Logo Training Coaching Essentials

Essentiële coachingsvaardigheden voor leidinggevenden

Trainingsduur
1 dag
Kosten open training
Alleen maatwerk
Beschikbare talen

Goede coaching vanuit de leidinggevende is essentieel voor de ontwikkeling en prestaties van hun teamleden. Coaching Essentials® is dé coachingstraining van Ken Blanchard voor leidinggevenden die willen leren hoe zij hun medewerkers effectief kunnen coachen. Zij leren door coaching een omgeving van vertrouwen te creëren, de productiviteit te verhogen, betere resultaten te behalen, maar boven alles een fijne werkomgeving te creëren en de best mogelijke leidinggevende te zijn.

Het programma is ontwerpen om de mindset, vaardigheden en inzichten te ontwikkelen die essentieel zijn voor leidinggevenden om het beste in hun medewerkers naar boven te halen. In één trainingsdag, aangevuld met digitale tools voor en na de training, leren zij de coachende leiderschapsstijl te beheersen en effectief toe te passen.

Coaching Essentials training in 2 min. Engelstalig

VOOR WIE IS COACHING ESSENTIALS?

LEIDINGGEVENDEN

Wil jij je als leidinggevende verder ontwikkelen tot een bekwame coach van je teamleden? Met Coaching Essentials leer je een op onderzoek gebaseerde coachingsmethode die bewezen effectief is.

TEAMS

Teams worden productiever als teamleden effectief gecoacht worden. Medewerkers ontwikkelen zich sneller, raken gemotiveerd en zullen steeds meer bijdragen aan een sterk presterend team.

ORGANISATIES

Organisaties worden vitaler als leidinggevenden de vaardigheden hebben om hun teamleden effectief te coachen. Er wordt een fijne werkomgeving gecreëerd, waarin iedereen beter gaat presteren.

DE EFFECTEN VAN COACHING ESSENTIALS

VERSNEL ONTWIKKELING

De ontwikkeling van medewerkers versnelt door ze op een effectieve manier te coachen. Door de juiste sturing en ondersteuning te bieden, raken ze gemotiveerder en groeien in hun rol binnen het team.

GREAT PLACE TO WORK

Wanneer medewerkers worden gehoord door hun leidinggevende en effectief worden gecoacht, ontstaat er een fijne werkomgeving waarin het gehele team zal excelleren en beter gaat presteren.

BEHOUD TALENTEN

De fijne werkomgeving en de versnelde ontwikkeling zorgen ervoor dat talenten betrokken worden en blijven. Ze zullen minder snel de organisatie verlaten, waardoor prestaties verbeteren.

ONZE KLANTEN OVER DE SAMENWERKING

Abbott Laboratories
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

ZIJ WERKEN AL SUCCESVOL MET ONS SAMEN

AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
SBM Offshore
Gemeente Meierijstad - CC

KENNISMAKEN MET COACHING ESSENTIALS

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Lees meer over onze unieke visie op het creëren van sterk leiderschap en ontdek mogelijkheden om jezelf of een team van leidinggevenden verder te ontwikkelen

LEES MEER
STEL EEN VRAAG

Heb je een vraag over Coaching Essentials, het programma of onze organisatie? Stel gerust jouw vraag aan een van onze experts en we komen er z.s.m. op terug.

STEL JOUW VRAAG
INCOMPANY TRAINING

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerk, wat neerkomt op een incompany training. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de verschillende mogelijkheden.

INFO AANVRAGEN

Van effectieve coaching naar beter presterende teams

Wij hebben het geluk om met veel verschillende organisaties samen te werken om het leiderschap, de communicatie en het teamwork te verbeteren. Met unieke trainingsoplossingen van award-winnende, internationale instituten weten wij organisaties in beweging te krijgen en resultaten te verbeteren. Wil jij eens kennismaken met onze visie op het gebied van leiderschapsontwikkeling? Stuur ons gerust een bericht voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn je graag van dienst!

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw