vital-v-up

Live Online Demo – Crucial Conversations

Wij laten je in een één uur durende sessie kennismaken met de mogelijkheden om effectief virtueel te trainen. Om je goed mee te nemen in de wereld van Live Online zal Master Trainer Willeke Kremer je meenemen door een deel van de Crucial Conversations training. Uiteraard is er ook ruimte voor al je vragen. Meld je kosteloos aan voor de sessie via de onderstaande button.

Datum: 19 juni 2020 van 11.00 tot 12.00 uur.

AANMELDEN

DE VOORDELEN VAN LIVE ONLINE

LEREN IN DE EIGEN OMGEVING

Virtueel trainen geeft deelnemers de mogelijkheid om de training te volgen vanuit huis of kantoor. Zo wordt er bespaard op reistijd en -kosten.

EFFECTIEVE VIRTUELE TRAININGEN

Uit onderzoek blijkt dat Live Online net zo effectief is als face2face trainen. Onze Live Online trainingen zijn effectief dankzij de stabiele techniek en de juiste hoeveelheid dynamiek, interactie en afwisseling.

SOCIALE INTERACTIE

Onze Live Online trainingsopzet kenmerkt zich door veel sociale interactie. Chatten, live discussies, interactieve oefeningen én echte virtuele breakoutsessies zorgen voor veel oefening en het delen van ervaringen.

WEB-BASED SOFTWARE

Wij werken met de web-based trainingssoftware van NewRow, welke trainers en deelnemers kunnen gebruiken zonder iets te hoeven installeren.

INTERACTIEF LEREN

Het leerdesign is interactief met veel praktijkvideo’s, groepsoefeningen en individuele opdrachten, door de dynamische afwisseling is het voor de deelnemers gemakkelijk om te blijven focussen.

VAARDIGHEDEN IMPLEMENTEREN

Het proces voor en na de training verloopt hetzelfde als bij een reguliere face2face training. De (digitale) tools helpen deelnemers om de vaardigheden in de praktijk te brengen.

Lees meer over Live Online trainen op de algemene pagina.

LEES MEER

Wij zijn er voor je bij vragen over Live Online

Mocht je al een concrete vraag hebben over het virtueel trainen in jouw organisatie of alvast meer te weten willen komen, laat het ons dan gerust even weten. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

STEL EEN VRAAG
VitalTalent shape horizontaal