliseer uw workflow en benut uw volledige potentieel!

Bekijk cursuskalender »

incompany-training-vitaltalent

INCOMPANY

Is uw team of organisatie er klaar voor om écht productief te worden? Ga voor een incompany training Getting Things Done!

Vraag meer informatie aan »
intern-trainer-worden

INTERNE TRAINERS

Leid mensen binnen uw organisatie op tot gecertificeerd GTD-trainer! De effectiefste methode om de Getting Things Done methode in uw organisatie te verankeren.

Meer informatie »

ERVARINGEN MET GETTING THINGS DONE

De organisaties, teams en individuen die Getting Things Done toepassen zijn zeer divers in branche en grootte. Dat is dan ook de kracht van het model en de training; voor iedereen toepasbaar in werk- en privéleven. Het feit dat de training voor meer productiviteit, rust en overzicht zorgt, draagt bij aan belangrijke succesfactoren op individueel vlak en daarmee ook voor teams en organisaties.

Wij laten u een aantal voorbeelden zien van individuele deelnemers zien die het GTD-model met veel succes hebben leren beheersen. Tevens laten wij u graag een selectie zien van organisaties die ons het vertrouwen hebben gegeven bij te dragen aan het creëren een productieve workforce!

Training Getting Things Done wordt beoordeeld met een 8.8 van 10 op basis van 3 recencies.

Getting Things Done binnen Leiderschapsontwikkeling

Dé kracht van onze organisatie is het aanbod van high-impact trainingen dat naadloos op elkaar én op de échte leerbehoefte van organisaties aansluit. Het doel van onze leiderschapstrajecten is het ontwikkelen van vaardigheden en inzichten bij leidinggevenden die ervoor gaan zorgen dat er een high-performance organisatiecultuur ontstaat.

  • STATE-OF-THE-ART IN LEADERSHIP & TEAMWORK

    Dankzij de samenwerking met de beste internationale trainingsinstituten kunnen wij u verzekeren dat onze trainingen zijn doorontwikkeld op basis van de laatste inzichten op het gebied van leiderschap en teamwork.

  • LEARNING JOURNEY OP MAAT

    De Learning Journey wordt zo vormgegeven dat de leerbehoefte van de organisatie centraal staat. Wanneer de échte leerbehoefte is achterhaald, wordt er een Learning Journey op maat samengesteld.