icon-training-first-time-manager

Blanchard Management Essentials

Kenmerken
Lengte van de training

Klassikaal: 1 dag
Virtueel: 2 sessies van 3 uur

Tarief Nederlandstalig

Individueel: niet beschikbaar
Incompany: op aanvraag

Beschikbare talen
Bekijk deze training in het nlBekijk deze training in het deBekijk deze training in het uk
Bijzonderheden
  • Gebaseerd op The New One Minute Manager®
  • Het vier kerngesprekken model
  • Direct toepasbaar
  • Wetenschappelijk onderbouwd

De visie van de Blanchard Management Essentials training

Blanchard Management Essentials bouwt voort op de kernconcepten van het bestverkochte managementboek, The New One Minute Manager®. Het geeft nieuwe leidinggevenden de nodige tools en vaardigheden om de leider te worden die betrokken is, productieve teams creëert en de resultaten verbetert. Wanneer jouw leidinggevenden over de juiste leiderschapsvaardigheden beschikken, bouwen ze aan effectieve relaties, leggen ze de juiste verbindingen en halen ze het beste in hun mensen naar boven. Blanchard Management Essentials geeft jouw leidinggevenden de fundamentele vaardigheden voor het opbouwen van positieve relaties die betrokkenheid en productiviteit stimuleren. De beste start voor nieuwe leidinggevenden maakt het verschil.

De basisvaardigheden voor elke nieuwe leidinggevende

De ideale leidinggevende inspireert medewerkers, leidt productieve teams en verbetert de resultaten. Veel managers zijn niet getraind en worstelen in hun werk, vertrouwend op ineffectief gedrag en instincten die vaak tegendraads werken en de productiviteit ondermijnen. Deze management valkuilen komen voort uit het succes als medewerker en hebben dringend een transformatie nodig naar een nieuwe mindset als leidinggevende. Daarom hebben we onze 40 jaar ervaring gebruikt om een transformationeel leiderschapstrainingsprogramma te creëren voor nieuwe managers en degenen die essentiële vaardigheden moeten opfrissen: Blanchard Management Essentials. We leren nieuwe leidinggevenden de vier kerngesprekken en de vier essentiële communicatievaardigheden om ze de beste start te geven die ze zich kunnen wensen.

Voor wie is de Blanchard Management Essentials training geschikt?

De training is geschikt voor alle nieuwe leidinggevenden die klaar zijn om de basis te leren van het leiden van anderen. Ook de managers met al enige ervaring, die essentiële managementvaardigheden willen verbeteren, zullen hiervan profiteren en hun leiderschapskwaliteiten verbeteren. Deze eendaagse training past perfect in een bestaand onboarding programma voor nieuwe leidinggevenden.

Blanchard Management essentials video | VitalTalent

Hoe is de training opgebouwd

De eendaagse training biedt inspirerende deelnemersmaterialen, video's en leeractiviteiten die deelnemers de volgende kernconcepten leren. Na de workshop gaan de deelnemers de Blanchard Management Essentials Challenge aan, inclusief versterkingstools voor het oefenen van de nieuwe vaardigheden. Deelnemers hebben ook een jaar lang toegang tot workshopvideo's en werkbladen via het leerportaal.

Uitvoeringsmogelijkheden

De training wordt zowel klassikaal als virtueel gegeven. Onze virtuele methode is zeer interactief met dezelfde hoogwaardige leereffecten. De eendaagse training vormt het hart van de complete leerervaring met een uitgebreid voor- en natraject. De training kan in-company worden gebruikt voor nieuwe leidinggevenden, maar kan ook onderdeel worden van uw bestaande introductieprogramma voor nieuwe gepromoveerde managers.

Welke impact heeft de Blanchard Management Essentials training

INSPIRERENDE LEIDINGGEVENDEN

Verander worstelende managers in inspirerende leiders, door ze te leren doelen te stellen, effectief te communiceren, feedback te geven en empathisch te zijn.

HIGH-PERFORMING TEAMS

Effectieve leidinggevenden weten hoe ze hun teamleden moeten motiveren, in hun kracht zetten en ondersteunen om bijzondere resultaten te bereiken.

DIRECT SUCCESVOL ZIJN

Help jouw leidinggevenden op weg om direct succesvol te zijn, door ze deze krachtige management fundamentals aan te leren.

STIMULEER LEIDERSCHAP CARRIERES

Succesvolle carrières ontstaan wanneer managers direct beginnen met effectieve leiderschapstechnieken.

Zij werken al succesvol met Blanchard Management Essentials

Logo Akzo Nobel
Logo CareDx

Ontdek de Blanchard Management Essentials training

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Lees meer over onze unieke visie op het creëren van sterk leiderschap en ontdek mogelijkheden om jezelf of een team van leidinggevenden verder te ontwikkelen.

LEES MEER Arrow icon
IN-COMPANY TRAINING

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerk, wat neerkomt op een in-company training. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de verschillende mogelijkheden.

INFO AANVRAGEN Arrow icon
STEL EEN VRAAG

Heb je een vraag over de inhoud van deze training, het programma of onze organisatie? Stel gerust jouw vraag aan een van onze experts en we komen er z.s.m. op terug.

STEL JOUW VRAAG Arrow icon

Kennismaken met onze unieke aanpak van leiderschapsontwikkeling?

Wij onderscheiden ons met award winnende, op wetenschap gebaseerde trainingsconcepten. Zij brengen unieke, bewezen effectieve vaardigheden die teams en organisaties beter laat presteren op belangrijke succesfactoren. Wil je meer weten over onze visie op leiderschapsontwikkeling, wat wij kunnen doen, onze resultaten? Stuur ons gerust een bericht om vrijblijvend kennis met elkaar te maken!

LATEN WE KENNISMAKEN Arrow icon