Icon | First-Time Manager

Geef nieuwe leidinggevenden een geweldige start

Trainingsduur
1 dag
Kosten open training
Alleen maatwerk
Beschikbare talen

Iedere dag worden er medewerkers gepromoot tot leidinggevende. Vaak is de transitie van succesvolle medewerker naar startend leidinggevende lastig. Om net zo succesvol te zijn, hebben ze andere vaardigheden nodig. De Blanchard Management Essentials training zorgt ervoor dat deze groep nieuwe leidinggevenden een vliegende start beleven.

Uit ons onderzoek is gebleken dat 60 procent van de startende leidinggevenden onderpresteren in hun eerste twee jaar. Wanneer ze dit blijven doen, zullen ze zichzelf slechte gewoontes aanleren die ze hun hele carrière zullen bijblijven. Vele van ons weten dat de switch naar een leidinggevende positie andere vaardigheden vereist, maar toch krijgt 85 procent hier geen training in voordat ze beginnen.

Als nieuwe leidinggevenden starten met de juiste skills en de goede mindset, zullen zijzelf niet alleen met meer vertrouwen starten, ook worden ze (nóg) gemotiveerder om de best mogelijk leidinggevende te zijn voor hun medewerkers. Op deze manier kan het team direct vanaf de start de beste resultaten leveren voor de organisatie.

Blanchard Management Essentials training overzicht (Engelstalig).

VOOR WIE IS BLANCHARD MANAGEMENT ESSENTIALS?

NIEUWE LEIDINGGEVENDEN

Als startende leidinggevende moet je er vanaf het begin voor zijn voor je medewerkers. Toch krijgt 85 procent geen training voordat ze aan de slag gaan. Met Blanchard Management Essentials ontwikkelen beginnende managers de juiste vaardigheden om het vanaf dag één goed aan te pakken.

LEIDINGGEVENDEN ZONDER TRAINING

Zelfs voor leidinggevenden die al een tijdje aan het werk zijn, maar nog geen leiderschapstraining hebben gevolgd, zal de Blanchard Management Essentials training hen helpen hun rol effectiever in te vullen en hun team beter te laten presteren.

TEAMS & ORGANISATIES

Teams en organisaties worden vitaler en presteren beter als hun leidinggevenden het beste uit zichzelf en hun medewerkers kunnen halen. Goede leiders worden helaas niet geboren, maar gelukkig kunnen we ze wel trainen!

DE EFFECTEN VAN BLANCHARD MANAGEMENT ESSENTIALS

VLIEGENDE START

De Blanchard Management Essentials training helpt leidinggevenden om een soepele en succesvolle overgang te maken. Door een goede start te maken, bouwen zij en hun medewerkers vanaf moment één momentum op en presteren ze beter als team.

HIGH-PERFORMANCE TEAMS

Met een goede start en de vaardigheden om medewerkers te ondersteunen, motiveren en ontwikkelen, kan de goed opgeleide leidinggevende het team in staat stellen de prestaties en resultaten te verbeteren.

TOEKOMSTIGE LEIDERS

De training biedt een basis die nieuwe leidinggevenden direct helpt in hun rol, maar het legt ook de basis die hen gedurende hun hele loopbaan zal helpen. Zij zijn de leiders van de toekomst!

ERVARINGEN

Abbott Laboratories
Abbott Laboratories - Arnoud de Jonge, Director of Operational Excellence and Business Operations

Hoe laat je teams beter samen werken? Binnen Abbott Nutrition zijn we de afgelopen jaren intensief aan de slag gegaan met “Beïnvloeden van Gedrag”. Wij hebben interne trainers opgeleid en trainingen verzorgd van Spanje tot Singapore, van India tot Chicago. Verschillende bedrijfsculturen hebben het voordeel ondervonden van deze impactvolle training om verandering in gedrag te creëren. De interactieve trainingsmethode blijkt goed aan te slaan en heeft bijgedragen tot het winnen van de prestigieuze 'Shingo' prijs in vier Abbott fabrieken, een prijs die vooral gericht is op “het beste uit je mensen te halen”.

SBM Offshore
SBM Offshore - Jetske van de Schaaf, Global HR business partner Governance and Strategy

Als project engineerings organisatie beseffen we dat ‘technische breins’ vaak wat minder sterk zijn in het voeren van gesprekken over lastige onderwerpen. Het resultaat dat we zien na 2 jaar intensief trainen in Crucial Conversations is dat het bewustzijn van onze managers en professionals verbetert en dat betrokkenheid en uitzonderlijke teamprestaties niet ontstaan door directief leiderschap en zwijgen over dat wat echt belangrijk is, maar door de dialoog aan te gaan, elkaar echt te begrijpen en vervolgens oplossingen te zoeken om het resultaat nog beter te maken.

WIJ HEBBEN SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN MET

AkzoNobel
Nike
Philips
ZGT
SBM Offshore
Gemeente Meierijstad - CC

KENNISMAKEN MET BLANCHARD MANAGEMENT ESSENTIALS

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Lees meer over onze unieke visie op het creëren van sterk leiderschap en ontdek mogelijkheden om jezelf of een team van leidinggevenden verder te ontwikkelen

LEES MEER
STEL EEN VRAAG

Heb je een vraag over de inhoud van deze training, het programma of onze organisatie? Stel gerust jouw vraag aan een van onze experts en we komen er z.s.m. op terug.

STEL JOUW VRAAG
INCOMPANY TRAINING

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerk, wat neerkomt op een incompany training. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de verschillende mogelijkheden.

INFO AANVRAGEN

Kennismaken met onze unieke aanpak van leiderschapsontwikkeling?

Wij onderscheiden ons met award winnende, op wetenschap gebaseerde trainingsconcepten. Zij brengen unieke, bewezen effectieve vaardigheden die teams en organisaties beter laat presteren op belangrijke succesfactoren. Wil je meer weten over onze visie op leiderschapsontwikkeling, wat wij kunnen doen, onze resultaten? Stuur ons gerust een bericht om vrijblijvend kennis te maken met elkaar!

LATEN WE KENNISMAKEN
Pijl VitalTalent blauw