Logo training Zelfleiderschap

Ontwikkel medewerkers tot proactieve zelfleiders

Trainingsduur
1 dag
Kosten open training
Alleen maatwerk
Beschikbare talen

Medewerkers zijn de motor van de organisatie! Hun motivatie en betrokkenheid zijn essentieel voor het behalen van optimale resultaten. De Ken Blanchard Zelfleiderschap training helpt deze mensen hun motivatie en toewijding te vinden om proactieve zelfleiders te worden die controle hebben over hun eigen succes. Met nieuwe vaardigheden om proactief, verantwoordelijk en productief te kunnen werken, leveren zij de maximale waarde voor de organisatie.

De meest essentiële succesfactor voor organisaties is de mate van proactiviteit van haar medewerkers. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 50 procent vindt dat zijn/haar werk stagneert en éénderde doet ‘gewoon zijn/haar werk’ en niet meer dan dat. Door te leren proactief te zijn, vinden zij meer uitdaging in hun werk. Ze nemen de controle over hun werkzaamheden; ze worden een zelfleider.

De Zelfleiderschap training in 2 min. Engelstalig

VOOR WIE IS ZELFLEIDERSCHAP?

ALLE PROFESSIONALS

Iedere medewerker die de regie in eigen handen wilt nemen en grip wil krijgen op het eigen succes, is gebaat bij de training Zelfleiderschap. Ontwikkel jezelf tot een proactieve zelfleider.

TEAMS

Als een team bestaat uit proactieve zelfleiders, wat zou dat betekenen voor de motivatie, innovatie en prestaties? Zij hebben de mindset en vaardigheden om tot de beste oplossingen te komen.

ORGANISATIES

Organisaties waarin medewerkers de motivatie en bekwaamheid hebben om hun eigen potentieel naar buiten te laten komen, hebben de essentiële motor die zorgt voor goede prestaties en succes.

DE EFFECTEN VAN ZELFLEIDERSCHAP

VERSNEL ONTWIKKELING

Een zelfleider is proactief en neemt de regie over de eigen ontwikkeling zelf in handen.

MEER INNOVATIE

Zelfleiders gaan uitdagingen aan en weten innovatieve oplossingen te bedenken en uit te voeren.

MEER VERANTWOORDELIJKHEID

Zelfleiders nemen verantwoordelijkheid voor het bereiken van doelen en uitvoeren van initiatieven.

ONZE KLANTEN OVER DE SAMENWERKING

Abbott Laboratories
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

ZIJ WERKEN AL SUCCESVOL MET ONS SAMEN

AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
SBM Offshore
Gemeente Meierijstad - CC

KENNISMAKEN MET TEAM LEADERSHIP

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Lees meer over onze unieke visie op het creëren van sterk leiderschap en ontdek mogelijkheden om jezelf of een team van leidinggevenden verder te ontwikkelen

LEES MEER
STEL EEN VRAAG

Heb je een vraag over de inhoud van deze training, het programma of onze organisatie? Stel gerust jouw vraag aan een van onze experts en we komen er z.s.m. op terug.

STEL JOUW VRAAG
INCOMPANY TRAINING

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerk, wat neerkomt op een incompany training. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de verschillende mogelijkheden.

INFO AANVRAGEN

Zelfleiders zijn de stille motor van een succesvolle organisatie

Al veel organisaties behalen betere resultaten met onze award-winnende trainingen. Ben jij benieuwd of Zelfleiderschap of één van onze andere concepten past bij het verder ontwikkelen van jouw organisatie? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken met elkaar! Stuur ons gerust een bericht en we nemen contact met je op.

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw