Logo High-Performance Management opleiding

Leidinggeven met een missie

Trainingsduur
5 dagen of 10 avonden
Kosten open training
€ 2.350,-
Beschikbare talen

Leidinggevenden staan voor de uitdaging om hun team optimaal te laten presteren. Tijdens de High-Performance Management opleiding ontwikkelt u cruciale vaardigheden die succesvolle leiders nodig hebben om zichzelf én hun team naar het niveau te brengen waarin zij optimaal presteren. Wij spreken dan van een ‘high-performance cultuur’ binnen het team.

Tijdens de management opleiding gaat u in op de drie fundamenten van succesvol leiderschap: situationeel leidinggeven, effectieve communicatie op momenten dat het er écht om spant en u krijgt inzicht in uw eigen gedrag en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van andere gedragsprofielen. Binnen ieder fundament ontwikkelt u de krachtigste vaardigheden die er in de wereld te verkrijgen zijn, vanuit internationaal onderscheiden concepten. In de brochure vindt u het volledige programma.

High-Performance Management opleiding in 5 min.

VOOR WIE IS HPM I?

BEGINNENDE LEIDINGGEVENDEN

Een sterk fundament is essentieel voor leiders die succesvol willen zijn. De opleiding voorziet startende leidinggevenden van essentiële vaardigheden om zichzelf en hun team te laten excelleren.

ERVAREN LEIDINGGEVENDEN

Ook voor de meer ervaren leidinggevenden zal de opleiding nieuwe, diepgaande inzichten en vaardigheden bieden. Je leert om leiding te geven vanuit een duidelijke visie, waardoor je team steeds beter gaat presteren.

TEAMS & ORGANISATIES

Deze management opleiding is te integreren in development trajecten. Stel je eens voor wat er met een organisatie zou gebeuren als iedere leidinggevende zijn team kan laten excelleren in de meest belangrijke succesfactoren.

DE DRIE PIJLERS VAN HPM I

SITUATIONEEL LEIDINGGEVEN

Leer de ontwikkeling van medewerkers te versnellen door ze precies te geven wat ze nodig hebben. Je monitort en stimuleert continu de competentie, betrokkenheid en samenwerking om teamprestaties te verhogen.

DE CULTUUR VAN OPEN DIALOOG

Je weet een cultuur van open dialoog te creëren binnen het team, waarin iedereen zich open en eerlijk uit kan spreken, met respect voor de ander. Wat zou dit doen met succesfactoren als innovatie, betrokkenheid en samenwerking?

GRIP OP (EIGEN) GEDRAG

Een leider die grip heeft op de ontwikkeling van zijn medewerkers en de cultuur van open dialoog weet te creëren en verschillen in zijn team kan benutten, zal een high-performance cultuur weten te creëren. De waan van alledag maakt plaats voor een missie!

TRAININGSOPTIES

LIVE TRAINING

Leer alle vaardigheden klassikaal in 5 dagen of 10 avonden, met daaromheen veel interactieve tools om je te helpen alles in de praktijk te brengen.

OPEN TRAINING INCOMPANY
LIVE ONLINE

Live Online is de moderne manier van trainen, waarbij je virtueel les krijgt van een trainer. Ontdek de voordelen van Live Online trainen.

ONTDEK LIVE ONLINE
TRAIN DE TRAINER

Leid trainers op in jouw organisatie die leidinggevenden de vaardigheden van de opleiding bijbrengen, ze coachen en helpen met implementeren.

MEER INFORMATIE

HPM I PROGRAMMA

De HPM I opleiding bestaat uit drie verschillende modules. Iedere module heeft klassikale of virtuele trainingsdagen en daaromheen tal van interactieve tools om de modules effectiever te maken en te helpen bij het in de praktijk brengen van de vaardigheden. Onderstaand een kort overzicht waar deze high-impact management opleiding uit bestaat.

SLII

Tijdens de eerste module ligt de focus op de kunst van het situationeel leidinggeven, volgens het SLII model van Ken Blanchard. Dit is het meest toegepaste leiderschapsmodel ter wereld. Deze module is opgesplitst in drie delen: Launch, Learn & Practice en Master. Tijdens de launch ga je aan de slag met verschillende digitale tools om meer over je persoonlijke leiderschapsstijl te leren. Tijdens de Learn & Practice fase neemt een trainer je mee door de theorie en wordt er veel geoefend in kleine groepen. De Master fase richt zich volledig op het in te praktijk brengen van deze leiderschapsvaardigheden. Je ontvangt een jaar toegang tot de Blanchard Exchange waarin je wordt geholpen met interactieve tools en resources.

Situationeel Leiderschap II logo

CRUCIAL CONVERSATIONS

De tweede module richt zich op het creëren van een cultuur van open dialoog in jouw team. Je leert de psychologische veiligheid te waarborgen, waardoor iedereen zich open en eerlijk kan uitspreken, met respect voor de ander. Deze module kent dezelfde opbouw als de eerste module, met veel interactieve, digitale tools om de trainingsdagen heen. Zo zal de digitale Crucial Conversations Coach je na de training helpen om kennis van de verschillende vaardigheden te verdiepen en te oefenen.

Crucial Conversations Training logo

DISC

In het laatste deel van het programma verkrijg je nieuwe inzichten vanuit het Everything DiSC concept. Je leert je eigen persoonlijkheidsstijl kennen en wat dit betekent ten opzichte van andere stijlen. Je wordt bewust van jouw valkuilen als leidinggevende en kunt de verschillen in je team juist als voordeel gaan inzetten.

Everything DiSC training | VitalTalent

Ontdek meer over het uitgebreide HPM I programma in de uitgebreide brochure!

DOWNLOAD BROCHURE

ERVARINGEN

9.1

Is de gemiddelde beoordeling die wij van onze klanten krijgen

BEKIJK ALLE ERVARINGEN

KLANTEN AAN HET WOORD

Abbott Laboratories
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

WIJ WERKEN SUCCESVOL SAMEN MET

AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
SBM Offshore
Gemeente Meierijstad - CC

KENNISMAKEN MET HPM I

BROCHURE DOWNLOADEN

Download de uitgebreide brochure om meer te weten te komen over het volledige programma en de mogelijkheden.

DOWNLOAD
LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Ontdek onze visie op impactvolle, duurzame leiderschapsontwikkeling. Lees meer over alle mogelijkheden die wij als organisatie hebben.

LEES MEER
STEL EEN VRAAG

Wil je graag in gesprek over de opleiding of over leiderschapsontwikkeling? Stel vrijblijvend je vraag aan een van onze experts.

STEL JE VRAAG
OPEN TRAINING

Ontwikkel jezelf tot de beste leidinggevende voor je team en de organisatie! Doe mee aan een van onze open trainingen.

DATA & LOCATIES
INCOMPANY TRAINING

Leid een team van leidinggevenden op in de essentiële vaardigheden van HPM I. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

INFO AANVRAGEN
INTERNE TRAINERS OPLEIDEN

Wil je grote groepen leidinggevenden trainen? Leid dan een interne trainer op om kostenefficiënt leiders te trainen!

LEES MEER

Ben je klaar voor impactvolle leiderschapstraining?

Door de jaren heen hebben wij veel organisaties mogen helpen om de leidinggevenden en hun teams zo succesvol mogelijk te maken. Ben je benieuwd wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen? Laten we eens kennismaken en ontdek onze unieke aanpak!

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw