VitalTalent pijl | Verandermanagement

Training gesprekstechnieken

Heb je weleens van die momenten dat de communicatie spannend wordt en je achteraf gezien het gesprek compleet anders had gevoerd? Het blijft moeilijk, zelfs wanneer je al diverse trainingen hebt gevolgd en jouw gesprekstechnieken eigenlijk wel op orde zijn. Onze trainingen in gesprekstechnieken gaan een stap verder dan de standaard communicatietrainingen. Wij leren je vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen.

BEKIJK TRAINING INCOMPANY VRAAG

Gesprekstechnieken op momenten dat het spannend wordt

Wanneer een gesprek spannend wordt, zijn wij vaak niet op ons best. De emoties lopen op, de meningen lopen uiteen en de belangen zijn groot. Dit zijn gesprekken die bepalend zijn voor de toekomst.

Ontwikkel gesprekstechnieken die je helpen om deze belangrijke gesprekken goed te kunnen voeren. Je leert wetenschappelijk onderbouwde vaardigheden om alles bespreekbaar te maken, ongeacht het onderwerp. Teams en organisaties worden succesvoller als iedereen de vaardigheden heeft om zich open en eerlijk uit te spreken, met respect voor de ander.

Crucial Conversations in 3 min.

COMMUNICATIE & GESPREKSTECHNIEKEN

Crucial Conversations

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen

2 dagen
€ 995,-
Gemiddelde ervaring: 8.9
Crucial Accountability

Vaardigheden voor het oplossen van ongewenst gedrag

1 of 2 dagen
€ 595,-
Gemiddelde ervaring: 9.1

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

TRAININGEN VAN WERELDKLASSE

Wij bieden trainingen van internationale award-winnende trainingsinstituten aan, die ze continu doorontwikkelen aan de hand van de nieuwe inzichten.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

De vaardigheden uit de trainingen zijn gebaseerd op tientallen jaren sociaal-wetenschappelijk onderzoek. Je ontwikkelt écht effectieve vaardigheden.

ULTRAMODERN LEERDESIGN

Leren moet makkelijk zijn. Ons ultramoderne leerdesign focust op het leren beheersen van nieuwe vaardigheden, met veel digitale en interactieve tools.

WERELDWIJD TRAINEN

Als internationaal trainingsbureau kunnen wij over de hele wereld trainen, in diverse talen en zelfs met lokale trainers die de cultuur kennen.

PARTNER IN LEARNING & DEVELOPMENT

Over de gehele wereld kunnen wij trainingen aanbieden van hetzelfde hoge niveau, vaak met lokale trainers en in de eigen taal.

LIFE-SCIENCE

Wij bieden vaardigheden waar mensen hun hele leven profijt van hebben, ook buiten het werk, Wij noemen het daarom life-science.

9.1

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN
Diks Verzekeringen
AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
Abbott Laboratories

Van hoogwaardige gesprekstechnieken naar beter presteren

De gesprekstechnieken van onze communicatietrainingen zijn uitermate effectief gebleken om de cultuur binnen een team of organisatie positief te beïnvloeden. Communicatie is de meest belangrijke spil in het creëren van een optimale, fijne werkomgeving waarin iedereen kan excelleren in zijn of haar rol. Ben je benieuwd naar onze concepten en wat dit kan doen voor jouw organisatie? Stuur ons gerust een bericht om vrijblijvend kennis te maken. Wij helpen je graag verder!

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw