logo-training-building-trust

Building Trust

Kenmerken
Lengte van de training

Klassikaal: halve dag
Virtueel: 1 sessie van 3 uur

Tarief Nederlandstalig

Individueel: niet beschikbaar
In-company: op aanvraag

Beschikbare talen
Bekijk deze training in het nlBekijk deze training in het deBekijk deze training in het uk
Bijzonderheden
  • Add-on voor leiderschapsprogramma's
  • Direct toepasbaar met het 4-stappen model
  • Internationale award
  • Wetenschappelijk onderbouwd

De visie van de Building Trust training

Vertrouwen is moeilijk te verdienen en gemakkelijk te verliezen. Het kan een uitdaging zijn om vertrouwensproblemen binnen jouw organisatie aan te pakken. Daarom hebben onze vertrouwensexperts een model in vier stappen ontwikkeld dat gemakkelijk te leren, te onthouden en gebruiksvriendelijk is. Ons Building Trust-programma leert leiders en hun teamleden hoe ze vertrouwen kunnen opbouwen om de betrokkenheid en creativiteit binnen het team en bij de organisatie te vergroten. Na de training zullen de deelnemers de impact begrijpen van hun gedrag op het opbouwen, of eventueel afbreken van het vertrouwen met anderen. Jouw organisatie krijgt een gemeenschappelijke taal om over vertrouwen te praten en mensen zullen eerder om hulp te vragen, wat leidt tot snellere probleemoplossing.

Goed leiderschap begint met vertrouwen

Succesvolle en gezonde werkplekken zijn gebouwd op een fundament van vertrouwen. Wanneer werkrelaties gebaseerd zijn op vertrouwen, zien organisaties effectieve communicatie, meer innovatie en betere resultaten in het algemeen. Maar wanneer het vertrouwen wordt geschonden, wordt de werkomgeving giftig. Mensen raken gestrest en werken op eilandjes, er is weinig samenwerking en het moreel en de productiviteit dalen. Als medewerkers niet het vertrouwen hebben in de mensen met wie ze werken of hun leider, zullen ze niet optimaal presteren. Dit kan leiden tot kostbaar personeelsverloop voor jouw organisatie. Daarom moeten leiders over vaardigheden beschikken om een basis van vertrouwen op te bouwen. Wanneer je een vertrouwensrelatie hebt tussen je teamleden en hun leiders, heb je de basis voor het bouwen van een succesvolle organisatie met een hoger niveau van samenwerking, meer creativiteit en het nemen van risico's, een effectievere uitvoering van de bedrijfsstrategie en een grotere betrokkenheid en loyaliteit aan de organisatie.

Voor wie is de Building Trust training
geschikt?

De training is geschikt voor teamleiders, projectleiders, managers, senior executives en zelfs professionals en individuele medewerkers. Deelnemers zijn zich bewust van de impact van hun gedrag op het onderlinge vertrouwen en hebben een model om het vertrouwen te versterken of te herstellen. Jouw organisatie krijgt een gemeenschappelijke taal om over vertrouwen te praten.

Building Trust video | VitalTalent

Hoe is de training opgebouwd?

De training Building Trust van een halve dag leert de deelnemers vertrouwenskwesties te herkennen en te analyseren en het vertrouwen te herstellen met behulp van het 4-stappen Building Trust framework. Je kunt inspirerende deelnemersmaterialen, video's en leeractiviteiten verwachten in een risicovrije omgeving. De deelnemer leert de volgende kernelementen:

  • Het Building Trust framework;
  • Hoe een actieplan te ontwikkelen om betrouwbaarder gedrag te vertonen;
  • Een proces in drie stappen voor het herstellen van vertrouwen;
  • Twee betrouwbare gesprekken plannen en oefenen.
Uitvoeringsmogelijkheden

De training wordt zowel klassikaal als virtueel gegeven. Onze virtuele methode is zeer interactief met dezelfde hoogwaardige leereffecten. De training van een halve dag vormt het hart van de complete leerervaring met een uitgebreid voor- en natraject. De workshop kan in-company gebruikt worden voor leiders of teams. De workshop kan ook onderdeel worden van jouw bestaande leiderschapsprogramma's.

Welke impact heeft de Building Trust training op jouw organisatie?

BETERE PRESTATIES

De betrokkenheid en inzet van medewerkers neemt toe vanwege de onderlinge vertrouwensband.

TALENTEN BINDEN

Medewerkers blijven langer aan boord en zullen de organisatie aanbevelen als een geweldige werkplek.

CREATIVITEIT & INNOVATIE

Er ontstaat een cultuur van open communicatie, waar medewerkers initiatief nemen en hun beste ideeën delen.

EFFECTIEVE SAMENWERKING

Medewerkers en teams werken samen en helpen elkaar om de klus te klaren.

Zij werken al succesvol met de Building Trust training

Logo WD 40
Logo CareFusion

Ontdek de training Building Trust

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Ontdek onze visie op impactvolle, duurzame leiderschapsontwikkeling. Lees meer over alle mogelijkheden die wij als organisatie hebben.

LEES MEER Arrow icon
IN-COMPANY TRAINING

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerk, wat neerkomt op een in-company training. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de verschillende mogelijkheden.

INFO AANVRAGEN Arrow icon
STEL EEN VRAAG

Heb je een vraag over de inhoud van deze training, het programma of onze organisatie? Stel gerust jouw vraag aan een van onze experts en we komen er z.s.m. op terug.

STEL JOUW VRAAG Arrow icon

Versterk het vertrouwen binnen teams en organisaties

Vrijwel iedereen weet hoe belangrijk vertrouwen is in een relatie. Building Trust stelt leidinggevenden in staat om het vertrouwen in het team en in de gehele organisatie op te bouwen. Zo ontstaat er een fijne werkplek, waarin medewerkers beter presteren en langer bij de organisatie blijven. Wil je meer weten over deze unieke, op onderzoek gebaseerde training? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken met elkaar?

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon