Training Getting Things Done logo

The art of stress-free productivity

Trainingsduur
1 dag
Kosten open training
€ 645,-
Gemiddelde ervaring
8.8 uit 10 op basis van 3 ervaringen.
Beschikbare talen

Getting Things Done (GTD), de wereldwijd bekende methode van David Allen, leert je stressvrij productief te zijn. De training stelt je in staat om alles dat jouw aandacht vraagt vanuit informatiestromen als e-mail, telefoon en collega’s te structureren. Dit zorgt voor een optimale workflow en focus, omdat je kunt vertrouwen op een systeem.

De training kenmerkt zich niet zozeer als een timemanagement training, maar als een training in zelfmanagement. Je leert binnen één dag hoe het systeem werkt en hoe je dit kunt toepassen op jouw leven. Al ligt de primaire focus op het werkleven, ook het privéleven valt uitstekend te structureren met het doordachte model van David Allen.

Wil jij productiever en met meer focus werken, zonder stress te ervaren? Dan is de training Getting Things Done iets voor jou!

Getting Things Done training

VOOR WIE IS GETTING THINGS DONE?

ALLE PROFESSIONALS

Niemand studeert af in productiviteit. Weinigen hebben de perfecte workflow die ze in staat stelt om stressvrij productief te zijn. GTD is voor iedereen die met meer focus productiever wil zijn.

IN HET BIJZONDER: KENNISWERKERS

Kenniswerkers hebben veel baat bij een goede workflow, omdat hun informatiestromen veelal dynamisch en complex zijn. Met de GTD vaardigheden hebben zij een systeem in handen dat ze in staat stelt om te excelleren in hun werk.

TEAMS & ORGANISATIES

Teams en organisaties die productiever willen zijn, betere resultaten willen behalen én werkstress willen aanpakken, geven hun mensen met Getting Things Done de mogelijkheid dit te doen.

DE EFFECTEN VAN GETTING THINGS DONE

VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT

Je leert vaardigheden om de constante stroom van informatie, taken en afleidingen te managen. Zo ontstaat er overzicht waardoor productiviteit toeneemt en stress vermindert.

VERBETER FOCUS

Het Getting Things Done systeem geeft ruimte in je hoofd om te bepalen wat je gaat doen, om te bereiken wat je écht wilt bereiken. Leer te focussen op zaken die écht belangrijk voor je zijn.

BENUT (JOUW) POTENTIEEL

Met de productiviteitsvaardigheden van GTD kan iedereen zijn of haar expertise ten volle benutten. Ren niet meer van taak naar taak, maar optimaliseer jouw persoonlijke workflow!

TRAININGSMETHODES

LIVE TRAINING

Leer de GTD vaardigheden te beheersen in één dag klaslokaal training, versterkt met interactieve en digitale implementatietools.

OPEN TRAINING INCOMPANY
LIVE ONLINE

Leer vanuit huis of kantoor de kunst van GTD te beheersen tijdens een virtuele Live Online training, gegeven door een VitalTalent trainer.

ONTDEK LIVE ONLINE
TRAIN THE TRAINER

Leid iemand binnen je organisatie op tot GTD trainer, die met onze ondersteuning collega’s traint, coacht en helpt bij het implementeren.

MEER INFORMATIE

ERVARINGEN

9.2

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN

KLANTEN AAN HET WOORD

Abbott Laboratories
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

ZIJ WERKEN AL SUCCESVOL MET GETTING THINGS DONE

AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
SBM Offshore
Gemeente Meierijstad - CC

KENNISMAKEN MET GETTING THINGS DONE

BROCHURE DOWNLOADEN

Ontdek de wereld van stressvrije productiviteit door vrijblijvend onze uitgebreide Getting Things Done brochure te downloaden.

DOWNLOAD
KIJK EEN LIVE WEBINAR TERUG

Bekijk een live GTD webinar on-demand terug. Master trainer Willeke Kremer neemt je mee in de wereld van stressvrije productiviteit.

BEKIJK WEBINAR
STEL EEN VRAAG

Heb je een vraag over de Getting Things Done training voor een van onze experts? Vraag maar raak! Wij zijn je graag van dienst.

STEL JOUW VRAAG
OPEN TRAINING

Leer de kunst van stressvrije productiviteit te beheersen. Optimaliseer jouw workflow en benut je volledige potentieel!

DATA & LOCATIES
INCOMPANY TRAINING

Is jouw team of organisatie er klaar voor om écht productief te worden? Ga voor een incompany training Getting Things Done!

INFO AANVRAGEN
INTERNE TRAINERS OPLEIDEN

Leid mensen binnen jouw organisatie op tot gecertificeerd GTD-trainer! Verspreid de kunst van stressvrije productiviteit van binnenuit.

LEES MEER

Ben je er klaar voor om kennis te maken met stressvrije productiviteit?

Wil je meer weten over de Getting Things Done training, onze aanpak of de verschillende mogelijkheden? Stuur ons gerust een bericht, zodat we vrijblijvend kunnen kennismaken. Wij zijn je altijd graag van dienst!

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw