LEER UZELF EN ANDEREN KENNEN
VOOR BETER BEGRIP EN SAMENWERKING

De ééndaagse training van Everything DiSC is niet te vergelijken met andere DiSC trainingen. Everything DiSC focust op het ontwikkelen van belangrijke inzichten en vaardigheden om een gemeenschappelijke taal te creëren, waardoor teams elkaar beter begrijpen en beter samenwerken. Teams leren de vaardigheden te gebruiken als springplank om effectief te communiceren. Eenvoudige, doch effectieve communicatie voorkomt misverstanden en reduceert conflicten.

Met de inzichten van deze DiSC training leert u mensen te begrijpen die niet op u lijken, of juist wel op u lijken. Daarnaast leert u uzelf kennen op een manier die u niet eerder zag. Voor veel mensen een eye-opener!

Voor wie is everything disc?

 • Individuele personen

  De DiSC training biedt bijzondere inzichten in het gedrag van de individuele deelnemer. Vaak biedt de uitkomst van de DiSC assessment al bijzondere nieuwe inzichten voor de persoon zelf, maar zorgt de beredenering en uitleg van de trainer voor het écht bijzondere inzicht in eigen gedrag.

 • Teams

  Voor teams zorgt de Everything DiSC training voor inzichten in de verschillende communicatiestijlen van de personen binnen het team. Zij leren de verschillen te begrijpen en accepteren de verschillen, waardoor er een duidelijke verbeterslag in de communicatie kan worden gemaakt.

 • Organisaties

  Binnen organisaties waar de vaardigheden en inzichten die de DiSC training biedt op grote schaal worden toegepast, zien we dat de sterk verbeterde communicatie leidt tot een significante verbetering in betrokkenheid en teamwork.

De effecten van everything disc

 • PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

  Vanuit de DiSC training ontdekken leiders en medewerkers hun eigen persoonlijkheidsstijl en wat dit betekent ten opzichte van de andere stijlen. Deelnemers worden zich bewust van hun valkuilen. Hierdoor worden conflicten sneller opgelost of zelfs voorkomen.

 • TEAMONTWIKKELING

  Teamleden leren de onderlinge verschillen in persoonlijkheid en communicatie waarderen en weten beter elkaars sterke punten te benutten. Dit legt de basis om beter en effectiever samen te werken. Het team ontwikkelt zich tot een productieve combinatie van persoonlijkheden.

 • HELDERE COMMUNICATIE

  Het leren kennen van de eigen persoonlijkheidsstijl en die van (directe) collega’s en leidinggevenden zorgt ervoor dat teamleden elkaar begrijpen en houden er heldere, effectieve communicatie op na.

BENUT DE VERSCHILLEN IN UW TEAM
VOOR OPTIMALE SAMENWERKING


VRAAG HET INFORMATIEPAKKET AAN

DE KRACHT VAN DE EVERYTHING DISC TRAINING

De Everything DiSC training onderscheidt zich van andere trainingen die op de markt beschikbaar zijn op belangrijke manieren, waaronder:

Complete training Everything DiSC richt zich op het complete leerproces en biedt oplossingen die deelnemers gemakkelijk kunnen begrijpen en toepassen in hun dagelijkse interacties. Everything DiSC gaat verder dan het klaslokaal met een gepersonaliseerde tool voor mobiele apparaten waarmee DiSC toegankelijk kan worden toegepast.

Eenvoudig, maar niet simplistisch De training genereert geen bulk van informatie. Het vertaalt evaluatieresultaten in een persoonlijk verhaal dat bruikbaar en gemakkelijk te onthouden is.

Flexibele DiSC training Elke organisatie heeft unieke behoeften. Everything DiSC is flexibel, waardoor wij een aangepast programma kunnen ontwerpen dat past bij uw organisatie.

Gebouwd en doorontwikkeld op fundamenteel onderzoek Everything DiSC biedt een betrouwbare beoordeling met sterke psychometrische eigenschappen, gebaseerd op uitgebreide onderzoeken. Tevens worden de assessment en training op basis van nieuwe onderzoeken continu doorontwikkeld.

Everything DiSC training model
standaard-achtergrond-vitaltalent

Trainingsmethoden

incompany-training

Incompany training

De incompany DiSC training is een zéér effectieve methode om de personen én het team als geheel effectiever te laten communiceren en samenwerken. De training wordt altijd gegeven door een professionele, gecertificeerde trainer.

KOM MET ONS IN GESPREK
 • aandacht voor de eigen thema’s en aandachtspunten van de organisatie
 • de gecertificeerde trainer zorgt voor diepgaande inzichten vanuit het DiSC-profiel
 • effectieve methode om teams binnen de organisatie beter te laten samenwerken

Everything DiSC als onderdeel van een Learning Journey

De Everything DiSC training leent zich bij uitstek om gecombineerd te worden met onze andere high-impact trainingen. Wanneer persoonlijkheidsstijlen zijn ontdekt, kunnen deze nieuwe inzichten worden meegenomen en brengt dit ook in de opvolgende trainingen bijzondere inzichten met zich mee.

Het combineren van trainingen, die zorgvuldig worden afgestemd op de specifieke leerbehoefte van de organisatie, noemen wij een Learning Journey. Naast dat het combineren van onze trainingen een schat aan informatie, vaardigheden en inzichten met zich meebrengt, versterken zij elkaar om uiteindelijk een high-performance cultuur te creëren.

 • STATE-OF-THE-ART IN LEADERSHIP & TEAMWORK

  Al onze trainingsconcepten zijn ontwikkeld door internationale trainingsinstituten en worden periodiek, op basis van nieuwe inzichten, doorontwikkeld. Onze trainingen bieden zo altijd state-of-the-art vaardigheden en inzichten op het gebied van leiderschap en teamwork.

DE LEARNING JOURNEY VAN UW ORGANISATIE
VOOR BLIJVENDE VERANDERING


MEER INFORMATIE

Bedrijven die Everything DiSC al met succes toepassen

Onze DiSC training zal doorgaans één dag in beslag nemen, waarin de deelnemers individueel hun eigen persoonlijkheidsstijl leren kennen en dit in groepsverband op hoofdlijnen zal worden gecommuniceerd. Naast de eigen inzichten wordt een significant deel van de training besteed aan het samenwerken en communiceren op basis van de diverse persoonlijkheidsstijlen.

Vele individuele deelnemers en organisaties werken succesvol met de Everything DiSC training. U leest enkele individuele ervaringen en succesverhalen van organisaties.

standaard-achtergrond-vitaltalent

KENNISMAKEN MET EVERYTHING DISC

informatiepakket-vitaltalent-pictogram

INFORMATIEPAKKET

Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan als u meer informatie wilt over onze high-impact trainingen.

VRAAG VRIJBLIJVEND AAN
contact-consultant-vitaltalent-pictogram

GESPREK MET CONSULTANT

Onze Learning & Development Consultants staan voor u klaar om de vragen omtrent uw leerbehoefte te beantwoorden.

VRAAG EEN GESPREK AAN