INFO FLYER

CRUCIAL SKILLS SUITE

De grootste uitdagingen waar we op het werk voor staan, zijn… andere mensen. Wat onze eigen specialisatie ook is: we hebben altijd te maken met andere deskundigen binnen onze organisatie, om nog maar te zwijgen over klanten. We gaan elke dag weer allerlei interacties aan met anderen. Heel veel anderen. Anderen met uitgesproken meningen. Anderen met kleinere of grotere tekortkomingen. Je zult niet de enige zijn die dat soms frustrerend vindt. Bijna iedereen ervaart het wel eens als een uitdaging om met anderen samen te werken, terwijl dat toch nodig is om goede resultaten te behalen.

In dit document maak je kennis met onze oplossingen om cruciale momenten te herkennen en hier vaardigheden op toe te passen om dit cruciale gedrag positief te beïnvloeden.

Flyer | Crucial Skills Suite

Onderdeel van de training Crucial Accountability

Crucial Accountability

Vaardigheden voor het oplossen van ongewenst gedrag

1 of 2 dagen
€ 595,-
Gemiddelde ervaring: 9.1

Klaar om te ontdekken hoe wij jou en je organisatie naar high-performance brengen?

Ben jij benieuwd naar onze trainingsconcepten en wil je ontdekken wat wij kunnen doen om jou, je team of zelfs de gehele organisatie te ontwikkelen tot een niveau van high-performance? Ga het gesprek met ons aan en maak kennis met de nieuwe manier van samenwerken op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

LATEN WE KENNISMAKEN
VitalTalent shape horizontaal