The Power of Habit training logo

Habits that work, for work

Trainingsduur
1 dag
Kosten open training
Alleen maatwerk
Beschikbare talen
vitalsmarts-logo-wit

De dagelijkse gewoontes zijn de motor van de resultaten van de toekomst. Dit geldt voor individuen, maar ook organisaties. Toch zitten mensen vaak vast in hun dagelijkse gewoontes en routines, ook als die niet de gewenste resultaten opleveren. Wat zouden zij kunnen bereiken als ze ineffectieve gewoontes naar eigen inzicht kunnen hervormen?

The Power of Habit™ is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Charles Duhigg. De training focust op het ontwikkelen van vaardigheden om gewoontes te identificeren en te creëren om het succes van teams en organisaties te stimuleren. Gebaseerd op de wetenschap om gewoontes te kunnen hervormen leer je om te herkennen welke gewoontes limiterend zijn, hoe je deze kunt veranderen en hoe je positief gedrag kunt vasthouden.

Het vermogen om aan te passen is cruciaal in de snelle, steeds veranderende wereld. Organisaties, teams en individuen slagen er vaak niet in om noodzakelijke of ambitieuze veranderingen door te voeren, omdat ze vastzitten in hun gewoontes. Deze ruimte tussen weten en daadwerkelijk veranderen noemen we de limbo. En leven in de limbo heeft negatieve effecten op succesfactoren als betrokkenheid, innovatie, prestaties, productiviteit, gezondheid en geluk.

The Power of Habit training in 3 min. (Engelstalig)

VOOR WIE IS THE POWER OF HABIT?

ALLE PROFESSIONALS

Alle professionals die succesvoller willen zijn door negatieve gewoontes om te vormen in positieve gewoontes hebben bijzonder veel baat bij het volgen van The Power of Habit.

LEIDINGGEVENDEN

Als leidinggevende leer je ineffectief gedrag van medewerkers te herkennen en onderliggende gewoontes te identificeren en bij te sturen.

TEAMS & ORGANISATIES

Het succes van teams en organisaties hangt af van het gedrag van hun medewerkers. Door ineffectief gedrag aan te pakken gaan teams en organisaties beter presteren.

DE EFFECTEN VAN THE POWER OF HABIT

SNELLER VERANDERING OMARMEN

Je weet verandertrajecten te analyseren, ziet in waarom sommige verandertrajecten slagen en anderen falen. Met nieuwe vaardigheden weet jij de kan op succesvolle verandering sterk te vergroten.

BOUWEN AAN POSITIEVE GEWOONTES

The Power of Habit geeft leidinggevenden de vaardigheden om hun medewerkers te coachen hun ineffectieve gewoontes te vervangen voor nieuwe, positieve gewoontes.

HIGH-PERFORMANCE CULTUUR

Het gedrag van mensen is de bepalende factor voor het succes van een organisatie. Door het gedrag positief te beïnvloeden stimuleer je de high-performance cultuur.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Abbott Laboratories
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

ZIJ WERKEN AL SUCCESVOL MET ONS SAMEN

AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
SBM Offshore
Gemeente Meierijstad - CC

KENNISMAKEN MET THE POWER OF HABIT

STEL EEN VRAAG

Heb je een vraag over de inhoud van deze training, het programma of onze organisatie? Stel gerust jouw vraag aan een van onze experts en we komen er z.s.m. op terug.

STEL JOUW VRAAG
INCOMPANY TRAINING

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerk, wat neerkomt op een incompany training. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de verschillende mogelijkheden.

INFO AANVRAGEN
INTERNE TRAINERS OPLEIDEN

Veranker de vaardigheden in jouw organisatie door interne trainers op te leiden.

LEES MEER

Zet de stap naar een high-performance cultuur!

Wij hebben veel organisaties mogen helpen bij het stimuleren van een effectieve bedrijfscultuur, de zogeheten high-performance cultuur. Ben je benieuwd hoe wij met onze expertise en unieke trainingen het verschil kunnen maken in jouw organisatie? Wij gaan graag het gesprek met je aan. Zullen we vrijblijvend kennismaken?

LATEN WE KENNISMAKEN
VitalTalent shape horizontaal