icon | team leadership

De kracht van wij

Trainingsduur
1 dag
Kosten open training
Alleen maatwerk
Beschikbare talen

Het succes van een team hangt vaak af van vier factoren: is er een gezamenlijk doel, hoe duidelijk zijn de gestelde doelen en ieders rol daarin, is er sprake van wederzijdse verantwoording en hoe effectief wordt er leidinggegeven? Deze vier factoren vormen de basis van Ken Blanchard’s Team Leadership training. Als leidinggevende leer je om de verschillende leiderschapsstijlen te beheersen en correct toe te passen op de ontwikkelingsfase van het team. Zo verbeter je de communicatie, verhoog je de prestaties en weet je met veel succes teaminitiatieven te leiden.

Als leidinggevende is het essentieel om alle kwaliteiten van je teamleden optimaal te kunnen benutten. Je leert vaardigheden om leiding te geven aan een productief en effectief team.

Team Leadership in 2 min. Engelstalig

VOOR WIE IS TEAM LEADERSHIP?

ALLE LEIDINGGEVENDEN

Iedere leidinggevende heeft behoefte aan vaardigheden om het maximale uit het team te halen. Leer de ontwikkeling van het team te versnellen en behaal doelstellingen sneller en effectiever.

ZELFSTURENDE TEAMS

Als leidinggevende van een zelfsturend team staat het succesvol behalen van doelstellingen nog meer centraal. Benut de kwaliteiten van de mensen in jouw team optimaal voor betere prestaties.

ORGANISATIES

Leidinggevenden zijn de cruciale spil in een goed presterende organisatie. Een goed presterende leidinggevende zal het team laten excelleren en effectiever bijdragen aan organisatiedoelstellingen.

DE EFFECTEN VAN TEAM LEADERSHIP

VERBETERDE SAMENWERKING

Als een team beter wilt gaan presteren, is het noodzakelijk uit te gaan van ‘de kracht van wij’. Als leidinggevende coördineer en ontwikkel je een (h)echt team dat beter elkaars sterke punten en ervaring weet te benutten.

BEHAAL DOELSTELLINGEN

Door een verbeterde focus op team- en organisatiedoelstellingen en ieders rol daarin te verduidelijken, zullen teamleden beter presteren en de doelstellingen eerder en effectieve worden behaald.

HIGH-PERFORMANCE

Wanneer een team steeds beter begint te presteren, zal dat niet onopgemerkt blijven. Dit team zal een voorbeeld zijn voor andere teams in de organisatie om ook de stap richting high-performance te zetten.

ONZE KLANTEN OVER DE SAMENWERKING

Abbott Laboratories
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

ZIJ WERKEN AL SUCCESVOL MET ONS SAMEN

AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
SBM Offshore
Gemeente Meierijstad - CC

KENNISMAKEN MET TEAM LEADERSHIP

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Lees meer over onze unieke visie op het creëren van sterk leiderschap en ontdek mogelijkheden om jezelf of een team van leidinggevenden verder te ontwikkelen

LEES MEER
STEL EEN VRAAG

Heb je een vraag over de inhoud van deze training, het programma of onze organisatie? Stel gerust jouw vraag aan een van onze experts en we komen er z.s.m. op terug.

STEL JOUW VRAAG
INCOMPANY TRAINING

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerk, wat neerkomt op een incompany training. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de verschillende mogelijkheden.

INFO AANVRAGEN

Wil jij ook je teamprestaties verbeteren?

In de afgelopen jaren hebben wij al met vele organisaties mogen samenwerken om hun leidinggevenden te ontwikkelen tot sterke leiders. Wil jij eens kennismaken met onze visie en unieke aanpak? Wij laten je graag kennismaken met onze award-winnende trainingsconcepten. Stuur ons gerust een bericht om eens vrijblijvend kennis te maken met elkaar!

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw