VitalTalent pijl | Verandermanagement

Verandermanagement

Er zijn boeken vol geschreven over verandermanagement, met tal van indrukwekkende wijsheden. In de praktijk blijft effectief verandermanagement echter moeilijk. Waar zit dat toch in? Het antwoord is gedrag. Veranderen, beïnvloeden of verbeteren betekent uiteindelijk dat mensen hun gedrag moeten aanpassen. Alles valt of staat met de daadwerkelijke verandering in het gedrag van de mensen. Vanuit wetenschappelijk onderbouwde trainingen geven wij direct toepasbare vaardigheden voor succesvol verandermanagement.

MANAGEMENT DEVELOPMENT INCOMPANY VRAAG

VERANDERMANAGEMENT TRAININGEN

Beïnvloeden van Gedrag

Geef leiding aan verandering met 6 bronnen van invloed

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 9
The Power of Habit™

Habits that work, for work

1 dag
Alleen maatwerk

VERANDERMANAGEMENT MET DE 6 BRONNEN VAN INVLOED

Verandermanagement kan gaan over het veranderen van slechts één individu, een team of zelfs een hele organisatie. Uit onderzoek blijkt dat de verandermethode niet afhankelijk is van de omvang. De basis van effectief verandermanagement is altijd hetzelfde: ineffectief gedrag omzetten in effectief gedrag. VitalSmarts is expert op het gebied van gedragsverandering. Ontdek de impact van de VitalSmarts trainingen aan de hand van een beroemde TEDx presentatie van Joseph Grenny, mede-oprichter van VitalSmarts: ‘Change behaviour, change the world’.

LEES MEER OVER VITALSMARTS

Joseph Grenny TEDx – Change behaviour, change the world (18:40)

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

STATE OF THE ART

Met onze continu doorontwikkelde trainingen kunnen wij garanderen dat deelnemers de best mogelijke leerervaring genieten.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Vanuit wetenschappelijk onderbouwde concepten ontwikkelen deelnemers écht effectieve vaardigheden.

ULTRAMODERN LEERDESIGN

Het leren beheersen van nieuwe vaardigheden staat altijd centraal in ons ultramoderne leerdesign.

WERELDWIJD TRAINEN

Met ons wereldwijde netwerk kunnen wij trainingen geven in diverse talen, met lokale trainers en van dezelfde hoge kwaliteit.

PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Als partner gaan wij verder dan het zomaar geven van een training. Samen gaan wij op zoek naar het pad dat leidt tot de high-performance cultuur.

LIFE-SCIENCE

Wij zijn ervan overtuigd dat onze trainingen mensen inzichten en vaardigheden geven die impact hebben op de rest van hun leven.

ERVARINGEN

9.2

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN

WIJ WERKEN AL SUCCESVOL SAMEN MET

Diks Verzekeringen
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories

Wil jij succesvol veranderingen doorvoeren in je team of organisatie?

Ontdek de kunst van succesvolle, positieve beïnvloeding met onze trainingen in verandermanagement. Leer onze unieke aanpak en award-winnende trainingsconcepten kennen! Wanneer je meer wilt weten, stuur ons gerust een bericht. Het is onze missie om mensen de vaardigheden te geven om zichzelf en anderen positief te ontwikkelen. Laten we vrijblijvend kennismaken met elkaar.

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw