Training Building Trust | icon

Goed leiderschap begint met vertrouwen

Trainingsduur
1/2 dag
Kosten open training
Alleen maatwerk
Beschikbare talen

Als een team of organisatie last heeft van een gebrek aan vertrouwen, zie je dit vaak terug in het personeelsverloop en daarmee ook de resultaten. Vertrouwen tussen leidinggevenden en medewerkers is essentieel om teams optimaal te laten functioneren. De training Building Trust van The Ken Blanchard Companies leert leidinggevenden om het vertrouwen op te bouwen met hun medewerkers om hun betrokkenheid en motivatie te verhogen. Ze weten een fijne, vertrouwde werkomgeving te creëren waarin hun mensen productiever en gelukkiger zijn.

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 82 procent van de medewerkers hun leidinggevende niet genoeg vertrouwd om hem/haar de waarheid te vertellen. Hiervan geeft 45 procent aan dat dit gebrek aan vertrouwen het grootste probleem is dat hun werkprestaties beïnvloedt. Zo’n werkplek herkennen we bijna allemaal wel; er wordt achter elkaars rug om gepraat, medewerkers delen hun zorgen niet en niemand neemt verantwoordelijkheid. Deze ongezonde werkomgeving resulteert al snel in een lagere productiviteit, groter personeelsverloop. Als leidinggevende ontwikkel je tijdens Building Trust vaardigheden en doe je inzichten op om het vertrouwen te herstellen.

Uiteindelijk begint goed leiderschap met vertrouwen!

Ken Blanchard over Building Trust Engelstalig

VOOR WIE IS BUILDING TRUST?

LEIDINGGEVENDEN

Merk jij als leidinggevende dat er een gebrek aan vertrouwen bestaat in jouw team? Leer om dit vertrouwen te herstellen en een fijne werkomgeving te creëren voor jezelf en iedereen in jouw team.

TEAMS

Teams met vertrouwen in zichzelf en elkaar werken beter samen en zijn zo productiever. De verhoogde betrokkenheid zal eraan bijdragen dat organisatiedoelstellingen sneller en effectiever worden behaald.

ORGANISATIES

Heeft jouw organisatie last van een gebrek aan vertrouwen? Binnen een cultuur van vertrouwen durven medewerkers risico’s te nemen, te innoveren en de waarheid te vertellen aan hun leidinggevende.

DE EFFECTEN VAN BUILDING TRUST

BEHOUD TALENT

Een fijne werkomgeving met een cultuur van vertrouwen zal ervoor zorgen dat medewerkers én leidinggevenden langer bij de organisatie blijven werken, met een lager personeelsverloop tot gevolg.

BOUW EEN COLLECTIEF

Vertrouwen is de basis voor optimale samenwerking. Met Building Trust leren leidinggevenden een collectief te smeden van hun team, waardoor motivatie, betrokkenheid en samenwerking zullen verbeteren.

VERBETER PRESTATIES

Wanneer een team steeds beter begint te presteren, zal dat niet onopgemerkt blijven. Dit team zal een voorbeeld zijn voor andere teams in de organisatie om ook de stap richting high-performance te zetten.

ONZE KLANTEN OVER DE SAMENWERKING

Abbott Laboratories
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

ZIJ WERKEN AL SUCCESVOL MET ONS SAMEN

AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
SBM Offshore
Gemeente Meierijstad - CC

KENNISMAKEN MET BUILDING TRUST

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Lees meer over onze unieke visie op het creëren van sterk leiderschap en ontdek mogelijkheden om jezelf of een team van leidinggevenden verder te ontwikkelen

LEES MEER
STEL EEN VRAAG

Heb je een vraag over de inhoud van deze training, het programma of onze organisatie? Stel gerust jouw vraag aan een van onze experts en we komen er z.s.m. op terug.

STEL JOUW VRAAG
INCOMPANY TRAINING

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerk, wat neerkomt op een incompany training. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de verschillende mogelijkheden.

INFO AANVRAGEN

Versterk het vertrouwen binnen teams en organisaties

Vrijwel iedereen weet hoe belangrijk vertrouwen is in een relatie. Building Trust stelt leidinggevenden in staat om het vertrouwen in het team en in de gehele organisatie op te bouwen. Zo ontstaat er een fijne werkplek, waarin medewerkers beter presteren en langer bij de organisatie blijven. Wil je meer weten over deze unieke, op onderzoek gebaseerde training? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken met elkaar?

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw